lauantai 01. helmikuun 2014

Sinful Saturday

…juups, sarjassamme ”hieman harhaanjohtavaa markkinointia” tuo otsikko, mutta menköön 🙂

Moikkamoi!

En muista koska viimeksi olisi ollut näin leppoisa lauantaipäivän alku; takana pitkät ja makoisat yöunet, rauhallinen herääminen, maukas ja terveellinen aamupala ja kotikin suhtkoht siistinä. Lapset lähtivät pulkkamäkeen ja mies salille. Itse kömmin aamukahvikupillisen ja Runebergin tortun kera lukemaan sisustuslehtiä sänkyyn. Kyllä, sängyssä (ja sohvalla) voi syödä silloin, kun lapset eivät näe 😉 Ostettiin koko perheelle Runebergin tortut viikolla, mutta niin vain itsekurini piti kerrankin ja maltoin odottaa tätä viikon herkuttelupäivää. Hyvältähän tuo maistuikin. Syntisen hyvältä rommineen kaikkineen. Selasin uusinta Plazaa ja tiedättekös, jäin ihastelemaan asuntoa, jossa oli punertavaa puuta raikastettu kauniisti valkoisella. Just sitä samaa punertavaa akaasiapuuta, joita meillä olen sutinut mustalla maalilla. Onneksi takkahuoneessa vielä riittää tuota ruskeanpunaista, joten kokeilen sinne seuraavaksi valkoista. Ehkä maton tai jopa sohvan (!) muodossa. Olemassa oleva Furninovan harmaa sohva on sinne liian iso, kaipaan pienempää sohvaa.
Syntisestä puheenollen; multa pyydettiin viikolla sähköpostitse kirjavinkkejä (terkkuja vaan Maaret!). Yleensähän luen hömpänpömppää ja kyllä tämä tämän hetkinen trilogiakin siihen kategoriaan menee. Oletteko lukeneet mediassakin paljon esillä ollutta Fifty shades of Grey -kirjoja? Nehän on vähän rivoja ja kyllä korvia punottaa kirjojen edetessä. Veljen vaimolta nämä lainasin ja kaksi ekaa olen kahlannut läpi. Kolmannessa kirjassa tuntuu, että ei enää jaksa lukea noita seksikohtauksia, joten jätän ne välistä. Lähinnä tällä hetkellä kiinnostaa, miten tuolle parisuhteelle käy. Kolmessa kirjassa on siis ihan juonikin. Sen lisäksi. Suosittelen lukemaan kaikki kolme ja järjestyksessä. Irtonaiseksi käy, jos lukee vain ekan osan. Mitä te luette? Kirjavinkkejä otetaan mieluusti vastaan jo tuota tulevaa Aasian reissuakin varten. Viimeksi taisin lukea kahden viikon aikana 13 kirjaa. 
Seuraavaksi vuorossa kuvien käsittelyä ensi viikon postauksia varten. 
Luvassa onkin pari sisustusaiheista postausta ja sitten katsastetaan pitkästä, 
pitkästä aikaa mun (laiskanpuoleisiin) kauneusrutiineihin 
(joilla ei ehkä saa enää pelastettua tilannetta, mutta sammuteltua tulipaloja :D).
Josko aura-auto olisi käynyt iltaan mennessä, niin juoksulenkille pääsisi.
Jotenkin salilla käynti on vienyt mennessään, joten juoksukunto taitaa olla hieman koetuksella…
Ihanaa helmikuun ekaa
ja leppoisaa lauantaita,

14 Responses to “Sinful Saturday”

  1. Mari sanoo:

    Mä luen yleensä dekkareita ja oon sitten ihan paniikissa. Nyt vikana Milla Ollikaisen veripailakat, tykkäsin! Syksyllä luin semmosen, jossa alkuun lahdattiin nuori nainen lenkkipolulle, hetken aikaa jostain syystä välttelen metsässä lenkkeilyä ;D. Luen pääasiassa kotimaista.

