perjantai 05. syyskuun 2014

Sifongissa ja frillassa viikonlopun viettoon

Moikkamoi!

Siis eihän siitä tunnu olevan kuin muutama hassu päivä, kun viimeksi täällä siunailin ajan kulua ja iloitsin tulevasta viikonlopusta. Huhheijakkaa tätä ajan menoa jälleen. Tiedättekö, kun joskus kalenteriin tulee merkintä juhlista, joista on ihan innoissaan, mutta sitten sillä h-hetkellä ei sitten voisi vähempää kiinnostaa kyseinen tilaisuus? Meillä on tänään sellainen meno. Miehen yhden ”harrastuksen” tai lähinnä erään järjestystoiminnan tiimoilta. Itse asiassa mä en tarkalleen ottaen edes tiedä, mitä varten tämä tilaisuus on, mutta juhlaillallisineen kaikkineen se vie koko tämän illan. Ja jatkuu huomen aamulla. Yöksi kyllä tullaan kotiin, vaikka kovin yritin miestä saada jäämään hotelliin kanssani yöksi. Heh. Mutta ymmärrän kyllä, että kun siellä hotelleissa saa tarpeeksi monta kertaa vuoden aikana yöpyä niin oma sänky rulettaa aina kuin vain voi. Eikä tuo kotimatka tällä kertaa ole kuin vajaa tunti.

No siis juu eli tilaisuudella ei ole pukukoodia ja tilaisuuden luonne ei ihan ole selvillä. Muut osallistujat ovat huomattavasti vanhempia ja kyse ei ole ainakaan mistään hulvattomasta bilettämisestä (itse asiassa, sellaiset juhlat mun kalenteriin sopisi just tänä viikonloppuna :D). Tällaisiin juhliin/tilaisuuksiin tykkään pukeutua varman päälle. Smart casual on ehkä se oikea termi. Mieluummin yli- kuin alipukeutunut. Musta värinä on aina varma valinta. Suorat housut, korkkarit ja musta sifonkinen frillatoppi timanginapilla pääsee tänään päälle. Btw, mustien asujen kuvaaminen on sitten haastavaa; jos haluaa yksityiskohdat näkyviin, kuvat pitää vaalentaa ihan hirmuisesti ja sitten taas vaatteet näyttävät ihan kulahtaneilta.

0IMG_2837 0IMG_2858Jakun nappaan myös mukaan. Joko ihan perusmustalla mennään tai sitten alla olevalla frillajakulla, joka on lyhyempi malli ja kevyempi 3/4 -hihoineen. Mutta se on siinä ja siinä onko nuo tuplafrillat (jakussa+topissa) liikaa vai ei. Jakku on kiinni pidettäessä aikasta vartalonmyötäinen, mutta auki ollessaan ei taas oikein pääse oikeuksiinsa. Vaikka mä muuten en ole niin kovin naisellinen pukeutumisessani niin välillä nämä frillat, pitsit sun muut tuovat sitä kivaa lisää. Yleensä tight fit mustat suorat housut pääsevät tällaisiin tilaisuuksiin mun päälle, mutta tänään tuntuu siltä, että valitsen nuo vähän löysemmät ”puvun housut”.

0IMG_2972 0IMG_2925

Niin, ei kait siinä sitten pidä valittaa; mies on kuskina ja viikonloppu edessä.
Avoimin mielin mennään ja ihana päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja ihmettelemään maailman menoa 🙂
Mä nautin suunnattomasti uusiin ihmisiin tutustumisesta. Eikä edes haittaa vaikka ovat ihan eri ikäluokkaa (tai taustaa) kuin minä. Yhtenä elämän ehdottomana plussapuolena näen sen, että kun on laaja tuttavapiiri; sitä on katsokaas monta monituista tarinaa ja kokemusta rikkaampana.

Huomenna iltapäivästä sitten taas mökkirönttöset päälle ja suunta kohta mökkiä,
vikoja mökkiviikonloppuja viedään tänä syksynä 

Pirtsakkaa perjantaita
ja oikein aurinkoista viikonloppua!

alle

PS. ja hei, kirjoittelin tätä postausta tässä töiden ohella aina sopivassa välissä ja tilanne on elänyt sen verran, että mies suostui harkitsemaan hotelliin yöksi jäämistä. Wuhuu! 🙂


12 Responses to “Sifongissa ja frillassa viikonlopun viettoon”

 1. Lumo sanoo:

  Usein ne juhlat, joihin vähän nihkeästi on lähdössä ovatkin niitä mukavimpia. Aika monta kertaa olen ollut perjantaina ihan loppu ja halunnut vain kiepsahtaa sohvan nurkkaan. Juhlissa olen unohtanut uupumukseni ja on ollutkin todella kivaa.

  Mukavaa iltaa!

