sunnuntai 05. heinäkuun 2015

Kohti kaunista ihoa!

P7011227P7011229P7011253

HEISSULIVEISSULI!

Pitkästä aikaa ihonhoitojuttuja. Olen täällä blogissa aiemmin kertonutkin, että ihollani alkoi tuossa viime kesänä jonkin sortin kriisi; pikkuista näppyä pukkasi pintaan ja iho rasvoittui ennätystahtia. Tuli mieleen teinivuodet. Samaan aikaan iho myös punoitti ja kiristeli. Vuodessa on kuljettu pitkä matka eteenpäin ja näpyt ovat onneksi pikkuhiljaa väistyneet. Näin jälkikäteen uskon, että hoidin näppyjä ja rasvoittumista liian styrkilla aineilla enkä kosteuttanut valmiiksi. Kierre oli valmis.

Tänä keväänä huomasin kuitenkin uuden ongelman; suurentuneet ihohuokoset. Muistaakseni oli maaliskuuta, kun aiheesta postasin. Ikä ei tule yksin; myös pigmenttiläiskiä ja ryppyjä on ilmestynyt tässä neljänkympin kynnyksellä. Nuoruusvuosien auringonotot ilman sen kummempia suojakertoimia alkavat valitettavasti näkymään nyt. Maan vetovoima vetää myös poskia alaspäin. Aiemmin kovin ohut ihoni tuntuu myös paksuuntuneen jonkin verran.

Musta tuntuu, että jossain joku on kuullut tuskailuni ihoni kanssa, sillä sain kokeiluun Indiedaysin kautta SWISS SKIN ROLLER -ihorullan ja SWISS REJUVENATOR -geelin. Olinkin näistä ehtinyt jo muutamasta blogista lukemaan. Kyse on hoitomuodosta, jossa mikroneuloista valmistetun ihorullan avulla stimuloidaan ihon kollageenintuotantoa sekä uusien ihosolujen syntymistä ja muodostumista. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että ihorullailun avulla arvet vaalenevat, iho kiinteytyy ja on vastaanottavampi hoitovoiteille. Rullassa on 540 pienenpientä neulaa. Rullia on kolmea eri mallia, eri pituisilla neuloilla:

0,20 mm; tarkoitettu kasvoille ja herkille ihoalueille
0,50 mm; tarkoitettu ikääntyvälle iholle kasvoilla, mutta myös ohuiden hiusten hoidossa päänahan rullailuun
1,00 mm; tarkoitettu isompien arpien ja selluliitin hoitoon

Testipaketissani oli näistä kaksi ensimmäistä sekä Swiss Rejuvenator -geeli. Siirryin suoraan testaamaan tuota 0,50 mm rullaa, sillä sana anti-aging sen kohdalla kolahti allekirjoittaneeseen 🙂 Ennen testailuja olin hieman skeptinen, sillä mitä ihonhoitoon tulee, niin monet moninaiset kerrat sitä on tullut petyttyä (varsinkin teini-iässä) rasvojen ja voiteiden lupauksiin. Vain ne kenellä on ollut todellisia iho-ongelmia tietävät mistä puhun. Iho-ongelmat, varsinkin akne, haittaavat joka päiväistä elämää ja saavat kyllä itsetunnon matalalle. Varsinainen akne minulla loppui raskauksien myötä, mutta aikoinaan sitä on hoidettu niin ulkoisilla voiteilla kuin suun kautta syötävillä lääkkeilläkin. Tuntuu, että nuo vahvat voiteet ovat tehneet iholleni hallaa. Ollakin, että finnit ne usein saivat katoamaan. Jossain vaiheessa ihoni muistutti haperoa paperia. Nyt ollaan onneksi matkalla kohti vahvaa, tervettä ihoa!P7011277P7011278

Miten Swiss Skin Roller -ihorulla toimii? Se tekee viiden minuutin käsittelyn aikana ihoon noin 300 000 pienenpientä mikroreikää. Oikeanlaisten ihonhoitotuotteiden käytön kanssa ihorullailu on nopea, kivuton ja luonnollinen tapa uudistaa ja parantaa ihoa. Rullailu stimuloi uusien ihosolujen muodostumista ja täten tasoittaa ihoa. Ja meille kovaa vauhtia ikääntyvän ihon omaaville varmasti lohduttava tieto on se, että sen avulla saadaan tehokkaasti stimuloitua ihon kollageenituotantoa.

