perjantai 13. toukokuun 2011

Kaunis Koti (uusinta eiliseltä)

Voihan bloggeri!!! Meni ja hävitti eilisen postauksen kommentteineen. Kuten niin monella muullakin meistä 🙁
Tässä lyhyesti nyt kertaus tuosta kodista, joka on siis jäänyt mieleeni kauneimpana kotina vähään aikaan. Tilassa esitelty vanhaan lastenkodin vauvalaan tehty koti on juuri mun makuuni; valkoista, mustaa, harmaata, valoa, ripaus rosteria, kodikkuutta, raikkautta. Ja kuten eilenkin kirjoitin, niin koti on ihana, mutta se tosiasia, että koti sijaitsee lastenkodin vauvalassa saisi mut varmastikin miettimään niitä pikkuisia äidittömiä vauvoja 🙁 Tiedän, olen liian herkkä. 
Keittiön ja ruokatilan välinen hirsiseinä on madallettu mun mielestä aivan mielettömän kivasti. Lieden taustaseinä (tuo hirsiseinän toinen puoli) oli maalattu mustaksi ja antaa asunnolle särmää. Kahdeksan hengen ruokapöytä on tehty kivasti kahdesta erillisestä pyödästä. Kuvat täältä.
Kas, siinähän on eläviä yrttejä 😉
Kyllä vieläkin harmittaa toi Bloggerin tämän päivän tökkiminen. Ja kauhistuttaa tämä oma blogiaddiktio 🙂 Addicted to blogging. Nyt eväät valmiiksi ja takkahuoneen sohvalle odottelemaan Suomi-Venäjä pelin alkua. Näinköhän on, että saadaan sunnuntaina Suomi-Ruotsi finaali? Se olis huisin jännää se!
Ihanaista perjantai-iltaa

3 Responses to “Kaunis Koti (uusinta eiliseltä)”

  1. Niina sanoo:

    JEI nyt taas toimii!viikonloppu on pelastettu!
    Tuo koti olikin ihana! <3

  2. Sari sanoo:

    Todellakin kaunis koti ja lämmin henkinen. Etsekään en varmaan pystyisi siellä olemaan ajattelematta niitä lukuisia pikku vauvoja…

    Mukavaa viikonloppua!

  3. Maria sanoo:

    Niina: juuri näin 🙂 Muksaa lauantaita…meillä on k-y-l-m-ä. Takka tulille vaan ja odottelemaan Euroviisuvoittoa 😉

    Sari: nimenomaan lämminhenkinen. Vaikka on tosi vaalea ja osaltaan ehkä steriilikin. Mutta lämmin. Kiitos samoin, ihanaa viikonloppua 🙂

Kommentoi