    • Maria sanoo:

      No mulla ihan sama juttu, mä näen painajaisia ja panikoin dekkareitten jälkeen 😀 Kiitti vinkistä Mari, täytyykin etsiä kirjastosta tuo Milla Ollikainen 🙂

  2. Anonymous sanoo:

    Moikkis. Täällä toisenlainen päivän aloitus;) Yön töissä valvoneena ja aamulla kaksi tuntia nukkuneena lotkottelen sohvalla ja katson Voicea nauhalta, yökkäri vielä päällä;)
    Ihan zombie olo! Uni ei vaan tule vaikka valvomista takan vuorokauden verran:(
    Tämä päivä menee näin, illalla jo nukuttaa klo 17 ja huomisellekin taitaa riittää univelkoja ihan komeasti;)
    Nyt jää lenkit ja salit väliin tältä viikonlopulta, mutta ma aamuna kipitän varmasti treeneihin ja siitä se taas lähtee uudempi viikko käyntiin:)
    Ihanaa kun mennään jo kevättä kohti! Lumi saisi jo sulaa, eikä yhtään enää lisää! ( Pikkuisen hankaluuksia oli aamulla saada auto turvallisesti kotiin 20 cm lumikinoksissa)
    Ihanaa rentouttavaa ja lämminhenkistä viikonloppua teille! 🙂
    Voi olisin tänään leiponut pikku leipäsiä ohjeesi mukaan, mutta ehkä jätän ne nyt ens viikonlopulle;)
    Nautitaan päivistä voimien ja fiiliksien mukaan:)
    Heissuli vei <3
    T. Riitta

    • Maria sanoo:

      Heipsankeipsan Riitta 🙂
      Oi ei, kuulostaa aivan liian vähältä tuo pari tuntia unta. Höh 🙁 Toivottavasti olet saanut nukuttua univelkoja pois ja syödä hyvin 🙂

      Liikuntaa ja leipää ehtii tehdä sitten myöhemminkin!!

      Ihanaista sunnuntai-iltaa ♥

  3. Ihana päivitys ja mitkä kuvat oletkaan hetkestä saanut 🙂
    Mukavaa viikonloppua

    • Maria sanoo:

      Kiitos Sanna 🙂

      Kahvi ehti jäähtyä kuvailujen aikana, mutta ei haitannut, onneksi pannussa oli vielä santsikuppi 😀

      Kiitos ja ihanaa sunnuntai-iltaa ♥

  4. Maria sanoo:

    Ihania kuvia! Pitäisiköhän alkaa syömään aamupala sängyssä 😀

    • Maria sanoo:

      Kiitos Maria ♥

      Suosittelen! Tosin toi oli jo mun aamianen vol.2, mutta yhtäkaikki – hyvältä maistui 😀

  5. Anonymous sanoo:

    Kauniita kuvia, niinkuin aina! Onko nuo teidän ihanat mustat yöpöydät mistä hankittu? Leoopoisaa talvista viikonlopun jatkoa!

    • Maria sanoo:

      Kiitti 🙂
      Nuo yöpöydät on vaaaanhat, en edes muista mistä ostettiin. Oli alunperin punertavan ruskeaa puuta, mutta sutaisin ne vuosi kaksi takaperin kalustelakalla mustaksi 🙂
      Kiitos ja suloista sunnuntai-iltaa 🙂

  6. Iina sanoo:

    Jos dekkareista tykkäät niin Lars Kepplerin kirjat vievät mennessään. Kannattaa lukea järjestyksessä. Hömppäpuolella viimeksi vaikutuksen on tehnyt Kim Edwards, jonka kirjoissa oli ihana tunnelma…

    • Maria sanoo:

      Moi Iina ja kiitos vinkeistä 🙂
      Pistän nimet ylös ja seuraavan kerran kirjastoon mennessäni käyn tsekkaamassa valikoiman. Molemmat ovat minulle entuudestaan tuntemattomia nimiä.

      Suloiset sunnuntai-illan jatkot sinne ♥

  7. Elisa n sanoo:

    Oi, ootpa ottanut tosi ihania kuvia!:) Tuollaiset kuvailemasi aamut ovat kyllä niin täydellisiä. <3 Itsekin aion nauttia huomis aamuna juuri samanlaisesta rauhallisesta aamusta samanlaisista asioista nautiskellen <3 Aah, sisustuslehdet…Niin parasta luettavaa:) Kummallisesti tuollaisista aamuista saa aivan hirveästi uutta energiaa ja jaksaa taas sit painaa etiäpäin:)

    • Maria sanoo:

      Kiitos Elisa 🙂
      Toivottavasti sun aamusi alkoi tänään samoissa merkeissä 🙂 Se on totta, rauhalliset aamuhetken luovat pohjan koko päivälle.

      Suloista sunnuntaita ♥

Kommentoi