maanantai 13. tammikuun 2014

II/2013

Maanantaita ihanat!

Tänään onkin nautittu auringosta, ainakin täällä Pirkanmaalla. Toivottavasti teilläkin siellä 🙂 Lumipeite maassa ja puissa sekä tuo aivan järkyttävän ihana ja tervetullut valoilmiö taivaalla. I like it! Kovin hitahasti ollaan päästy eteenpäin näissä mun viime vuoden kvartaalikatsauksissa, mutta nyt pukkais toisen kvartaalin katsausta:
Huhtikuussa palattiin Thaimaan reissusta ja opeteltiin taas arkea. Onneksi huhtikuu on meillä yleensä juhlakuukausi, niin arki alkoi varsin mukavasti; Lilian synttärit ovat 13.päivä ja Julian 27.päivä. Siihen väliin sitten vielä sukulaissynttärit niin liki joka viikonlopulle on juhlia 🙂 Viime vuonna Lilia halusi pitää kaverisynttärinsä Hesessä ja sehän sopi mulle enemmän kuin hyvin. Julia piti juhlat kotona ja perinteisen täytekakun sijaan tehtiin jätskipallokakku. Sisustuksellisesti ei mitään hirmuisia muutoksia muuta kuin tuo pitkään haaveilemani tapettiseinä tyttöjen kuvasta. Aluksi pelkäsin, että kyllästyn noinkin isoon kuvaan, mutta vielä tähän päivään mennessä en ole siihen kyllästynyt. Kun maa alkoi sulaa lumesta niin aloin haaveilemaan revityistä farkuista. Koska kauppojen valikoimista en sellaisia löytänyt, niin raastoin parmesan juustohöylällä vanhoihin farkkuihini reiät 🙂 Vappua vietimme ihanien ystävien luona ja munkkeja tuli syötyä enemmän kuin laki sallii!

Jos huhtikuu on juhlakuukausi niin sille hyvää jatkoa on toukokuu, jolloin mies täytti 40-vuotta ja jolloin vietettiin meillä lähisuvun kesken äitienpäiväjuhlia. Toukokuussa tein loppusilauksen uuden makkarin suunnittelun saralta ja remppakin valmistui parissa viikossa. Pitkään haaveilimme ruskean terassimme käsittelemisestä mustaksi ja niin vain tämäkin haave toteutui (kiitos veljelleni). Sain takapihalle myös äitienpäivälahjaksi auringonottotuolin, jossa vietettiinkin muutama jopa helteinen päivä ja ihana keväinen ilta viltin alla. Pikkuisella Lilialla oli päiväkodin kevätjuhla ja haikein mielin hyvästelimme ihanat päiväkotitädit.

Ei kahta ilman kolmatta; kesäkuussa juhlimme rakkaan iskän 65-vuotispäivää ja samana päivänä vanhempieni 40-vuotishääpäivää. Juhannusta vietimme vanhempiemme mökillä isolla porukalla. Juuri ennen juhannusta meitä lykästi ja tarjouksemme juuri siitä haaveidemme mökistä oli mennyt läpi. Näin jälkeenpäin kun ajattelee, niin onkohan kohtalolla jo tuolloin ollut sormensa pelissä? Muistanette varmaan, miten isäni liittyí tuohon meidän mökkiimme. Täällä tarina kokonaisuudessaan uusille lukijoille. Kesäkuussa pidin jo kaksi viikkoa kesälomastani ja ilmat suosivat tuolloin; lasten kanssa käytiin ihanassa Kiviniityn kotieläinpuistossa ihastelemassa karvakorvia.
Nyt takaisin töiden pariin hetkeksi,
ihanaa maanantaita toivotellen,


4 Responses to “II/2013”

  1. J sanoo:

    Ai kun sydän pakahtuu noista kauniista kuvista <3 Tiesithän että näistä sinun postauksista saa muutkin voimaa ja inspiraatiota arkeensa..? 🙂 Leppoisaa viikkoa sinne!

    • Maria sanoo:

      Kiitos kaunis 🙂 Ja kiitos, mä olen niiiiin otettu, että pystyn antamaan teille lukijoille inspiraatiota ♥ Ihkua keskiviikkoiltaa sinne!

  2. Anu sanoo:

    yhdyn täysin edelliseen mielipiteeseen:)

Kommentoi