torstai 26. helmikuun 2015

Little Tiger

image image image imageimage image imageimage

MOIKKAMOI IHANAT!

Ja aurinkoisia terkkuja Thaimaasta ūüôā L√§mp√∂√§ on piisannut noin 35 asteen edest√§ ja hikikarpaloita on saanut pyyki√§ otsalta. Lapset ovat nauttineet serkkujensa seurasta. Uima-allas on t√§yttynyt kikatuksesta ja merenneitoleikeist√§. Me aikuiset olemme k√∂ll√∂telleet auringossa ja ihmetelleet maailmanmenoa. Ensimm√§inen kirjakin on pian luettu.

Eilen illalla käväisimme hotellin vieressä olevassa ravintolassa. Little Tiger on tuttu jo näiden vuosien varrelta ja jos haluaa rahoillensa vastinetta, niin tämä on se paikka. Auringonlaskun aikaan hikoileva olut kädessä. Maisemia ihastellen. Eka massaman curry ja pad thai syötiin eilen illalla tuolla. Omistajaperheen pikkuisin poika oli kasvanut silmissä; pari vuotta sitten köllötteli vastasyntyneenä riippumatossa, vuosi sitten konttaili pitkin lattioita ja nyt juoksenteli portaissa.

Matkustettiin ti-ke y√∂ ja sinniteltiin eilinen p√§iv√§ hereill√§. Eilen illalla uni vei menness√§√§n jo kahdeksalta. Reilun 12 tunnin y√∂unet tekiv√§t hyv√§√§ ja t√§n√§√§n onkin ollut jo ihan erilailla energiaa. P√§iv√§ altaalla (m√§ en ole rantaihmisi√§ ūüôā ja illalla otettiin mummu mukaan Patongin hulinaan. L√∂ydettiin kuin l√∂ydettiinkin Oakleyn kaupasta miehelle se oranssi vy√∂+solki, jota vuoden p√§iv√§t mietittiin ūüėÄ

Hotellihuoneessa kuuluu t√§ll√§ hetkell√§ tyytyv√§ist√§ tuhinaa. Netti on t√§√§ll√§ aaarmottoman hidas, pari tuntia meni t√§m√§n postauksen tekemiseen…enk√§ kyll√§ ole edes varma, saanko t√§t√§ julkaistua. Toivottavasti ūüôā

Nyt pää tyynyyn!

Kauniita unia,

Maria


5 Responses to “Little Tiger”

 1. Sari Riekkola sanoo:

  Perille tuli postit Maria!
  Voi, mitä kuvia, alkopa niin haluttamaan lomalle:)
  Kivaa, kun olette päässeet turvallisesti perille, nauttikaahan nyt lämmöstä ja hyvästä ruuasta ja vilvoittavista juomista, levätkää ja leputelkaa;)
  Meillä täällä tuulee ja sataa lunta, huoh!

  • Maria sanoo:

   Oih, kiitos Sari ja hei, nautihan sinä
   talvesta – uutisista kuulin, ett√§ kev√§t on tulossa ūüôā <3

 2. Kuulostaa täydelliseltä <3
  Nauttikaa!

  • Maria sanoo:

   Moikka sinä ihana ja vielä kerran kiitoskiitoskiitos <3

   Juu, me nautitaan t√§ysin rinnoin ūüôā

   Aurinkoista tiistaita <3

 3. […] miss√§kin. Jos pysyimme hotellilla, niin suuntasimme vieresell√§ m√§en kukkulalla sijaitsevaan Little Tigeriin. Ehk√§ maailman parasta ruokaa ja hymyilevimpi√§ ihmisi√§. Todellinen paratiisiisi […]

Kommentoi