perjantai 11. toukokuu 2012

I’m on fire [gameday]

Year after year, tonight’s the night I’ve been waiting for; to see Finland play against Canada. I got to admit that I heart Finland, but I don’t want to see Canada lose the game either. After living one of the most awesome years in my life in this little town in the middle of Saskatchewan prairies, where hockey was the number one sport in winter time (go Tigers!) and most of my schoolmates where hockey players (or cowboys :), hockey has been a big part of my life. To the point that I ended up marrying ”a former hockey player” ;) 
I have fire in my fireplace, snacks and wine ready for the game that’s gonna start in a minute. Just have to tuck the kids in bed so there won’t be any distraction while the game’s on. Then it’s all set for the gameday!Good luck Canada, good luck Finland!  
Onko kukaan muu ihan liekeissä näiden jääkiekkopelien takia? :) 

Hyvä Suomi!

18 Responses to “I’m on fire [gameday]”

 1. Marja sanoo:

  Ihana postaus :) Täällä yksi miltei liekeissä oleva. Jotenkin en ole ehtinyt vielä keskittyä matseihin mutta tänä iltana korjaan tilanteen!

  En tiennytkään että M on pelannut lätkää. Meillä myös, tosin keskittyi enemmän moukarinheittoon :D

  Nyt telkan ääreen, cheers siis tätäkin kautta!

  • Maria sanoo:

   Cheers vaan :) Olipahan kauhea peli katsoa…saas nähdä miten huomenna käy Usaa vastaan.

   Juu, M pelasi aikoinaan kuutisen vuotta Jenkeissä ja pari vuotta Euroopan kentillä. Tosin Euroopan vuosinaan pelasi työkseen, Jenkeissä yliopistoliigaa.

   Kävin muuten eilen bongailemassa yhtä i h a n a a asuntoa teidän lähellä etuovi.comissa…onkohan se sama, jossa sä kävit kesken juoksuslenkin? Se olis niin täydellinen… Huoh.

   Muksaa lauantaita, aurinkokin just pilkisteli pilvien raosta <3

 2. Soile sanoo:

  No en nyt ehkä ihan hirmu liekeissä, mutta tosi mukavaa ja jännää pelejä on katsoa. Just postasin omatkin kisaeväät blogiin, tosin paljon vähäisemmät oli minun eväät;) Heijaa Suomi ja kippis:)

  • Maria sanoo:

   No hyvännäköiset eväät oli teilläkin. Se drinksu näytti varsin houkuttelevalta :)

   Teilläkin taitaa pitää kiirusta töissä? Kesäsesonki lähenee. Juuri eilen ihastelin teidän LP-maalietikettejä, kun tulivat painosta :) Se uus remonttimaalietiketti on aikas hupaisa :D

  • Soile sanoo:

   No minun työkiireet ovat itseasiassa vähän helpottuneetkin; maaliskuussa oli kymmeniä Lakkapää-taloja siinä vaiheessa, että piti tilata kiintokalusteet ja siinä riitti tohinaa kun niitä valmistelin tilauskuntoon. Nyt on sitten sellaisia asiakkaita jonkin verran, joiden projekti on ihan alussa ja käydään läpi pintamateriaaleja ja luonnostellaan keittiöitä ja kodinhoitohuoneita. Varmaan syksyllä tulee uusi ryysis. Noita maalietikettejä en ole nähnytkään, pitääpä käydä kurkkaamassa siellä osastolla:)

  • Maria sanoo:

   Remppamaalit saapuvat uusilla etiketeillä vasta seuraaviin tilauksiin, teillä on vielä vanhat etiketit siellä :) Mutta sähän voisit tulla ekskursiolle meille tehtaalle tutustumaan LP-maaleihin seuraavan kerran, kun täällä päin liikut ;)

 3. Saska sanoo:

  Minä minä!! Meillä oli tosi jännät paikat jo SM-liigassa, kun Pelicansin pelejä seurattiin hallilla ja Nelonen Prolta. Jännä lätkäkausi siis vaan jatkuu ja (toivottavasti) jatkuu ;)

  • Maria sanoo:

   Eiks ollut ihan hirveä loppupeli? Mä jo tuulettelin FB:n kautta kanadalaisille ystävilleni Suomea, mutta kuinkas kävikään….sanomattakin selvää, että vikassa erässä ei enää ihan hurrattu :) Toivotaan, että pelit nyt jatkuis ihan sinne finaaliin asti…ja kultaiseen mitaliin!

