torstai 26. helmikuu 2015

Little Tiger

image image image imageimage image imageimage

MOIKKAMOI IHANAT!

Ja aurinkoisia terkkuja Thaimaasta :) Lämpöä on piisannut noin 35 asteen edestä ja hikikarpaloita on saanut pyykiä otsalta. Lapset ovat nauttineet serkkujensa seurasta. Uima-allas on täyttynyt kikatuksesta ja merenneitoleikeistä. Me aikuiset olemme köllötelleet auringossa ja ihmetelleet maailmanmenoa. Ensimmäinen kirjakin on pian luettu.

Eilen illalla käväisimme hotellin vieressä olevassa ravintolassa. Little Tiger on tuttu jo näiden vuosien varrelta ja jos haluaa rahoillensa vastinetta, niin tämä on se paikka. Auringonlaskun aikaan hikoileva olut kädessä. Maisemia ihastellen. Eka massaman curry ja pad thai syötiin eilen illalla tuolla. Omistajaperheen pikkuisin poika oli kasvanut silmissä; pari vuotta sitten köllötteli vastasyntyneenä riippumatossa, vuosi sitten konttaili pitkin lattioita ja nyt juoksenteli portaissa.

Matkustettiin ti-ke yö ja sinniteltiin eilinen päivä hereillä. Eilen illalla uni vei mennessään jo kahdeksalta. Reilun 12 tunnin yöunet tekivät hyvää ja tänään onkin ollut jo ihan erilailla energiaa. Päivä altaalla (mä en ole rantaihmisiä :) ja illalla otettiin mummu mukaan Patongin hulinaan. Löydettiin kuin löydettiinkin Oakleyn kaupasta miehelle se oranssi vyö+solki, jota vuoden päivät mietittiin :D

Hotellihuoneessa kuuluu tällä hetkellä tyytyväistä tuhinaa. Netti on täällä aaarmottoman hidas, pari tuntia meni tämän postauksen tekemiseen…enkä kyllä ole edes varma, saanko tätä julkaistua. Toivottavasti :)

Nyt pää tyynyyn!

Kauniita unia,

Maria


5 Responses to “Little Tiger”

 1. Sari Riekkola sanoo:

  Perille tuli postit Maria!
  Voi, mitä kuvia, alkopa niin haluttamaan lomalle:)
  Kivaa, kun olette päässeet turvallisesti perille, nauttikaahan nyt lämmöstä ja hyvästä ruuasta ja vilvoittavista juomista, levätkää ja leputelkaa;)
  Meillä täällä tuulee ja sataa lunta, huoh!

  • Maria Maria sanoo:

   Oih, kiitos Sari ja hei, nautihan sinä
   talvesta – uutisista kuulin, että kevät on tulossa :) <3

 2. Kuulostaa täydelliseltä <3
  Nauttikaa!

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka sinä ihana ja vielä kerran kiitoskiitoskiitos <3

   Juu, me nautitaan täysin rinnoin :)

   Aurinkoista tiistaita <3

 3. […] missäkin. Jos pysyimme hotellilla, niin suuntasimme vieresellä mäen kukkulalla sijaitsevaan Little Tigeriin. Ehkä maailman parasta ruokaa ja hymyilevimpiä ihmisiä. Todellinen paratiisiisi […]

Kommentoi