lauantai 25. elokuun 2012

Ennen ja nyt


Aurinkoista lauantai-huomenta!

Ihanainen Esmeralda  jakoi blogissaan haasteen, johon oli pakko tarttua! Kuinka kotimme on muuttunut kahden vuoden aikana? No ihan hirmuisesti. Kahden vuoden sisään on vaihtunut seinien väri kellertävästä tapetista kallan valkoiseen eteisessä, ruokatilassa ja olkkarissa. Lisäksi lattiat on ko. tiloissa vaihdettu. Kalusteet ovat menneet jota kuinkin uusiksi myös.
Harmittaa, että kuvakulmat eivät ole ihan yksyhteen, mutta eiköhän näistäkin muutos selviä 🙂 Täältä (klikklik) voitte käydä katsomassa aiemman postaukseni v.2010 aiemmista muutoksista. Jos alla olevista kuvista ei selviä, niin eka kuva/t on se vuoden 2010 tilanne:
Olkkaria
Työtila + olkkari
Ruokatila

Kävin muuten eilen tsekkaamassa me&i:n syksyn valikoiman. Lasten valikoimasta en niin syttynyt, mutta aikuisille löytyi muutamia kivoja juttuja 🙂
Nyt niiden täydellisten Biker-bootsien (klikklik) metsästykseen. Wish me luck ! 🙂
Leppoisin lauantaiterkuin!


12 Responses to “Ennen ja nyt”

  1. Esmeralda sanoo:

    Kahdessa vuodessa ehtii tapahtua paljon! Teillä on kyllä näyttänyt oikein hyvälle pari vuotta sittenkin, mutta nyt aivan upealle. Kivasti näkyy sisustustyylin muuttuminen näissä.
    Hienoa, että tartuit haasteeseen!

    • Maria sanoo:

      Kyllä ehtii tapahtua vaikka mitä…mm. kääntää miehen pää sisustustyylin suhteen täydellisesti 😉 Ja kiitos haasteesta!

  2. JOnna sanoo:

    Hauska haaste! Vanhoista kuvista todella näkee, miten oma maku on muuttunut. Teillä on ihanan valoisaa 🙂 Mä lainaan tätä haastetta vähän, kiitos jo etukäteen ja hyvää viikonloppua sulle!

    • Maria sanoo:

      Kiitos Jonna 🙂 Ja kiva, että otit haasteen mukaasi! Hyvää viikonloppua (siis tätä nykyistä :)!

  3. Anonymous sanoo:

    Tosi liikaa valkoista, liikaa blogiklisheitä. Liian persoonatonta. Lähtökohtakaan ei persoonallisuudella loistanut, mutta uudet kuvat ovat niin samaa huttua kuin kaikissa muissakin blogeissa.

    • Maria sanoo:

      Onneksi voit siis siirtyä lukemaan blogeja, jotka miellyttävät makuasi. Kukin tablaa tyylillään, itse rakastamme kotiamme sellaisena kuin se on 🙂

  4. Janina sanoo:

    Valkoinen on nyt jokaisen kodin väri ja se pieni rustiikkisuus jossain määrin, ei siis ihme että maku muuttuu sen mukaan mitä näkee. 🙂 Meillä erittäin virtaviivaista,kiiltäviä pintoja, musta-valkoinen,harkitusti katseenvangitsijoita yms. ja nyt luettuani kaunis pieni elämä- blogia haaveilen nyt juuri sellaisesta. =D Koti on muuttunut teillä kyllä harmooniseksi ja edellinen look näyttää nyt näihin silmiin liian tummalta ja keltaiselta, olisin luultavasti tykännyt joskus. 😀

    • Maria sanoo:

      Se on ihan totta, vaikutteistahan sitä saa ideoita omaankin kotiin 🙂 Juu, jossain vaiheessa tuo keltsi oli ihan pop. Siis erilainen keltainen kuin mikä nyt on pop 🙂 Näin jälkikäteen näyttää niiiiin tunkkaiselta, ainakin mun makuuni!

  5. lattenainen sanoo:

    Onpas teillä tapahtunut muutosta!! Täydellinentyylin vaihos!! Oikein kauniilta näyttää teidän koti.

    • Maria sanoo:

      Voi kiitos lattenainen! Niin kuin Esmeraldallekin kommentoin, niin muutos tapahtui, kun sain miehen pään käännettyä. Meillä kun mies tuppaa olemaan myös vahvasti mukana näissä sisustusasioissa (ainaskin rahapussin kanssa :)!

  6. Satu sanoo:

    Mahtava muutos tosiaan, kotinne näyttää paljon seesteisemmältä nyt. Minulla on sinulle sunnuntain kunniaksi blogissani haaste http://satunen.blogspot.fi/2012/08/ihka-ensimmaiset-tunnustukset.html

Kommentoi