sunnuntai 23. kesäkuun 2013

Juhannuksen kuvatulva

Hipshei!

Kuvatulvaa jälleen kerrakseen. Muistan opiskeluaikoinakin gradun tekemisessä vaikein osa oli se rajaus. Miten rajata aihe tarpeeksi suppeaksi? Noh, kuvien kanssa tuli myös tehtyä rajauksia. Vaikkei ihan heti sitä uskoisikaan :) Kameran muistikortille tallentui kolmatta sataa kuvaa.
Juhannus alkaa kääntymään ehtoopuolelle ja päivä lyhenemään. Juhannus kului vanhempieni mökillä kera veljen perheen. Ja osaltaan äidin ja iskän kera. Kuvista päätellen olemme syöneet koko ajan. Ja siltä se itse asiassa tuntuikin. Hyvää ruokaa ja kiiretöntä menoa. Niin kovin rentouttavaa. Veneen moottoriakin käynnistelimme ekaa kertaa kolmeen vuoteen ja menomatka sujui hyvin siihen asti, kunnes moottori sanoi sopimuksensa irti. Sitten tulimme soutupelillä nöyrästi takaisin rantaa.
Ilman ”draamaa” ei juhannus sujunut; aattoyönä heräsimme miehen kanssa puolen yön jälkeen (kyllä, olimme niin aikaisin jo unilla) siihen, että ihan kuin olisimme kuulleet ylämökin pihasta puhetta. Mies meni katsomaan hetken päästä ulos, sillä mä olin jo ihan vauhkona sillä pari lapsukaista nukkui teltassa mökin pihassa ja olin ihan varma, että piha on vähintäänkin täynnä pedofiileja tai lapsen ryöstäjiä. No onneksi ei ollut. Mies yllätti neljä kuokkavierasta tuolta mökkilaiturilta. Olivat juuri menossa uimaan. Siis ihan oikeesti; missä menee ihmisten yksityisyyden raja? Toiset tuohtueena ja hämillään kyselivät, että eikö tämä olekaan yleinen ranta? No ei ole, joten get lost :) Siihen vain tuli lisää mussutusta ja vastaväitteitä takaisin. Huh. Onneksi lopulta nuo kuokkavieraat lähtivät vähin äänin ilman sen kummempaa polemiikkiä. Kuitenkin loppuyön heräsin ihan jokaiseen rapsahdukseenkin. Mutta aamulla olivat telttailijatytsyt turvassa teltassaan eikä edes illalla pelkäämänsä karhut olleet käyneet kierroksella ;)
Kiitos ihanaiset mökkionnitteluista ed. postauksessa. Palailen kommentteihin illemmalla, nyt pitää saada koti siistiksi. Huomenna alkaa taas kolmen viikon työputki. Ja sitten on taas kolmen viikon lomaputki. Toisaalta ihanaa tälläinen pätkittäinen lomailukin; kulunut lomaviikko on kyllä rentouttanut kuukauden edestä! :)
Suloisin sunnuntaiterkuin,

29 Responses to “Juhannuksen kuvatulva”

 1. Avatar Nurse Cathy sanoo:

  Olipas ihania mökkikuvia :)

 2. Avatar Susanna sanoo:

  Ihania kuvia!
  Näiden mökkikuvien katselu ei ainakaan paranna mökkikuumetta!!

  • Avatar Maria sanoo:

   Kiitos Susanna :) Huh, mökkikuumeeseen ei auta muuta kuin se mökki…toisin kuin vauva- ja autokuumeeseen ainakin mulla auttaa aika :D

 3. Avatar Niina sanoo:

  Niin ihania kuvia :) tääl pohjoisessa ei paljon aurinkoa näkynyt :( sulla samat loma ajat kuin täällä. Juuri vkon loma loppui ja huominen ja tiistai mennään viel saikulla ihanan raskauspahoinvoinnin takia :) sit kolme viikkoa töitä ja kolme lomaa. Itse pidän kans tästä pätkitetystä lomasta :)Jospa sitä sitten heinäkuussa pääsis lapset viemään powerparkkiin!

