lauantai 21. heinäkuun 2012

Updated classic / casual style

Moikka,

ihanan aurinkoiset pari päivää Korkeasaaressa ja Lintsillä takana! Ja kotona odotti uusi HM:n kuvasto. (sateiden lisäksi) En tiedä olenko vaikea asiakas vai mitä, mutta muhun ei nyt iskenyt ollenkaan nämä punaiset ja sen variaatiot syksyksi. Koralli kavereineen kuului jo alkukesääni, joten odotan, että saan sen pakattua laatikoihin ensi kesää odottamaan. Muutenkin huomasin, että tänä syksynä mua kiehtoo mukavuudenhaluisuus. 
Ja tieto siitä, että tämä syksy tulee olemaan erilainen (mikäli hartain toiveeni toteutuu ja saan viettää neljä kuukautta kotona pullantuoksuisena äitinä pientä ekaluokkalaista kouluun vieden ja tuoden ) kuin aiemmat, poissulki kaikki jakkupuvut, suorat housut yms. ostoslistaltani. 
Kokosin HM:n sivuilla kaksi kollaasia, joilla pärjään jo pitkälle. Sinistä, beigeä, valkoista. Tuttua ja turvallista ♡ 


Voisi kuvitella, että näin kylmän ja sateisen kesän jälkeen ei haaveilisi syksystä. Mutta mä haaveilen kynttilöistä, takkatulesta, sateenropinasta ja kaduille tippuvista lehdistä. Syksyssä on sitä jotain. 

Mukavaa lauantaita 

PS. lupaamani vuohenjuustotartelettien ohje seuraa kyllä myöhemmin viikonloppuna. 
Viimeistään huomenna 🙂

8 Responses to “Updated classic / casual style”

  1. Sally sanoo:

    Oih, ihanalta kuulostaa syksyn sapattivapaa! Koulunalku on iso asia pienelle koululaiselle, mutta yhtälailla myös pikkukoululaisen vanhemmille.

    Vaatekollaasit näyttivät myös hyviltä. Tänä kesänä jäi kyllä topit ja hellemekot tyystin käyttämättä. Toivotaan että edes elokuu olisi lämmin. Kesää voi siten jatkaa pitkälle syksyyn eikä itikatkaan ole enää kiusana 🙂

    Mukavaa viikonloppua!

    • Maria sanoo:

      Kiitos Sally! Toivotaan, että toive toteutuu 🙂 Hei, tänään on ollut melkein helle. Tai siis ainakin lämmin ja sortsiasunkin kaivoin esiin 🙂 Ehkä se kesä vielä tästä (toivossa on hyvä elää… 😉

      Kiitos samoin, muksaa viikonlopun jatkoa 🙂

  2. Unelmia sanoo:

    Mistä beigen värinen paita/neule on? Se on ihana!

    unelmia-unelmia.blogspot.com

  3. Kiva vaatekollaasi! Pidän kollaaseista, jotka on koottu nimenomaan jostain henkkamaukka tyyppisistä liikkeistä – eli paikoista, joista voi näppärästi ja edullisesti ihastuessaan tilata itsellekin. Tuo toppaliivi ja juurikin tuon värisenä olis ihana ja samoin valkoinen neule.

    • Maria sanoo:

      Kiitos Jasminella 🙂 Juuri näin, itsekin pidän, että kollaasin vaatteet ovat kaikkien saatavilla ja kaikkien rahapussille sopivia 🙂

  4. Sofiina sanoo:

    Toivottavasti toiveesi toteutuu ja saat viettää syksyllä aikaa kotona lasten kanssa!

    Kolahtaa kyllä minuun niin totaalisesti tuo ensimmäinen kollaasi; bleiseri, kuluneet farkut ja sininen paitis, ihanan rento classic asu!:)

    • Maria sanoo:

      Kiitos Sofiina, toivotaan että toive toteutuu 🙂 Mä himpun verran arvoin noiden kulutettujen farkkujen kanssa, mutta eiköhän ne vielä tämänkin ikäiselle mene 😉

Kommentoi