tiistai 07. lokakuun 2014

Tunnelmaa makuuhuoneeseen

0IMG_42820IMG_4290 0IMG_42850IMG_42910IMG_4293 0IMG_4296 0IMG_4304 0IMG_4314

MOIKKAMOI!

Menipäs suunniteltua myöhäisemmäksi tämän päivän postaus. Mutta. Huoh. Tiedättekö, kun välillä on niitä päiviä, ettei sitten onnistu mikään? Ei sitten mikään. Tai no, aika paljon tänään on onnistunutkin, mutta on niitä epäonnistumisiakin tullut. Muun muassa se, että lähihuoltsikka ei osannut korjata tuota mun autoa, joka ei viime viikolla inahtanutkaan kotipihasta töihin lähtöä tehdessäni. Tietää huomenna auton kuskausta merkkiliikkeeseen. Niin just sinne samaan, jossa puolitoista vuotta sitten korjattiin samaa vikaa mojovalla rahasummalla. Sen lisäksi meillä on molemmat lapset heränneet väärällä jalalla. Harvinaista, mutta näinkin voi tapahtua. Pienempi on lähetellyt katkeransuloisia whatsup-viestejä vaatekaapistaan (johon meni möksöttämään) ja isompi nakkelee niskojaan, kun ehdotan englanninkokeeseen lukemista (siis meillähän ei lapset määrää ja kokeisiin luetaan heti, kun iltaruoka on syöty). Kaiken kukkuraksi ne banaanikärpäset ovat tehneet joukkorynnäkön takaisin. Ajattelin ottaa ignooraustaktiikan kehiin. Noh, ei näille voi kun nauraa. Elämä on 🙂

Jos jotain positiivista niin sain silitettyä nuo harmaat verhot. Olohuoneen vaaleutta en niillä lähtenyt rikkomaan, mutta oi että, kun ne sopivat hyvin tuonne makuuhuoneeseen. Makuuhuone saa ollakin hämyisä. Nuo pari vuotta vanhat Ikean Vivanit ovat muuten siinä suhteessa hassut verhot, että ne vetää kuvissa vaaleammiksi ja hieman  lämminsävyisimmiksi kuin luonnossa. Ette uskokaan, että odotan jo sitä hetkeä, että pääsen sujahtamaan vällyjen alle kirjani kanssa. Tuonne astetta tunnelmallisempaan makkariin. Kuten huomattu monasti, niin tunnelman luominen ei ole kuin ihan pienestä kiinni!

Kiitos ihanat kommenteistanne eiliseen postaukseen, vastailen myöhemmin tänään. Mutta sen verran vastaan jo nyt, kun muutama teistä kyseli tuosta trilogiasta, jota tällä hetkellä luen. Nooooh. Mulla on tällä hetkellä menossa Lisa R. Jonesin trilogia. Ei yhtä roisi kuin Fifty shades of grey, mutta ei paljoa siitä jää 😉 Jos jotain hyvää, niin juoni on myös tässä hyvä ja kirjoihin jää koukkuun.

Vaan nyt murkinaa rinnan alle. Ruoalla on ihmeellinen vaikutus ainakin meihin aikuisiin.
Toivottavasti myös noihin pienempiinkin 🙂

TIISTAITERKKUSIN,

alle


4 Responses to “Tunnelmaa makuuhuoneeseen”

  1. Heidi sanoo:

    Kiitos! Laitetaan kirjavinkki korvan taakse 😉

  2. Kukka sanoo:

    Hei,

    Ihanan rauhallisen oloinen makuuhuone! Olisin halunnut kysellä mitä maalia olette käyttäneet tuohon tummaan seinään? Kiitos etukäteen.

    t. Kukka

    • Maria sanoo:

      Kiitos Kukka,
      makkari on just nyt sopivan hämyinen. Tuo seinä on maalattu Coloria Greenline Sisustusmaalilla, sävy NCS S 6500-N.

      Olehan hyvä ja ihanaa torstai-iltaa 🙂

Kommentoi