keskiviikko 04. maaliskuun 2015

Random pics / kuvaterkut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…sorry kuvatulvasta 😀

Voi veljet,

tÀnÀÀn pÀÀtin antaa vielÀ kerran mahdollisuuden tÀlle mukanani raahamalle minilÀppÀrille (töistÀ lainassa, iÀn ikuisuuden vanha) ja pÀÀtin, ettÀ yksi lÀppÀri ei mun postausinnostusta lomalla nujerra. Poistin tÀstÀ vÀhÀn ohjelmia (toivottavasti ei ollut tÀrkeitÀ :D) ja kah, viimeinen parituntinen on mennyt kuvia kÀsitellessÀ. On se vaan niin rentouttavaa puuhaa!

Mummu (mun Àiti) on turvallisesti saateltu lentokenttÀbussiin. Ja jÀlleen kerran muistettiin, minkÀ takia otetaan aina hotellikuljetukset hotellista/kentÀltÀ. Los hÀrdellos. No ehkÀ asiaa pahensi se, ettÀ tuo meidÀn hotelllin aula oli tÀynnÀ suomalaisia turisteja (ks. aiempi postaus tÀnÀÀn). Mummu pÀÀsee huomenna kotiin ja avaa tietokoneen. Joten laitetaanpas tÀhÀn heti kuvatulvaa. Muistoja kivasta reissusta.

Paljon ollaan viikon aikana koettu ja nĂ€hty, mutta sitĂ€kin arvokkaampaa on se yhdessĂ€ vietetty aika. Palaan vielĂ€ paremmin yksittĂ€isiin vinkkeihin esim. lapsiperheille tÀÀllĂ€ Phuketissa, iltamarkkinoihin sun muihin. Jos teillĂ€ on muuten jotain postaustoivetta liittyen lapsiperheen matkailuun, niin saa esittÀÀ 🙂 Viikko vielĂ€ aikaa kokea ties mitĂ€. Tai ihan vaan olla. PÀÀasia, ettĂ€ kaikki viihtyy!

Nyt pehkuihin, meillÀ muu perhe tuhisee jo unissaan. Huomenna reissataan vÀhÀn ja on aikainen herÀtys!

Ihanaa keskiviikkoa sinne kotiin ♄

image


18 Responses to “Random pics / kuvaterkut!”

 1. AnuElina sanoo:

  Kiitos ihanasta kuvatulvasta! Vastahan minÀ olin Thaimaassa tammikuussa, mutta nÀitÀ kuvia katsellessa tuli taas ikÀvÀ. Melkein haistan nuo ruuat ja meren, tunnen auringon ja lÀmpimÀn tuulen. Ihanaa loman jatkoa, laita vaan lisÀÀ kuvia meille harmaudessa ja kurassa rypeville.

  • Maria sanoo:

   Kiitos kaunis ihana <3

   TĂ€nne voisi kyllĂ€ jÀÀdĂ€ pidemmĂ€ksikin aikaa 🙂

 2. Sari Riekkola sanoo:

  MeillÀ tÀÀllÀ satanut koko pÀivÀn rÀntÀÀ ja ollut niin synkkÀÀ, aurinkoa ei ole nÀkyny aikoihin!
  Olipa piristÀvÀÀ katella nuita upeita kuvia, rantoja, palmuja ja teitÀ, ruskettuneita lomalaisia:)
  Oi, oi, mitĂ€ ruokiakin siellĂ€…
  Jatkakaahan nautiskelua ja lepÀilkÀÀ kunnolla, kyllÀ tÀnne Suomen synkkyyteen ehtii;)!

  • Maria sanoo:

   Oi, mutta eikös ensi viikolla ole luvattu nĂ€ttiĂ€? Me tuodaan aurinko mukanamme 🙂

   Leppoisaa lördagia <3

 3. Nanna sanoo:

  Ihania kuvia!! TĂ€ssĂ€hĂ€n iskee matkakuume itsellekin 🙂

  • Maria sanoo:

   Kiitos Nanna!

   Matkakuume on sitten kamala tauti…varsinkin nĂ€in kroonisena 😀

 4. Katariina sanoo:

  Kuvista kiitokset! Hienoja vĂ€rejĂ€ tĂ€kĂ€lĂ€isen harmauden vastapainoksi 🙂 Infoile vĂ€hĂ€n noista sikĂ€lĂ€isistĂ€ nykyisistĂ€ hinnoista (ruoat, matkustaminen, hoidot…) jos luontevasti jonkun postauksen aiheeseen sopii.

 5. KyllÀpÀ on ihanaa katsoa vÀrikkÀitÀ kuvia luonnosta ja onnellisista ja rentoutuneista ihmisistÀ!:) Serkuskuvat on niin suloiset.<3 No, kyllÀ tÀÀllÀkin tÀnÀÀn aurinko hetken pilkisti.;D

  • Maria sanoo:

   Kiitos Taina,
   loma on ollut ihanaa aikaa noille serkuksillekin <3

   Hei mĂ€ lupaan tuoda auringon tullessani 😉

 6. Elisa n sanoo:

  Suuri kiitos nÀistÀ kuvista:) Aivan ihania kuvia<3 Nautinnollista loppulomaa teille sinne<3

  • Maria sanoo:

   Kiitos Elisa
   ja kuvia on tulossa rutkasti lisÀÀ…muistikortilla tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ jo reilusti yli 1000 kuvaa 🙂

 7. Aivan mielettömĂ€n ihania kuvia ja kyllĂ€ iski niiiiiin katkakuume! Huoh! Toivotaan, ettĂ€ tĂ€nĂ€ kesĂ€nĂ€ pÀÀstÀÀn matkalle 🙂

  • Maria sanoo:

   Kiitos ihanainen,
   sanomta ”kaikki muu on turhaa, paitsi matkustelu” taitaa pitÀÀ paikkansa 😀

 8. Sina V. sanoo:

  Wau miten ihanan vÀrikkÀitÀ kuvia!

  http://sinaviola.blogspot.fi/

  • Maria sanoo:

   Kiitos kaunis <3

   TÀÀllĂ€ auringossa vĂ€rit pÀÀsevĂ€t oikeuksiinsa 🙂

 9. siru sanoo:

  Voi miten onnellisen nĂ€köinen pari. Oikein mieltĂ€ lĂ€mmittÀÀ nĂ€hdĂ€ tuollaisia kuvia 🙂

Kommentoi