perjantai 08. toukokuun 2015

Sisustuskärpäsen puraisema

1517-bolig-41517-bolig-7-horz1517-bolig-prim 1517-bolig-21517-bolig-11-horz 1517-bolig-5photos Femina.dk

HEIHEI HEISSULIVEI!

Mitä teille kuuluu? Tänne ruudun toiselle puolelle kuuluu hyvää ja mitä lähemmäksi klo 16.00 käydään, niin sitä parempaa. Heh, vaikka rakastan työntekoa, niin jälleen kerran totean, että viikonloppu tulee tarpeeseen!  Pitkästä, pitkästä aikaa sisustusinspiraatiokuvia. Viime aikoina niitä on kovin vähän tullut tallennettua tänne sähköiseen leikekirjaani 🙂 Syystä että ei ole ehtinyt nettailemaan kirjanmerkeistä noita inspiraatiosivustoja läpi. Eilen illalla Suomen pelin aikana kävin pitkästä aikaa kierroksella ulkomaisissa sisustuslehdissä. Jälleen kerran totesin, että tuo Femina ei petä ikinä. Kyllä tanskalaiset osaa!

Kuvissa oleva asunto sijaitsee Silkeborgissa. Joskus miehelleni totesin Silkeborgissa vierailun jälkeen, että tämä on paikka, johon muuttaisin Tanskassa. Aivan ihana idyllinen pikkukaupunki. Asukkaita muistaakseni muutamia kymmeniä tuhansia. Olimme tuolla miehen työpaikan avec-tilaisuuden puitteissa. Järvien ympäröimä ja vehreä. Muutamalla sanalla, jos pitäisi kuvailla tuota kaupunkia. Menimme jokea pitkin ihanalla jokilaivalla. Ihastelimme tanskalaistyylisiä taloja, joen rannalla. Miettikää, noiden talojen takapiha rajoittui kauniiseen jokimaisemaan. Toinen toistaan ihanampia valkorapattuja taloja mustalla katolla. Piharakennuksia ja patioita. Uuh.

Tämä kuvissa oleva asunto ei sijaitse ihan noissa maisemissa, mutta kyllä minä tuon uima-allasterassiltakin näkyvän maiseman huolisin 😉 Lisäksi tuossa sisustuksessa on jotain äärettömän rauhoittavaa. Fengshuit kohdillaan, ainakin meikäläisen mielestä. Ei liikaa tavaraa, mutta ei liian minimalististakaan. Ja hei, kaikista parastahan tässä on se, että tuo ruskea väri näyttää hyvältä. Erittäin hyvältä. Näinköhän on, että nyt kun olen saanut meidän ruskeat kalusteet sudittua mustaksi, niin ne pitääkin hioa puulle ja lakata/vahata? Tuollaisilla ruskeilla ruukuilla ja puujakkaroilla sun muillahan saisi omaankin kotiin ilmettä. Ilman niiden huonekalujen työlästä hiomista. Lisäksi tuo ruokapöytä on just sellainen, mistä olen haaveillut! Koko alkuvuonna on jäänyt sisustusasiat vähän taka-alalle. Ei ole ollut fiilistä sen kummemmin haaveilla sisustamisesta. Tauluseinää lukuunottamatta. Mutta näiden kuvien myötä mua taisi puraista sisustuskärpänen!

Siinäpäs hujahti se ruokis. Ja niin kuin mun piti ruokiksella suunnitella viikonlopun kauppalistaa. No, se kuittantuu pääosin kakkumateriaaleilla. Äitienpäiväksi saamme molemmat mummut mökille, joten päätin leipoa täytekakun. Jossain vaiheessa pitäisi alkaa miettimään ensi viikon synttäritarjoilujakin. Meillä on esikoisen kaverisynttärit keskiviikkoiltana ja helatorstaina tyttöjen sukulaissynttärit. Alkujaan ajattelin, että helpostihan nuo synttärit menevät peräkkäisinä päivinä…kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Nyt en olekaan enää niin varma. Esikoiselle kun pidetään myös tasapuolisuuden nimissä yökyläsynttärit. Kuinkahan hyvin tuo mies taipuisi leivontapuuhiin? 😉

Toivotaan, että eilinen ihana ja lämmin ilta saisi viikonloppuna jatkoa!

IHANAA JA  VALLAN AURINKOISTA ALKAVAA ÄITIENPÄIVÄVIIKONLOPPUA 

alle


4 Responses to “Sisustuskärpäsen puraisema”

  1. Veronica sanoo:

    Kivoja kuvia,tyyli muistuttaa minusta sinun omaa sisustustyyliäsi. Tunnen Silkeborgin hyvin. Käyn siellä joka kesä kuorokkurssilla (asun Köpiksessä).Se on ehkä Tanskan ”suomalaisin” kaupunki, koska siellä on järviä, joki ja kukkuloita. Tosin yksi kukkuloista on saanut nimekseen Himmelbjerg.Näin Suomessa kasvaneena tuntuu nimi ehkä hieman liioitetulta. Kaupunki on kovin kaunis ja idyllinen ympäröivine pyökkimetsineen ja myös mukavine shoppailumahdollisuuksineen.Tanska on niin paljon muutakin kuin Kööpenhamina.
    Mukavaa kevään jatkoa
    Veronica

    • Maria sanoo:

      Huomenta Veronica,

      oih, sinä onnekas <3 Meillä on joka toinen vuosi Tanskan avec-reissu miehen töiden tiimoilta ja aina liikumme tuolla Silkeborg/Århus akselilla, usein jäämme myös Köpikseen päiväksi tai pariksi.

      Hih, eikös Tanskanmaalla ole nuo kukkulatkin vähän harvinaisempia, joten siitä varmastikin tuo nimi Himmelbjerg.

      Totta, Tanska on niin paljon muutakin kuin Kööpenhamina! Haaveilen Tanskan kierroksesta autolla, siinä maassa on jotain niin kaunista ja samalla tykkään ihan hirmuisesti tanskalaisista ihmisistäkin 🙂

      Kiitos ja mukavaa kevään jatkoa sinnekin <3

  2. Sari Riekkola sanoo:

    Upeita kuvia ja sisustusta, ihanaa rouheutta!

    • Maria sanoo:

      Eikös olekin? Muutenkin tykkään, että tuolla Feminan sivuilla on just sellaisia kodikkaita koteja esittelyssä – ei liian fiinejä tai moderneja 🙂

      Tunnelmallista lauantai-iltaa sinne <3

Kommentoi