torstai 27. joulukuun 2012

Holy place

Ihanaa joulunjälkeistä arkea rakkaat lukijat ja terkkuja tunturin juurelta 🙂

Loma lienee onnistunut, kun on sekaisin päivistä! Elän tiistaita tai keskiviikkoa enkä ole varma, että onko nyt 28. vai 27. päivä. Täytynee laittaa puhelimeen hälytys, kun on kotiin lähdön aika 😉 Pikkuinen potilas onneksi koki ihme paranemisen ja eilinen vietettiin taas rinteessä. Nyt aamusta kävimme salilla ja tulimme mökille pikaiselle lounaalle. Sitten loppupäiväksi mäkeen. Täällä on enää vain 8 astetta pakkasta ja pyryttää hieman. 

Ohessa lupailemiani, stailaamattomia,  kuvia mökistämme päivännäöllä. Hassu juttu, mutta tämä taitaa olla ainoa paikka, jossa sekä minä että miehemme pääsemme oven avattuamme eroon työstressistä. Taitaa olla sellainen rentoutumisen mekka koko möksä! Mökkimme (vanhempieni sellainen 🙂 on juuri sopivan pieni ollakseen kodikas; alakerrassa on olkkari, keittiö, ruokahuone, makkari, wc, suihku ja sauna. Parvelle mahtuu nukkumaan 6-8 hlöä. Iso varaava takka hallitsee koko mökkiä. Ja hassua, ettei täällä möksällä edes nuo mäntypaneeliseinät osassa tilaa haittaa ollenkaan. Kotona ne valkaistuisi samantien 🙂 Tuon kuusen tilalla on muun ajan vuodesta samanlainen korituoli kuin sohvan vieressä.
Katsotaan, josko seuraavassa postauksessa olisi tunturimaisemia!
Mikäpäivätänäänon-terkuin,
PS. täältä (klikklik) löytyy lisäkuvia möksästä

6 Responses to “Holy place”

  1. Saska sanoo:

    Onpa suloinen mökki! Ei muakaan Lapin mökeissä nuo mäntypaneelit ”häiritse”, mutta kotona ne olis meilläkin saaneet uuden värin pintaansa 😉 Tunturikuvia kovasti odottelen, meillä taitaa tänä talvena jäädä Lapin matka tekemättä – hoitovapaabudjetissa ei ole oikein joustoa.. Ihanaista lomaa koko pesueelle, onneksi pieninkin jo tervehtyneenä ja rinteessä mukana!

    • Maria sanoo:

      Kiitos kaunis Saska <3

      Ei ne muakaan häirinnyt, mutta nyt kun tässä katselen ja mietin, että miltä ne näyttäisivät valkoisena…uuh. Valkoinen+kelo+kiviseinä olis aikas kiva yhdistelmä.

      Tunturikuvia tulee heti, kun ehdin kamerani kanssa päivännäöllä ulos. Täytynee ottaa se reppuun sillä valoisaan aikaan (sen pari tuntia kun sitä riittää) ollaan mäessä 🙂

      Kiitos, ihanaa uuden vuoden odotusta teille <3

  2. Marita sanoo:

    Ihana mökki! Juuri tuollaiseen voi kuvitella joulunvieton! Pitäisikö vihdoin toteuttaa unelma joulunvietosta Lapin mökillä…se aina kariutuu, kun alkaa miettiä matkaa ja tavaroiden roudaamista. Mutta postauksesi saa kyllä miettimään uudestaan.

    • Maria sanoo:

      Kiitos Marita <3

      Kyllä täytyy sanoa, että meidän auto paukkui liitoksistaan tänne tullessa. Ja ruoat ostettiin sitten vielä Rovaniemen Cittarista. Joten loppumatka oli tosi tiukkaa jalkatilan suhteen. Mutta it was all worth it. Ihana rauha ja levollisuus. Täydellinen joulu <3

  3. Tickler sanoo:

    Niin ihanan cozy mökki. Juuri sellainen hiihtomaja, josta minäkin haaveilen! Someday°

Kommentoi