sunnuntai 31. heinäkuun 2011

Prinsessojen garderoobin päivitystä ♥

Kuten edellisessä postauksessa jo hieman valoitinkin, lähdimme eilen tyttöjen kanssa ostamaan syksyn päiväkoti- ja eskaripäiviä varten pääasiassa leggareita, tunikoita ja alusvaatteita. Myös jotain heräteostoksia luonnollisesti päätyi mukaan. Ostospaikkana toimi yksin ja ainoastaan H&M. Kahdessakymmenessä minuutissa saimme mielestäni paljon aikaiseksi; 32 vaatekappaletta. Ilman miestä tuohon pystyi hyvin, miehen kanssa jokaista ostosta oltaisiin ehkä punnittu aavistuksen pidempään 😉
Mun mielestä Hennesin perusleggarit ja pitkähihaiset teepparit kestää niin pesua kuin kuivausrumpua paremmin kuin muiden kauppojen vastaavat. Eikä olleet hinnalla pilattuja. Yksi heräteostos oli alla oleva liivi, jota valitettavasti oli vain koossa 104 cm. Olisin halunnut myös J:lle vastaavan koossa 128 cm. Ja vielä jos olisin löytänyt omassa koossani sen, niin päivä olisi ollut täydellinen.
Liivi on mun mielestä niin ultratyylikäs, sen takia se tuli kuvattua joka kuvakulmasta 🙂 L osti myös kaksi korua, joissa luki ”Best Friends”. Kun kuuli mitä se suomeksi tarkoittaa niin päätti lahjoittaa toisen niin rakkaalle Pinja-serkulleen Niin, siis L todellakin osti omilla rahoillaan. Mun mielestä on ihanaa, että pikkuiset alkaa nyt jo ymmärtämään rahan arvon. Saivat kesäloman alussa viisi euroa molemmat ja ovat säästäneet niitä. Nyt saivat nuo korut ja Hello Kitty bodysprayt 🙂
 
 
Varsinkin päiväkotiin ostin L:lle aluspaidoiksi toppeja, sillä tuntuu, että teepparin kanssa voi tulla tuskis. Toppi päällä on kiva nukkua päikkäritkin päikyssä. Kauhulla tosin jo odotan sitä, että kun toinen vetäisee pari tuntia unta päivällä niin illat kukutaan piiiitkään. Mutta toisaalta, jos nukahtaa ekana ja herätetään vikana niin kai sitä unta sitten tarvitsee. Ja iltakukkumiset päälle niin kierre on valmis 🙂 Nykyään on pikkuisille niin ihania toppeja. Äiti ja tytär ovat nyt samiksia röyhelötopin osalta.
 
 
Parin vuoden tauon jälkeen väreihin palasi pinkin ja ruskean yhdistelmä. Varsinkin L:lle. Toinen kyllä itse olisi vannonut oranssin ja vihreän nimeen. Mutta harmillisesti tuon värisiä vaatteita ei oiken Hennesillä ollut saatavilla 🙂
J:lle sitten tuli ostettua enemmän denimiä, harmaata, mustaa ja pinkkiä. Hieman isomman tytön vaatteita kuin L:lle. Yhdet ihanat ratsastushousut ja farkut löytyivät. Ja vielä alerekistä. Pari pitkähihaista tunikaa, sekä alla oleva ihana hame ja koristeellinen teeppari. Huomasinkin muuten, että nyt kun J:lle menee koko 128 cm tai välillä seuraava niin on aika haastavaa. Nyt palloillaan kahden osaston välillä. Joista toisesta löytyy kenties liian pieni koko ja toisesta liian iso koko.
 
 
Huomenna se arki sitten alkaa; L viedään aamulla päikkyyn ja me aikuiset palataan töihin. J on vielä reilun viikon mummujen hoidossa kotosalla, kun eskari alkaa vasta myöhemmin. Kauhulla jo odotan huomen aamun herätystä. 6.30 tuntuu aivan liian aikaiselta, kun on tottunut heräilemään pari kolme tuntia myöhemmin. Toisaalta kiva saada elämään taas rytmiä! 
 
Uusi arki tuo mukanaan taas elämäntaparemontin. Lukuisista pyynnöistänne aion toteuttaa huomenna ensimmäisen: Mitä syön aamupalaksi ruokaremontin alettua. Jatkossa käyn myös läpi lounaan, päivällisen ja välipalan. Täysin hiilarittomalle dieetille en aio, enkä myöskään laske kaloreita. Niistä hiilareista puhumattakaan. Aion syödä ruokaa, jonka olen nyt todennut olevan juuri minulle sopivaa. Ravintoterapeutti en ole, joten mielenkiinnolla odotan teidän kokeneimpien neuvoja. Sen jo tiedostan, että rasvaa ruokavalioni sisältää liian vähän. Mutta eiköhän sekin asia tässä korjaannu.
 
