perjantai 28. joulukuun 2012

Muistutus

Huomenta ihanaiset,

pikaisesti ennen rinteisiin lähtemistä tulin muistuttamaan teitä, että olettehan muistaneet käydä tuolla Arabian Suomen kaunein kattaus-kilpailussa äänestämässä suosikkianne ja lisäämässä oman kattauksenne? Ihania kattauksia joulun aikaan on näkynyt monissa blogeissa, joten käykäähän lisäämässä kattauskuvanne tuonne kilpailuun. Palkinnot ovat huikeita! Vielä pari päivää eli tämän vuoden loppuun aikaa osallistua kilpailuun ja käydä äänestämässä. 
Itse olen mukana tuolla kilpailussa kahdella kattauksella; ruoka- ja kahvikattauksella. Ruokakattaukseni kutsumanimi on Kimallus ja kahvikattauksen Kuura. Lisäkuvia löytyy täältä 

Ikionnellinen ja kiitollinen olen, kun pääsin mukaan Arabian ja Indiedaysin kampanjaan Indiedays Inspiration bloggaajana. Kuten aiemmin mainitsin, niin sisäinen keräilijäni heräsi henkiin. Aiemmin en ole juuri astiastoja keräillyt. Lukuunottamatta vihreää Teemaa tai Pentikin Vaniljaa, josta saatiin kokonainen tusina häälahjaksi. Joten sen jälkeen ei juuri keräiltävää ollut. Nyt olen kamppiksen innoittamana jatkanut keräilemistä mm. Arabian Nero-lautasilla, jotka neliön muotoisena sopivat hyvin kahvikattaukseen noiden KoKo-kuppien ja lautasten alle. Ja ruokakattauksiin ne menevät tarjoiluastioina. 
Keräilyinnostuksen lisäksi muhun on iskenyt kattausinnostus. Ja nyt mulla on ainakin nämä välineet, jotka helpottavat tätä harrastusta huomattavasti 🙂 Ihanaa istua kauniisti katettuun pöytään hyvän ruoan äärelle! Itse asiassa odotan jo tammikuun alkua senkin takia, että pääsen töihin ja perjantait alkavat taas tuntumaan perjantaille. Perjantaisinhan meillä on ollut jo pidempään tapana tehdä ruokaa pitkän kaavan mukaan ja koota mennyt viikko yhteen. Kattaukseen ei olla juuri panostettu, mutta nyt otan senkin työn alle.
Joten hiphip äkkiä äänestämään tänne ja lisäämään oma kattauskuvanne kilpailuun. 
Ja kiitos kaunis teille, jotka olette kattauksiani äänestäneet 

Perjantaiterkuin,


4 Responses to “Muistutus”

  1. oi kuinka ihanan puhtaat ja raikkaaat kattaukset! 🙂

  2. Hanne sanoo:

    Aivan mykistävä kattaus!♥

Kommentoi