Ihorullan käyttö on superhelppoa ja mun mielestä ainakin ihan tosi kivaa puuhaa:

1. varmista, että ihorullasi on hyvin desinfioitu
2. puhdista ihosi huolella ennen rullailua (tässä kohtaa käytän vielä tuplavarmistuksena kasvovettä)
3. pyöritä ihorullaa iholla edestakaisin suorin liikkein ja kevyesti painaen.
Rullaa noin kymmenen kertaa eri suuntiin; vaakaan, pystyyn ja ristikkäin molemmista suunnista.
4. yksi käsittely ei saa kestää viittä minuuttia enempää.

Olen törmännyt blogeissa vähän erilaisiin käyttöohjeisiin Swiss Skin Roller -ihorullan kohdalla, joten päätin tehdä niin kuin tuolla kotisivuilla neuvottiin. Eli viikko rullailua joka päivä, sitten viikon tauko, jonka jälkeen tätä viikkosykliä jatketaan niin kauan, kunnes halutut tulokset ovat näkyvissä. Takana on nyt yksi täysi viikko ihorullan käyttöä, yksi lepoviikko ja nyt menossa neljäs rullailupäivä. Vielä painottaisin tuota, että ihorulla kannattaa desinfioida huolella Swiss Sanitizing spraylla sekä jokaisen käytön jälkeen että ennen jokaista käyttöä. Lisäksi on vielä hyvä muistaa, että ihorullaa ei kannataa lainata muille. Neulat kun kuitenkin työntyvät ihoon, niin ei ole suotavaa, että pöpöt leviäisivät.

P7011283P7031321P7011282

Käsittelyn jälkeen ainakin oma ihoni pistelee ja punoittaa. Levitän siihen heti tuota immuniteettia vahvistavaa, betaglukaania sisältävää Swiss Rejuvenator -geeliä, joka viilentää mukavasti. Tykkään noista pumppupulloista, kaiken lisäksi ne ovat hygieenisiä. Mikroneulauksen ansiosta tämä ennen aikaista ikääntymistä ehkäisevä geeli imeytyy 400% paremmin. Yleensä olen tehnyt ihorullailun iltasella iltapesun jälkeen, joten olen tuon geelin imeytymisen jälkeen levittänyt vielä kosteuttavan yövoiteen. Suosittelen teillekin ihorullan käyttöä iltasella; kasvojen punoitus ehtii laskemaan (mikäli sellaista tulee) ja lisäksi iho saa levätä yön yli ennen meikkailuja sun muita ulkoisia ärsykkeitä. Alla olevassa geelin levityskuvassa näkyy mielestäni aika hyvin tuo rullailun jälkeinen punoitus. Oikeastaan tuollainen kasvojen rusopuna on aika kiva. Verrattuna siihen harmaaseen ihoon, joka allekirjoittaneella aiemmin oli 🙂