  • Maria sanoo:

   Moi Lumo!
   Näinhän se on, että kun ei odota liikoja, niin sitä yllättyy positiivisesti. Kuten eilen 🙂 Juuh, nuo perjantai-illat on kyllä pahimpia. Pitäisi juhlia vain lauantai-iltoina. Tosin silloin jos juhlat menevät liian myöhäiselle, on vielä maanantainakin töttöröö 😉

   Leppoisia lauantaiterkkuja sinne 🙂

 2. Minna sanoo:

  Sama fiilis minullakin ja samanlainen tunne tulee joskus vaikka itse on järjestämässä juhlia. Et mitä sitä on taas luvannut ja halunnut tehdä. Mutta aina ne on ollut hyvät juhlat omalla tavallaan.

  Hauskaa iltaa teille joko porukalla tai kahdestaan 😉

  • Maria sanoo:

   Moikka Minna 🙂
   Sehän se just pahinta on, että kun eka päättää pitää pirskeet ja suunnittelee niitä hikihatussa ja just ennen h-hetkeä tulee se tunne, että eih….mä haluan olla kotisohvalla rauhassa 😀 Ja sitten kun juhlat ovat käynnissä, niin on onnellinen siitä, että järjesti ne. Kun vieraat nauttii niin itsekin nauttii.

   Kiitos, ilta oli ihana <3

   Oikein leppoisaa lauantaita!

 3. Sipe sanoo:

  Noinhan se aina menee, kun joitain juhlia odottaa oikein kovasti, niin sitten kun h-hetki on käsillä niin on ihan plääh-fiilis. Vaikka loppuviimeks olisin sitten ihan kivaa 🙂 Mutta kaikki extempore-jutut onkin sitten niitä hauskimpia! Viimeksi muutama viikko sitten olin just tullut päiväretkeltä Helsingistä, helteestä hikisenä raahauduin suihkuun ja kuulin kesken kaiken puhelimen soivan. Vettävaluvana juoksin puhelimeen ja langan toisesta päästä tuli ilmoitus: ”Me tullaan sinne nyt!!” Jahas :DD No meni sit aika myöhään, vai pitäiskö sanoo aikaseen… Kotiuduin aamuseitsemältä 😀 jep! Oli niin kivaa ettei malttanut lähteä kotiin vaikka kaikki kapakat oli jo kiinni :–DD Aamuauringon noustessa kävelin korkkarit kädessä avojaloin kotia kohti, ensimmäisten työmatkalaisten pyöräillessä vastaan. Ja voi että kun tunsi elävänsä!! Liian harvoin sattuu noitakin reissuja että jaksaa vaikka kuinka myöhään, yleensä oon ensimmäisten joukossa tekemässä lähtöä kotiin 😀

  • Maria sanoo:

   Moikkelis Sipe!
   Hei vitsi, miten ihanalta kuulostaa tuon sun reissu! Ihan parasta 🙂
   Mä oon yleensä ekojen joukossa lähdössä kotiin, mutta joskus repäisen ja vielä valomerkin jälkeenkin tekee mieli jatkaa 😀

   Ex-temporereissuja pitää kehitellä tulevan syksynkin varalle. Niiden voimin jaksaa taas!
   Suloista sunnuntaita sinne! <3

 4. Sanna sanoo:

  Hei!
  Uutena lukijanasi, en ole kolunnut blogiasi niin asian vierestä tiedustelen.. Mistä tuo upea musta vitriinikaappi? sopisi niin meille 🙂

  • Maria sanoo:

   Moikka Sanna!
   Kiitos, tuo kaappi on kyllä ihana <3 Ostimme sen joskus 10 vuotta sitten Kruunukalusteelta. Se oli akaasiapuuta, mutta sutaisin sen mustaksi pari vuotta sitten 🙂

   • Sanna sanoo:

    ihana on, ennen maalin sutimista hioitko? -kiitos vastauksista! 🙂

    • Maria sanoo:

     No pikkuisen näytin hiekkapaperia, mutta en edes kauttaaltaan hionut lakkapintaa pois 🙂

 5. Niina sanoo:

  Viikonlopunna häämöttävät koko päivä/ilta -menot saattava ärsyttää pitkin viikkoa, mutta itse juhlapäivänä kelkka kääntyy aivan täysin! Minulla ainakin. Sitä on kai muuttunut hieman kotihiireksi siinä mielessä, ettei enää innosta hihkuen ole menossa aina ja jokapaikkaan. Vaikka harvemmin on jälkeenpäin harmittanut, että tuli lähettyä 🙂

  • Maria sanoo:

   Näinhän se on, koko viikko tulee mietittyä, että miksi mä taas lupauduin. Mutta kuitenkin useimmiten on hauskaa.
   Hih ja juu, yleensä kun harvoin missään käy, niin poikkeuksetta aina on hauskaa. Jopa sen seuraavan aamun päänsäryn kestää, kun tietää että se on seurausta hulvattomasta illasta 😉

   Ihania syyskuun päiviä Niina!

Kommentoi