 4. Sally sanoo:

  Kanada on kyllä paha vastus! Mutta peli tarjoilee mahtavaa viihdettä ;) Go Suomi go!!

  Hyvät tarjoilut teillä ja herkullisia kuvia! Mikä kamera sulla onkaan?

  • Maria sanoo:

   Auts, liian paha vastus! Yllättävän laimeaa oli Kanadan peli ekassa erässä, mutta tulihan ne sitten sieltä.

   Kiitos, eväät jäi tosin syömättä, kun eka olin ihan liian innoissani syömään ja sitten menikin ruokahalu ;) Kuvailen joulupukilta saamallank Canon EOS 1100D:llä. Varmaan halvin Canonin järkkäri, mutta mun tarpeisiin juuri passeli. Kuvat käsittelin tällä kertaa Picasassa.

   Teillä onkin muuten sitten astetta hienompi lukaali kesälomareissulla, tuun vielä tarkemmin kommentoimaan sun blogiin :)

 5. Padmerine sanoo:

  Täällä ollaan niin suuri Leijonafani. Joka matsin olen katsonut ja tulen katsomaan. Go Suomi go!! :)

  • Maria sanoo:

   Eilisen pienen takapakin jälkeen huomenna toivottavasti saa taas hurrata :) Ai niin, olenkin taas unohtanut laittaa sen sun haasteen eteenpäin. Pitää ottaa itseään niskasta kiinni noiden haasteiden suhteen.

   PS. Hurrrrjan paljon onnea tontin saamisesta, innolla odotan postauksia rakennusprojektista ja toki valmiista talostakin, vauvamasun kasvatuspostauksista puhumattakaan :)

 6. Terhi sanoo:

  En liekeissä, mutta lätkää tulee seurattua miehen ja etenkin esikoisen innostuksen alaisena. Täällä kisakatsomoherkut vielä vaiheessa, mutta ehtiihän tuota.. Meilläkin mies muinoin pelannut lätkää :) Kivaa iltaa!

  • Maria sanoo:

   Meillä mies on nähnyt vain yhden pelin kokonaan, joten oon saanut täällä kannustaa Suomea ihan yksikseni….ja kommentoida hölmöjä kommenttejani telkkarille :) Taidanpas kaivaa eiliset syömättä jääneet kisakatsomoherkut esille ja keittää kupposen kahvia….ennen kuin uhmaan sadetta ja menen miehen kanssa kokoamaan uutta ulkopöytää. Nimim. Terassikelejä odotellessa :) Muksaa lauantaita!

 7. Katz NYC sanoo:

  Voi mitka ihanat pelievaat! En ole koskaan ollut kiinnostunut latkasta, mutta aion katsoa ensimmaisen matsini tana viikonloppuna kun olemme paikalliseen pubiin jarjestaneet tapahtuman johon suomalaiset voivat tulla katsomaan kaikki pelit ja viela suomalaisella selostuksella! Jannaa!

  Ihanaa viikonloppua teille! XO

  • Maria sanoo:

   Kiitos:) Vautsi, tosi kiva, että teillä on tuollaisia tapahtumia suomalaisten kesken! Aina sitä ajattelee, että ei ulkomailla halua törmätäkään suomalaisiin, mutta se on ihan eri asia, kun asuu siellä ulkomailla. Silloin alkaa varmasti kaipaamaan jotain yhteyttä kotimaahansa. Mun erittäin hyvä ystävä on asunut nyt kymmenisen vuotta Oregonissa ja heilläkin on siellä tapana järjestää välillä illanviettoja yms suomalaisten kesken. Toi on mun mielestä hieno juttu! Kivaa viikonloppua, huomenna onkin paha matsi Suomi vs Usa :)

 8. Joanna sanoo:

  Meillä seurataan myös lätkää=) Ihania kuvia! Sinulle on tunnustus blogissani=)

  • Maria sanoo:

   Kiitos :) Musta tuntuu, että viime vuotisen MM- kullan jälkeen suomalaiset on jälleen parin katvevuodenjälkeen jääkiekkokansaa…voi kun pärjättäis tänäkin vuonna.

   Kaunis kiitos tunnustuksesta <3

Kommentoi