perjantai 24. heinäkuun 2015

Aina yhtä ihana Kööpenhamina

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEIPPAHEI!

Terkkuja Köpiksen kentältä. Tultiin tänne taas vähän ajoissa, sillä mä rakastan olla lentokentällä. Ja hei, kyllä tämä Kastrup kiilaa mun lentokenttälistassa liki kärkeen. Pari päivää saisin ihan vain kulumaan ihmisiä seuraamalla 🙂 Meillä on ollut ihana kolmen päivän perhereissu. Lasten kikatus ja silmin nähtävä onnellisuus ovat kerrassaan palkitsevia. Ei sillä, kyllä niitä ihan kotioloissakin näkee. Mutta reissu on aina reissu. Uutta ja ihmeellistä, kaikille uusia elämyksiä.

Tässä vuosien saatossa Köpis on tullut tutuksi, varsinkin tuolle miehelleni, mutta myös minulle. Enää ei tarvitse karttaa löytääkseen perille keskustassa. Vaikka maisemat ovat tuttuja, niin silti aina löytyy jotain uutta. Tällä kertaa yksi uusi juttu oli ihmispaljous; ei ollakaan aiemmin taidettu olla Kööpenhaminassa heinäkuussa. Nyhavn, tivoli, kaikki paikat täynnä. Full. Crowded. Mutta ei lainkaan paha juttu, lomailevat ihmiset ovat sangen hyväntuulisia ja hymyileviä.

Eka päivä keskityttiin kaupungilla pyörimiseen. Aurinkoinen keli ja +25 astetta tuntuivat erittäin hyvältä vaihtelulta. Käveltyä tuli varmastikin reippaat 10 kilometriä. Siinäkin muuten huomaa lasten kasvun ihan selkeästi, että enää ei kuuluu ”Mä en jaksa kävellä, ota syliin” -pyyntöjä. Mukisematta menivät siinä missä me aikuisetkin. Välillä pysähdyimme lounaalle tai limonadille. Äimänkäkenä olin, kun esikoinen kysyi BikBokin ja Bershkan perään. Whaaat?! 😀

Eilen vietimme 12 tuntia Tivolissa. Viimeksi lasten ollessa paaaaljon pienempiä jäi Tivolin tietyt laitteet käymättä. Luonnollisesti. Nyt pyörittiin milloin mitenkin päin. Pääalaspäin laitteet jäivät kuitenkin käymättä 😉 Tivolipäivästä on sen verran kuvia, että niiden sorttaamiseen menee tovi. Palaan erikseen tuohon päivään ja vinkkeihin myöhemmin.

Nyt vielä vähän naposteltavaa, sitten muutamaan liikkeeseen täsmäisku. Illaksi kotiin tai pikemmin yöksi mökille 

”Travel is the only thing you buy, that makes you richer”

TERKKUJA MAAILMALTA & IHANAA ALKAVAA VIIKONLOPPUA,

alle

PS. mä olisin muuten saanut yhden postauksen aiheesta ”Sisäpihat”. Taidan olla pahemman luokan sisäpihabongari. Köpiksessäkin sisäpihat olivat aivan ihania ja välillä niistä löytyi piilosta kaunis ravintola. Meillä Suomessahan on yleensä kerrostalojen sisäpihoilla roskikset :p


2 Responses to “Aina yhtä ihana Kööpenhamina”

 1. Lumo sanoo:

  Köpis on aina yhtä ihana. Parina viime vuonna ollaan oltu siellä joulun alla, tunnelmallista. Joo, ja ne sisäpihat ovat tosi kivoja.

  • Maria sanoo:

   Oijoi, kiitos ihana vinkistä!
   Käynkin samantien googlettelemassa, mihin hintoihin joulunaluslähtöjä saa 🙂

   Suloista sunnuntaita sinne <3

Kommentoi