torstai 12. tammikuu 2012

In da Hoodz…

…ihan ensiksi kiitos kivoista kommenteista eiliseen postaukseen, vastailen illalla :)

Eilen satoi koko päivän lunta. Tänä talvena ei ole paljon vielä tarvinnut lumitöitä tehdä, mutta nyt niitä onneksi saa tehdä. Lumityöt on hyötyliikunnasta mun suosikkini. Lumitöiden lomassa napsin kuvia ja sen jälkeen heitin pienen luontoretken kameran kanssa ihan meidän lähiympäristössä. Mitään huippuhienoja kuvia en saanut aikaan (niin, kannattaiskos lukea se ohjekirja ;), mutta taivas värittyi osassa kuvista kauniisti. 

Tässä otoksia eiliseltä, eri asetuksilla otettu – osa ehkä hiukka tärähtäneitä (tiedä häntä miksi) osa ihan kivoja. Sanotaanko näin, että kehitystä odotellessa :D En jaksanut alkaa muokkailemaan kuvia, joten tässä ne teille sellaisena kuin mun kamera ne halusi ikuistaa…

Pikkuinen apuri :)
Koti <3

Ja tulin siihen tulokseen, että minkä rahassa säästää sen mukavuudessa kärsii. Mun feikki-uggit ei sitten ollutkaan ihan veden pitävät. Taitavat olla vieläkin saunassa märkinä….

5 Responses to “In da Hoodz…”

 1. Marita sanoo:

  Minusta nuo olivat tosi hyviä kuvia! Varsinkin tuo taivaskuva – vautsi!

 2. Maria sanoo:

  Kiitos Marita :) Tänään piti mennä reenailemaan lisää kuvausta,mutta ei ehtinyt. Oikein sormet syyhyää, että pääsisi kursseille oppimaan valokuvausta…

 3. Marja sanoo:

  No hyviä kuvia olet hämärässä / pimeässä saanut otettua! Mä en saa pimeässä yhtään kuvaa onnistumaan..

  Meillä oli eilen töissä hyvin pienimuotoinen kuvauskurssi josta sain irti ainoastaan sen, että on pakko päästä jonnekin ihan oikealle valokuvauskurssille! Mä en osaa näköjään käyttää kamerassani juuri mitää :O Totesinkin, että ihmeen hyviä kuvia kameralla tulee ilman mitään teknisiä taitoja saati hienoja säätöjä!

  Eli siis jos keksit jonkun kurssin niin ilmoita mutkin sinne, tuun messiin!

 4. Maria sanoo:

  Marja: no olisit nähnyt ne muut kuvat…ne oli ihan suttua :) Mulla on niiiin kivoja visioita, millaisia kuvia haluan, mutta kamera ei ole aina yhteistyökykyinen ;) Etsin meille sellaisen valokuvauskurssin, joka olis esim. Köpiksessä…käytkö? ;) Mehän voitais mennä sinne TineK:n bloggeritilaisuuteen samalla eli tänne http://tinekhome.blogspot.com/2012/01/pressblog-event.html :D

 5. Marja sanoo:

  Oi, passaa oikein hyvin :) Vielä kun löydettäis joku rahoittaja näille reissuille ja kursseille…! :D

Kommentoi