P7011246collage1

Olenko saanut tuloksia? Voi kyllä! Pienistä ennakkoluuloista huolimatta, täytyy sanoa että olen oikeasti yllättynyt. Oikeastaan muutoksen huomasi jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen; iho tuntui ja näytti terveemmältä. Iho tuntui siltä, että se hengittää. En muistakaan koska ihoni olisi hehkunut. Muuta kuin juoksulenkkien jälkeen. Lisäksi musta tuntuu, että kasvot ovat kohonneet eikä maan vetovoima enää vedä niitä niin paljoa alaspäin. Kolmantena käyttöpäivänä ihoni tuntui hieman aralta ja kiristävältä, joten tein ihan todella kevyen rullailun. Näillä main myös pientä näppyä nousi pintaan, mutta ne hävisivät parissa päivässä. Vielä keväällä ihoni oli vähän harmaa väriltään ja näytti veltolta (alla olevista kuvista vasemmalla, otettu huhtikuun vikana viikonloppuna). Nyt tuntuu, että ihon hapenottokyky on parantunut ja väri parantunut. Alla olevassa kollaasissa molemmat on otettu aamukahvihetkellä, joten luonnollista aamupöhötystä on vielä havaittavissa 😉P4263630-side

Ilman meikkiäkin uskaltaa jo liikkua ihmisten ilmoilla. Tosin edelleen aristelen ottaa ihan lähikuvia itsestäni. Ihohuokoset ovat pienentyneet, mutta eivät vielä siinä määrin kuin mitä haluaisin. Alin kuva on close up tämän hetken tilanteesta. Sorry, te herkät lukijat 😉 Toki aurinkokin tekee tehtävänsä ja iho hehkuu jo senkin takia, mutta mielestäni eroa on jo noihin lähikuviin tuossa ylhäällä. Aion jatkaa ihorullan käyttöä vielä, sillä huomaan, että otsassa olevat ilmerypyt ovat tasaantumaan päin. Lisäksi leuastani löytyy vielä joitain punaisia arpia, joiden uskon vaalenevan rullailun myötä vielä entisestään. Seuraavaksi ajattelin myös alkaa käsittelemään decolte-aluetta…huomasin juurikin tuosta alimmaisesta kuvasta , että se on auringon vaikutuksesta alkanut rypistymään! Jaiks! Niin kuin joku teistä siinä hiuspostauksessani totesi minun hehkuvan – tässä saattaa olla osasyyllinen. Kaunis iho, en osannut aiemmin edes uneksia moisesta ja nyt yhtäkkiä ollaan hurjaa kyytiä matkalla kohti kaunista ihoa! Raportoin tännekin kesän/syksyn mittaan sitten vielä lisää tuloksia.P7051425

Tuo SWISS CLINICIN SKIN RENEWAL -setti maksaa 99,00 euroa. Ei mielestäni hirmuinen hinta siitä, että maksoin aiemmin yhdestä kauneushoitolakerrasta vähintään tuon verran. Setti sisältää SWISS SKIN ROLLER -ihorullan ja SWISS REJUVENATOR -geelin. Päälle ei tule postikuluja, joten sen saa lähipostiin tuolla hinnalla. 

Lisätietoja tästä mun uudesta luottotuotteesta löytyy täältä!

Hei oikein suloista sunnuntai-iltaa teille! Me ollaan nyt käymässä kotona, oltiin yksillä synttäreillä ja mies heittää tähän väliin golfkiepin. Tytsyt jäivät vielä serkuilleen leikkimään ja mä tulin kotiin pakkailemaan, sillä enhän mä muistanut ottaa perjantaina puoliakaan tavaroista mukaan mökille. Vielä jos ehtisi nopean juoksulenkinkin heittämään ennen saareen paluuta…siellä kun ei kummemmin lenkkipolkuja ole 😉

SUNNUNTAI-ILTATERKUIN,

alle


10 Responses to “Kohti kaunista ihoa!”

 1. Marja sanoo:

  Noni, sait mutkin innostumaan tuosta vekottimesta! Mulla on aina ollut suht hyvä iho, teininä ei ollut näpyn näppyä… mutta nyt vanhemmiten ihosta tosiaan huomaa kaikkien näiden vuosien auringon palvonnan sekä suurentuneet ihohuokoset… Juonteiden en usko katoavan enää millään rullilla mutta jos tuolla saisi edes jotain hyvää aikaiseksi niin – pakko ehkä tilata!

