keskiviikko 03. heinäkuun 2013

Kanaceasarwrapit

Long time no see lovelies! 
Onko teillä muilla kesäisin kiire vai mahdanko mä olla ainoa? 🙂 Kiire voipi olla itse aiheutettua, mutta niin kiirus on, että ei iltaisin ehdi koneelle edes istahtaa. Töissäkin ruokis on typistynyt kymmeneen minuuttiin. Mutta en valita, ihana ainakin töiden osalta, että on kiire! Ja hyvin jaksaa, kun tietää että pian alkaa l o m a! Kiitos mökkionnitteluista ihanat, mulla on parin viime postauksen kommentit vielä vastaamatta, mutta ei syytä huoleen – otan ne kyllä työn alle tässä ihan lähitulevaisuudessa 🙂
Lupailin postata juhannuksen kanaceasarwrappien reseptiä, mutta koska veljenvaimo lomailee (terkkuja! :), niin tein nuo wrapit toisella ohjeella. Hyviä tuli näistäkin:
Kanaceasarwrapit
350 gr broilerin filepihvejä
8 tortillaa
100 gr cashew-pähkinöitä
1 jäävuorisalaatti
3 valkosipulinkynttä
2 dl majoneesiä
1,5 rkl worchestershire kastiketta
pippuria
parmesania raastettuna
1. Ruskista broitsut ja anna jäähtyä. Revi palasiksi.
2. Sekoita muut ainekset kipossa (paitsi tortillat :). Lisää kananpalat.
3. Täytä tortillat, rullaa ja leikkaa vinottain puoliksi.
4. Enjoy heti tai jääkaappikylminä.
**************************************
Tämä oli tälläinen herkullinen pikaversio, mutta musta tuntuu, että tällä salaattikastikkeella tulee vielä maukkaampaa. Sitä kokeilen itse seuraavan kerran! Mökkitupareita vietellään vielä heinäkuulla, joten näitä wrappeja ajattelin tarjota yhtenä suolaisena. Tosin ovat niin valkosipulisia, että taidetaan sen jälkeen haista kaikki valkosipulille 🙂 
Tässä kesän mittaan on tullut herkuteltua smoothieilla – eikä millään perussmoothieilla vaan sellaisilla superterveellisillä. Aamut alkaa yleensä mustikka-avokadotammenlehtisalaattismoothiella. Voi kuulostaa kamalalta, mutta ah niin hyvää ja terveellistä. Kiinnostaiskos teitä arvon lukijaraati seuraavaksi kuulla vähän terveysjuttuja; liikunnasta ja ruokavaliosta lähinnä, ajattelisin? 

Perjantaina lähdemme koko työporukka risteilemään Airistolle maalitehtaamme 10-vuotisristeilylle. 
Ihanaa, kameralle lienee tuolloin käyttöä! Voipi olla, että risteilytunnelmia päivittyy ennen varsinaista postausta tuonne Instagramin puolelle klik. 
Aurinkoisia heinäkuun päiviä 
toivottelee,

14 Responses to “Kanaceasarwrapit”

  1. Anonymous sanoo:

    no kiinnostaa! Ja tätäkin reseptiä voisin kokeilla 🙂 Terv.ingrid

  2. Marita sanoo:

    Kiinnostaa!

  3. JEP, kiinnostaa! 🙂
    Ja kiitos ihanasta ohjeesta. Tuo menee kokeiluun.

  4. Anonymous sanoo:

    Terveys ja ruokavalio jutut kiinnostaa aina 🙂 en kyllä keksi sellaista ihmistä jolle tämä ei olisi hyödyllistä ja tärkeää… terveyshän on oikeastaan kaikki mitä meillä on!

  5. Anonymous sanoo:

    Kyllä kiinnostaa:) kerrotko vielä tarkemmin ton smoothien pohjan teetkö veteen vai johonkin muuhun.
    Kiitos kun jaksat jakaa ohjeita ja höpötyksiä:)))) meille lukijoille.
    Ihanaa Heinäkuuta:)
    ps. aivan mielettömän hyvä raparperipiirakan ohje, et turhaan kehunut! KIITOS:)
    Sonja

    • Maria sanoo:

      Kiitos Sonja 🙂 Ja ihana, kun jaksatte lukea mun höpötyksiä 😀
      Tuon smoothien teen ihan veteen, hyvää ja terveellistä!

  6. Satu sanoo:

    Nämä menevät ehdottomasti testaukseen, taidan jo tänään laittaa iltaruoaksi. Kiitti reseptistä! 🙂 Nämä sun ruokakuvat on niin herkullisia, että mun on näköjään pakko testata jokaikinen resepti!

  7. Anonymous sanoo:

    Juu, ehdottomasti kiinnostaa..Perunasalaatti ja wrapit kokeiluun 🙂 Kiitos vaan näköisistä resepteistä! Tämä kesä on painon kannalta huonoa aikaa kun jatkuvasti jotain herkkuja tulee tehtyä ja syötyä ylenmäärin eikä liikuttua tule samalla tavalla kuin talvisin. ~Sirpa

    • Maria sanoo:

      Kiitos Sirpa 🙂 Mullakin liikunta jäänyt kesällä vähälle, mutta onneksi on terveellisempi ruokavalio (ainakin arkisin :)!

Kommentoi