maanantai 24. kesäkuun 2013

Sitä sun tätä. Enimmäkseen sitä :)

Hejpådej allihopa 🙂
Varsinkin omaa blogia pitävät lukijani tietävät sen, kuinka vaikea on välillä keksiä otsikoita postauksille. Ihan oikeesti siihen menee välillä aikaa enemmän kuin itse postauksen kirjottamiseen. Kirjoittaminen (ja puhua palpattaminen) ei mulle tuota ongelmaa, mutta noi otsikot. Huhhuh. Joten nyt sitä sun tätä ja enimmäkseen sitä. Sitä on nuo syreenit, jotka vilkkuvat liki joka kuvassa ja tätä tarkoittaa siivottua kotia ja ihan yleistä höpinää.
Mikä ihana onni ja autuus on se tunne, kun koti on siivottu. Liekö perinnöllistä, mutta yhtenä päivänä viime viikolla esikoinen halusi kauppaan ja varta vasten uutta, mainoksessa näkemäänsä, Cillit bangia ostamaan. Tai Sillitpänk niin kuin kauppalistaan kirjoitti 🙂 Mulla itsellänikin vierähtää nykyään tovi jos toinenkin siivouspullohyllyjen edessä.
Sillitpänk toimi loistavasti olkkarissa, mutta ihan sairaan hyvin tuo uusi versio toimi keittiössä; keraaminen liesitaso, rosterilevy, tiskialtaat ja kodin koneet tulivat kaikki putsplankoksi. Aiemmin olen putsannut nuo rosteripinnat lasipinnoille tarkoitetuilla puhdistusliinoilla; ne ovat kätevä hätä vara, mutta tuo uusi tehoaine saa luvan hoitaa viikkosiivouksessa asiansa.
Perjantaina saadaan meidän uuteen mökkiin avaimet; niin ihanaa!!! Mukaan lähtee viikonlopuksi kasa siivousvälineitä ja -aineita, mutta myös monta kassillista vaatteita, petivaatteita, pyyhkeitä, sisustustavaraa yms. Miehen kanssa tänään pikaisesti kävimme katsastamassa Kodin1:n alennusmyynnit ja jotain sieltä tarttui jo mukaankin. Mutta koska ostimme mökin irtaimistoineen, niin mies oli oikeassa; käydään ensin katsomassa, mitä siellä on ja sitten vasta hamstrataan astioita yms. Hammasta purren ja pienen möksöttämisen jälkeen tämän hyväksyin (siinä vaiheessa siis kun olin jo sieluni silmin ahminut ne Annon ihanat punaviinilasit sun muut kahvikupposet ostoskärryyn ;D).
Mökkijuttuja vielä tällä viikolla enemmänkin, nyt saunaan ja sitten kommenttien kimppuun!
Ihanaa, kun olette niin ahkerasti jaksaneet kommentoida. Itsellä on liki huono omatunto siitä, että mun kommentoinnit teidän blogeihinne on jääneet liki tyystin kesäkiiruiden alle 🙁 Mutta kyllä täältä vielä noustaan 🙂
Hei ja suurkiitos upeasta osallistumisesta Iittala-arvontaan, osallistumisaikaa on vielä reilusti; 15.7. asti!
Ihanaa alkanutta viikkoa teille lomalaisille 
ja meille työmyyrille 🙂


13 Responses to “Sitä sun tätä. Enimmäkseen sitä :)”

  1. Anonymous sanoo:

    Nyt jo aivan malttamattomana odotan postauksia mökiltä 😊 Mukavaa viikkoa myös sinulle.~Sirpa

    • Maria sanoo:

      Hei Sirpa, niin minäkin odotan tuonne mökille pääsyä 🙂 Ihanaa, postausta luvassa möksältä sitten viimeistään ensi viikonlopun jälkeen 🙂 Kiitos!

  2. Vilhelmiina sanoo:

    Oi mökkipostauksia, mäkin odottelen innolla!! 🙂 Cillit bang on kyllä sellainen mistä en enää siivouksissa luovu, loisto aine! Varsinkin pesuhuoneen siivoukseen 🙂

    • Maria sanoo:

      Ihan ässä siivouksessa tuo Cillit bang! Pitäisi mennä heilumaan tuonne suihkuun sen kanssa (kaakelien saumojen putsausta), mutta tällä helteellä ei taida jaksaa 🙂

  3. Ira sanoo:

    Tuota ainetta en olekaan kokeillut, kaupan siivoushyllylle siis heti huomenna.

    Mökkipostausta odotellen…

  4. Heidi sanoo:

    Hei noi tuikkulasit on ihania! =) Mullakin on noita pari kappaletta, mutta haluaisin vielä tuon tummanharmaan ja lilan mitkä sulla on. Saanko udella mistä oot hankkinut nuo? Helsingissä niitä myy ainakin sisustusliike Nougat, mutta ainakaan niiden nettikaupassa ei ollut noita värejä oikean kokoisina.

  5. Heidi sanoo:

    No niin, nyt on tilattu tuikkuja: tummanharmaa, lila ja koralli… niin ja yksi ihana musta-valkoraidallinen Tine K Home:n tyynynpäällinen. =) Toivottavasti tulevat ehjänä perille.
    Vitsi että sisustaminen on kivaa! =) Kaikki se kauneus ympärillä rauhoittaa mieltä ja sielua, jos noin voi sanoa. 😉

    • Maria sanoo:

      No niin 😀 Mähän varoitin; tuolla nettikaupassa sekoaa ihan täysi 😉

      Sisustaminen on parasta kaiken arjen keskellä <3

  6. Elle-Marie sanoo:

    Upeat kuvat!:) Hauska idea laittaa syreenit maljakkoon, sopii tosi hyvin!:)

    • Maria sanoo:

      Kiitos Elle-Marie 🙂 Syreenit ovat maljakossa hyvännäköisiä ja sen lisäksi tuovat aivat huumaavan tuoksun koko asuntoon. Tai toivat. Nyt ovat jo kuihtuneet 🙂

Kommentoi