  ps. Miehet taitaa olla kentällä peräkkäisillä lähdöillä 😀

  • Maria sanoo:

   Heissulihei,

   ihastelen aina sun kaunista ihoa – en ole kyllä mitään ryppyjä siinä nähnyt 🙂 Mutta eihän tämä ihorulla pahitteeksi ole…itse ajattelin rullailla sillä päänahkaakin, jotta hiukset paksuuntuisivat 😀

   Jes, niinhän ne taisivat olla, meillä oli M:n tiiaika 1h40 mins aiemmin 🙂

   Aurinkoista maanantaita ihana <3

 2. Sari sanoo:

  Kiitos, että jaoit kokemuksesi. Mullakin ollut nuorempana samanlaisia iho-ongelmia kuin sulla, ja edelleen silloin tällöin iho älähtää näppyihin kuin teinillä. Ikä myös alkaa valitettavasti näkyä, joten pitääkin testata, jos tästä olisi hidastamaan iän vaikutusta ;).

  Sari

  • Maria sanoo:

   Moikka Sari,
   kiva kuulla, että ihokokemusten jakamisesta oli hyötyä 🙂 Tuo rulla on toiminut mulla niihin pieniin arpiin, joita finneistä on jäänyt. Syviä arpia onneksi ei ehtinyt tullakaan.

   Aurinkoista alkanutta viikkoa <3

 3. elli sanoo:

  Tilasin tuon rollerin myös,ja täytyy sanoa että erittäin huonolaatuinen.Pitää kovaa ääntä ja heppoisen tuntuinen,neulakin oli vääntynyt ja katkennut kun paketista otin.Eroa rollereilla on,nyt käytössäni puolet kalliimpi eri valmistajan rolleri,mutta takuun omaava ja turvallinen.

  • Maria sanoo:

   Heippa,

   voi harmi, kuulostaa että sinun ihorullasi on ollut maanantaikappale. Ei itselläni tuo pidä yhtään mitään ääntä ja ne neulatkin ovat kyllä todella jämäkästi kiinni.

   Aurinkoista alkanutta viikkoa <3

 4. Carita sanoo:

  Hyvältä näyttää ja mielenkiinnolla odotan kokemuksiasi decolté-alueen hoidosta tuolla! Huomasin järkytyksekseni viikonloppuna samanlaista ihon löystymistä kyseisellä ihoalueella ja olenkin pari päivää voidellut sitä ihan hulluna kookosöljypohjaisella ihonhoitotuotteella. Noin ensihätiin 🙂

  • Maria sanoo:

   Kiitti Carita
   ja hei, mä kirjoittelen sitten tuosta decolté-alueesta lisää 🙂 Hei sanos muuta, mä järkytyin ihan hirmuisesti, kun näin nuo rypyt, mutta toisaalta nyt niitä ei taas ole havaittamissa, kun olen lutrannut kookosöljyn kanssa eli samoilla linjoilla mennään 😀

   Aurinkoista keskiviikkoa <3

 5. LPP sanoo:

  Tämähän saattaa olla jopa tarpeellinen laite, ainakin tulokset puhuvat puolestaan!
  Menee mahdolliselle hankintalistalle sellaisten jalkojen kuorintasukkien kanssa 😀

  Sulla on kyllä sellaiset poskipäät, että kateeksi käy 🙂

  • Maria sanoo:

   Heipsan ihana,
   no todellakin! 🙂 Aika paljon olen nyt ko.laitteesta lukenut, pääosin blogeista, ja yhtään negatiivista palautetta en ole huomannut. Hihii, kuorintasukista en ole kuullutkaan, täytyykin googletella 😀

   Voi kiitos, poskipäät ovat tässä välissä tuntuneet niin raskailta (maan vetovoima), mutta onneksi taas ovat vähän siitä kohentuneet ;D

   Ihanaa keskiviikkoa <3

Kommentoi