Sydämellisesti tervetuloa uusille lukijoille ♥ 
Ja kiitos teille vanhoillekin, että jaksatte täällä käydä ♥ 
Ja nyt, kun tulee vietettyä päivät sisällä töissä niin enköhän ehdi taas enemmän kommentoimaan teidän blogeihin
 
Nyt vaatehuonetta siivoamaan. Tai nauttimaan viimeisestä lomapäivästä. Jälkimmäinen taitaa voittaa 🙂 
 
 

4 Responses to “Prinsessojen garderoobin päivitystä ♥”

  1. Riitta sanoo:

    Kyllä kelpais isommallekin tytölle noi värit ja tyyli 😉
    Innolla odotan elämäntaparemonttisi postauksia , täytyisi itse aloittaa myös ja tsemppi + vinkit ovat kovin tervetulleita !

  2. Marja sanoo:

    Mäkin päätin vain nauttia vapaapäivästä. Niin paljon kuin tukkoisena voi nauttia… edelleen karsea tauti, ääni sentään alkaa palautua. Vielä kun palautuisi makuaisti niin voitais sopia ne lounstreffit! Tai hei, olisko ens pe-iltana terassitreffit?!

    Mutta asiaan, meidänkin pitäisi tehdä samanmoinen täsmäiskukierros – tytöille kouluvaatetta. Mutta mies vetäs kerrankin oikeasta narusta – neuvoi ensin katsomaan miten muut koulussa pukeutuvat.. ettei mennä ostamaan just jotain sellaista mitä neidit ei suostu ylleen laittamaan… eli vasta parin viikon päästä shoppaillaan 🙂 Tosin muutamat farkkuleggarit ja yhden ihanan hameen oon sortunut ostamaan… niin ja Henkan paitiksia, ne on niiiin ihania.

    Itsellekin olis ihana ostaa jotain uutta syksyksi mutta olen ihan pa. Plääh. Ja ensin aion mäkin aloittaa ruokaremontin. Tai aloitettiin karppaus jo viime viikolla mutta se tyssäsi tähän flunssaan. Ei kipeänä jaksa skarpata.. mutta huomenna se taas alkaa! Jäänkin siis mielenkiinnolla lukemaan sun ruokailuvinkkejä.

    Nyt takas ulos aurinkoon! Niin ja tsemppiä normiarkeen, pari päivää ja tuntuu jo rutiinilta… been there 😉

  3. Sokrutin sanoo:

    Nyt jätän merkin käynnistäni, vaikka kiveen hakkaan jos tää blogger ei suostu toimimaan.

    Meillä on kans kotiutunut pussukoita ja paketteja kotiin silleen vaivihkaa.

    Tuo ”Best Friend” koru on meidänkin tytöillä ja kavereilla.

    Mielenkiinnolla seuraan elämäntaparemonttiasi, sillä täällä on projektia itsellekkin 🙂

  4. Maria sanoo:

    Riitta: eikös ollut kivoja värejä 🙂 Tsemiä elämäntaparemppaasi! Mulla ekat pari tuntia mennyt oikein hyvin 😉

    Marja: pe-terassitreffit kuulostaa hyvältä, konsultoin vielä Mr N illalla. Meillä oli alunperin tarkoitus lähteä Linnanmäelle lauantaina ja siellä ei kyllä jaksa kankkusessa kävellä 🙂 Vähän fiksu veto mieheltäs! Noi farkkuleggarit on niin takuuvarmoja, että niitä kannattaakin ostaa etukäteen. Voi sun flunssaa, hus pois. Silloin kaikki rempat menee ihan mönkään, kun ei pääse edes liikkumaan. Kiitos, kyllähän tää tästä alkujärkytyksen jälkeen alkaa sujumaan. Ei oo enää kuin 7 tuntia jäljellä 😉 Kivaa maanantaita, mailaan siitä pe!

    Sokrutin: blogger tosiaan tökkii ihan sikana! Juu, ei kaikkia ostoksia kannata kerralla tuoda sisään (sen takia mulla osa aina odottaa auton takakontissa, että mies lähtee reeneihin tms. ;). Elämäntaparemppa alkoi tänä aamuna. So far so good!

Kommentoi