perjantai 29. huhtikuu 2011

Pää pilvissä…

…jalat maassa. Näin perjantai-illan kunniaksi :)

Prinsessointia ja  lottovoiton vaativia sisustushaaveiluja (kiitos Kelly Hoppenin uuden kirjan). Siinä tämän illan unelmoinnit. Kahvin kera. 
Jalat maassa osastoa ovat puoltaneet tuo hirmuinen pyykkivuori, joka on odottanut laittajaansa. Sekä uhmaikäinen ja mustasukkainen pikku-prinsessa. Pääsiäiskoristeiden poislaittaminen kuuluu ehkä myös tähän kategoriaan. Serpenttiinit ovat vielä laittamatta. Jotenkin tuntuu, että tämä vappu on nyt ohi niin nopeaa, että kannattaako sitä oikeastaan edes sen kummemmin juhlistaa? :) No, meillä on huomen illalla kolmet juhlat: kahden prinsessan (8v ja 14v) synttärit ja siinä sivussa vappujuhlat. Ja kyllä kelpaa päästä tämän viikon leipomisten jälkeen valmiiseen pöytään!
Meillä ei muten töissä näkynyt kuninkaalliset häät. Jotkut kaistan leveyden tökki big time. Onneksi veli pelasti tilanteen iltapäivästä ja saimme nähdä kaksi kuninkaallista suudelmaa (tai pusujahan ne pikemmin oli ;) parvekkeella. Nyt illalla vielä tärkeimmät tunnelmat häistä boksilta. Morsiamen jälkeen ehdottomasti tyylikkäin oli hänen sisko Pippa. Ettei vaan olis vilkkusilmä-Harryllä sutinaa Pippan kanssa ;) 
Kuva People
Kuva People
No, ei auta muuta kuin laskeutua takas maan tasalle ja mennä taltuttamaan pyykkivuorta. Sen jälkeen  lasi sihijuomaa ja häiden parhaat palat.

Satumaista perjantai-iltaa ♥ 

4 Responses to “Pää pilvissä…”

 1. -Anni- sanoo:

  Oo mitä kuvia, mä juuri tänään ahdistuin kun tajusin, että kohta meidän ihanan avara makkari joutuu muutoksen alle, kun sinne tulee vähän vauvan huonokalua. No väliaikaistahan se vain, että pian taas sitten noilla linjoilla.
  Mukavaa iltaa sihijuoman kanssa ♥

 2. Sally sanoo:

  Täällä jo ähkynä skumpasta ja vaahtokarkeista ;) Viiden tunnin teeveen-töllötys-maraton takana ja munkit paistettu!

  Ihanaa Walpuria!

 3. Marja sanoo:

  Noniin, kahvit siis uusista greengateista vai? :) Ihana tuokin kuppi!

  Mun mielestä et menettänyt mitään vaikka et häitä livenä nähnytkään… tosin mä sain silitettyä ison vuoren pyykkiä häiden aikana ;)

  Vappuaattoterveiset! Täällä kanssa tuntuu olevan pari uhmaikäistä… taasko tuo alkaa.. ihan hirveä vastaan vänkääminen ihan kaikesta, huoh. Mä en jaksa. Päätettiinkin kuskata tytöt mummilaan muutamaksi tunniksi :)

  Ainiin, voihan penikkatauti.. niin tuttu vaiva jota vastaan taistelen koko ajan… niin tylsää kun pitäisi vaan levätä.

 4. Maria sanoo:

  Anni: höpsis, se muutos on niin kuin totesit vain väliaikaista. Ja ihanaa sellaista :) Kiitos, sihijuoma (yksi siideri) teki tehtävänsä ja uni maittoi :) Ihanaa vappua!
  Sally: hitsi, teillä olikin sitten astetta paremmat tarjoilut häiden aikana. Mulla oli yksi kälynen sidukka ;) Ihanaa vappua :)!

  Marja: Juuri näin, mulle tuli neljää erilaista GG:tä. Kaikkia kaksi. Tässä testailen,että mistä kahvi maistuu parhaimmalle ;) Heh, meidänkin lapset eksyi juuri mummulle. Mun puolesta saa siellä vähän aikaa ollakin, että ehdin lenksulle. Juu, toi penikkatauti on syvältä. Toivotaan,että tää mun parin päivän lepäily on auttanut. Tsemiä ja terkkuja ja kivaa vappua :)

Kommentoi