tiistai 30. syyskuun 2014

Blogihaaste: Punaisen pyöreän maton paikka

Moikkamoi! 

Ihan hirmuisen paljon olette haastaneet minua viime aikoina erilaisiin haasteisiin. Kaunis kiitos niistä <3 Olen ehkä maailman surkein haasteisiin vastaaja, mutta nyt ajattelin skarpata asian suhteen. Tämän nyt työn alle ottamani kivan haasteen sain kauniilta Suvi Tuulilta tyylikkäästä KodinKulmia -blogista. Kiitos kivasta haasteesta Suvi Tuuli! Blogihaaste: Punaisen pyöreän maton paikka:

”Kuvaa kodistasi se paikka, johon sinä laittaisit punaisen pyöreän maton, jos esittelisit kotisi ohjelmassa Suomen Kaunein Koti. Kuvaa ensin paikka, mihin maton laittaisit. Ota sen jälkeen kuvia eri suuntiin, tai siihen yhteen mieluisaan suuntaan vähän kuin matolla seisten. Voit myös perustella valintasi. Linkitäthän haasteeseen myös tämän alkuperäisen haastetekstin. Tämän kivan haasteen on laittanut liikkeelle ihana Sanna Luumutar-blogista.”

Tämä olikin oikeasti ihan sikasiisti haaste; tuota ohjelmaa katsoessani olen miettinyt, että mihin sen punaisen pyöreän maton oikein laittaisin. Paikka valikoitui tuohon eteiseen, olohuoneeseen laskeutuvien rappusten yläpäähän. Ja kas, unohdin kuvata paikan, johon sen maton laittaisin…Tuo on yksi lempparinäkymiä tässä kodissa. Ollakin, että miehen valtakunta eli takkahuone loistaa tummuudellaan, mutta silti tykkään, että ei kaikkien huoneiden tarvitse olla samasta puusta veistetyt. Kuvakulmat vasemmalta oikealle:

Kuvakulma At Maria'sKuvakulma At Maria'sKuvakulma At Maria's

Toinen vaihtoehto oli sijoittaa matto ihan tuohon keskelle olohuoneen lattiaa; siitä kun näkee liki pitäen koko asunnon yhdestä paikasta. Teille jotka missasitte tuon mun kotivideon *reps*, niin täältä näkee meidän kodin vähän joka kuvakulmasta. Tämä oli sen verran mukava haaste, että haastan mukaan seuraavat blogit ja lisäksi tämän saa ottaa napata mukaansa, ken haluaa:

Vaaleanpunainen hirsitalo
Sally’s
All I ever wanted is here
Valkoisen Talon Reetta
Rillan koti
Uusi Kuu

Nyt viemään mies lentokentälle. Edessä laatuaikaa tyttöjen kesken kolme päivää. Kuinka muuten voikaan olla hyvää säkää, että oma autoni ei pihahtanutkaan tänä aamuna, just nyt kun mulla on onneksi miehen auto käytettävissä kolme päivää. Tosin se ei ratkaise sitä ongelmaa, että miten tuon mun koslani saa tuosta käyntiin. Siirretään ongelmaa eteenpäin ja nautitaan näistä kolmesta päivästä, kun on auto käytössä 🙂

Täällä on tänään maalisuti (tai oikeastaan lakkasuti) hieman viuhunut, vihdoinkin sain tuon takkahuoneen työn alle! Ja työn alle sain myös sen valokuvauspostauksen, joten sitä luvassa sitten huomenna.

Ilosin tiistaiterkuin
& hyvää syyskuun vikaa toivotellen,

alle


17 Responses to “Blogihaaste: Punaisen pyöreän maton paikka”

  1. Padmerine sanoo:

    Onpas hauska haaste! Katsotaan tulisiko se joskus minulle, olisi heti mielessä minne matto sijoittuisi 😉 Teillä on kyllä niin kaunista, että maton voisi laittaa minne vain kodissanne!

    • Maria sanoo:

      Eikös olekin? Mäkin tykkäsin tästä haasteesta, ehkä just sen takia, että on tullut funtsittua tuota maton paikkaa ennenkin 🙂 Ota haaste mukaan vaan, mä haastan sut mukaan! <3

      Kiitos, itseäni nämä samat nurkat vähän välillä tympäisee :/

      Aurinkoista keskiviikkoa 🙂

  2. Katja sanoo:

    Hei,
    olusin tiedustellut tuota harmaata maalisävyä mikä teillä on tuossa ruokapöydän takana? Olen etsinyt pitkään oikean sävyistä harmaata ja tuo näyttää täydelliselle 🙂

    • Maria sanoo:

      Hei Katja,
      tuo sävy on NCS S 2002-Y ja munkin mielestä just sellaisen täydellisen värinen 🙂

      Iloista kekiviikkoa!

  3. Täydellinen paikka! Voi vaan taas ihailla kotinne yhtenäistä ja harmoonista tunnelmaa 🙂

  4. Sally sanoo:

    Kiitos hauskasta haasteesta ihanainen! Otan tämän mielelläni vastaan ♥

    Mukavaa keskiviikkoa!

    • Maria sanoo:

      Olehan hyvä ihanainen, kiva että otat haasteen vastaan <3

      Aurinkoista keskiviikkoa sinnekin 🙂

  5. Sally sanoo:

    Niin, piti vielä lisäämäni, että silmä lepää jälleen näissä kuvissa…

  6. Oi, kauniilta näyttää sinun ”punaisen maton paikalta”. Niin valoisaa!

    Ja kiitos haasteesta hurjan paljon, olen myöskin miettinyt ohjelmaa katsoessani, mihin laittaisin punaisen maton meidän kodissa.

    • Maria sanoo:

      Kiitos Reetta <3

      Nyt vain haastetta toteuttamaan 🙂 Hei, mulla on se sun syksyn pukeutumishaaste nyt sillä mallilla, että modifioin sitä hieman...kuvaan vaatteet, mutta en päälläni (en ole tottunut vieläkään näihin päivän asu kuviini :D).

      Puspus!

  7. rilla sanoo:

    Kaunista 🙂 ja heh, olen itsekin miettinyt ihan samaa kotona aiemmin, että missä se meidän punaisen maton paikka olisi!

    Kiitän siis haasteesta, toteutan tuon pikimmiten.

    • Maria sanoo:

      Kiitos Rilla <3
      Ja hei, nyt vain haasteen kimppuun...teillä on kyllä niin kaunista, että monta paikkaa punaiselle matolle löytyy 🙂

      Aurinkoista keskiviikkoa!

  8. Ihanaa että tartuit haasteeseen! 🙂 Ihanalta näyttää. Hauska seurata mihin saakka tämä tulee kantamaan…

    • Maria sanoo:

      Moi Sanna!
      Huomasin vasta nyt, että olit kommentoinut. Mutta jostain syystä oli mennyt tuonne roskaposteihin
      🙁 Kiitos tästä ihanan haasteen liikkellelaittamisesta <3

  9. Marjo sanoo:

    Moikka!

    Piti oikein uudelleen selata postauksia taaksepäin. Etsin tietoa, että mistä olet hankkinut tuon ihanan lasisen kuvun tuonne sivupöydälle ja lasisen pyöreänmallisen pullon lattialle?

Kommentoi