  • Avatar Maria sanoo:

   Kiitti Niina :)
   Voi että, onnea raskauden johdosta <3 Onneksi on ohimenevää tuo pahoinvointi (toivottavasti). Meillä on sitten hyvin suunnitellut ja toimivat lomat :D

 4. Ihana mökki. Odotan kuvia omastanne:) Ai saitte kuokkavieraita:) Kaikilla ei ole omaa mökkiä niin pitää käydä muiden laitureilla:)

  • Avatar Maria sanoo:

   Kiitos kaunis ja hei, kuvia meidän möksästä viikonlopun jälkeen. Tai ehkä jo viikonloppuna, jos siellä saaressa toimii netti :D

 5. Avatar Anonymous sanoo:

  Kauniita kuvia! Kiitos sohvamatkasta suomen suveen. Ikavahan tassa pukkaa niita katsellessa sinne ”koti kotiin”.

  Terkut Kalifornian kesasta,
  C

 6. Avatar Sally sanoo:

  Suomen suvi ja Juhannus! Ai että..

  Terkkuja Tanskasta lähettää: Sally ;)

 7. Oletpa kuvannut Suomen suven ihanalla tavalla kauniilla mökillä.

 8. Avatar Anonymous sanoo:

  Kuvistasi välittyi ihana kesätunnelma :) Mitä sinulla on lasissasi kuvissa, jotain ihanaa siideriä? :)

  t. Mansen mimmi

  • Avatar Maria sanoo:

   Kiitos kiitos :) Molemmat (sekä kirkas että punainen) olivat kuohuviiniä, mutta ai että nyt alkoi tekemään mansikkasiideriä mieli :D

 9. Avatar Tweety Blue sanoo:

  Tässäpä oli ihanaa kesätunnelmaa kerrakseen!

 10. Avatar Miuliu sanoo:

  Ekaa kertaa laitan kommenttia, vaikka olen varmaan pari kuukautta lukenut säännöllisesti blogiasi, niin kivoja kirjoitat. :) Ihan täydellinen mökki, vai voiko tuota edes mökiksi kutsua, ehkä kesäpaikka pikemminkin? Ja odotan innolla kuvia teidän uudesta mökistänne.

  • Avatar Maria sanoo:

   Kiitos Miuliu ja kiva kun kommentoit :) On aina kiva tietää, ketkä näitä juttujani lueskelevat!

   Juu, vanhempien mökkiä voisi kutsua kesäpaikaksi, sen verran ihana on! :)

 11. Avatar Maria sanoo:

  Ihana kuva tytöistä tossa sohvalla :) Jotenki superkiva. Ja ootpas ruskea ! Kivoja kesäkuvia :)

  -Maria

  http://dejiss.blogspot.com

  • Avatar Maria sanoo:

   Kiitos kaimaseni :) Hei, mäkin tykkään tuosta tytsyjen kuvasta kovin; katselevat kaikessa rauhassa Heinähattua ja Vilttitossua dvd:ltä ja odottelevat ruoan valmistusta.

   Maaliskuinen Thaimaan reissu antoi hyvät pohjat Suomen suven auringolle ;)

 12. Avatar Anonymous sanoo:

  Täydellisen näköinen mökki!! Ihana :)

 13. Ha ha, täällä toinen ”rajaton”…hauska katsoa kuviasi, parempi monta kuvaa kuin vain muutama, vähän kuin pientä kirjaa katselisi…aika röyhkeitä nuo kuokkavieraat.
  XX

  • Avatar Maria sanoo:

   Hei kiitos ihana <3 Ollaan me rajattomia; kunnes lukijat äänestävät jaloillaan :D
   No oli aika röyhkeitä nuo kuokkavieraat…itse olisin häipynyt takavasemmalle vähin äänin. Mutta ei, kun piti alkaa vielä inttämään vastaan…

 14. Avatar Marru sanoo:

  Voi kuinka ihanaa kesätunnelmaa!

  Ikävää tuollaiset kuokkavieraat. Jotkut on kyllä röyhkeitä!!

  • Avatar Maria sanoo:

   Kiitos Marru :)

   Juu, koskaan ennen ei ole ollut harmia kuokkavieraista, mutta kerta se on ensimmäinenkin :)

 15. […] on, sellainen laji, joka saa aivot narikkaan samantien. Ennen omaa mökkiä, olimme höperöityneet vanhempieni mökillä.  Joka nykyään on veljeni perheen kaunis […]

Kommentoi