sunnuntai 20. helmikuun 2011

Sunnuntai ♥

Heipskukkuu,

nyt tulee sarjassamme jälleen sekalainen postaus. Alunperin oli tarkoitus laittaa Annilta saatu tunnustus kysymyksineen eteenpäin, mutta aivot eivät tuota vastauksia noihin kysymyksiin nyt. Better luck tomorrow :)! Eilen mulla olisi ollut koko päivä aikaa lukea ihania blogejanne (siellä on vissiin salaisuuksiakin paljastettu 🙂, mutta ei, konetta ei aukaistu eilen.
Mutta mihin tää viikonloppu katosi? Pienessä usvassa menty, mutta itseään saa vaan syyttää. Tai oikeestaan mä syytän sitä dieettiä. Ja ehkä vähän sitä toista Bailey’s pulloa. Veljen yllytyksestä pohjanmaan kautta juomisesta puhumattakaan 🙂 Pitäähän sitä joku syy huonolle ololle löytää. Muuten niin tosi väsynyttä oloa piristää tällä hetkellä raidat takkahuoneessa:

Ei ole vanhaksi tulemista; eilinen päivä alkoi vasta klo 16.30 kun nousin sängystä. Pari tuntia hereillä ja taas oli kiva käydä nukkumaan. Juhliminen vaatii veronsa 🙂 Onneksi tänään on jo parempi päivä. Käytiin kaupoilla etsimässä ruokapöytää ja löydettiinkin sellainen. Kiiltävän valkoinen kahdeksan hengen pöytä. Tuolit pitää vielä löytää; mun mielestä 149,00 euroa muovituolista on liikaa.
Pakkanenkin on onneksi laskenut jo kymmenen pintaan. Mutta ulos ei silti olla ehditty sen kummemmin tänään.
Tämän päivän kohokohta lapsilla oli Julian kaverin synttärit HopLopissa. Ei tarvitse illalla unta juuri hakea, sen verran oli otsat molemmilla hiestä märkinä. Ja en voi olla tarpeeksi kiitollinen siitä, että nuo synttärit olivat vasta tänään. Eilen musta ei ehkä ihan olisi ollut HopLopin meluun…
Ei ole onneksi aikuisten juhlia joka viikonloppu! Maanantaina taas tiukka paluu ruotuun ja ruokavalioon. Sillä meillä on enää 35 aamua ja sitten pääsee lämpimään viettämään laatuaikaa perheen kanssa ♥ 
Toivottavasti sinulla oli tehokas viikonloppu ! 🙂
Voimia tulevaan viikkoon ♥

11 Responses to “Sunnuntai ♥”

  1. J sanoo:

    Hih, ei ollu tehokas viikonloppu täälläkään :)ollaan vietetty aikaa kotona ja vaan oltu. Mikäs sen ihanampaa! Tekemistä kyllä ois vaikka kuinka paljon, mut ne kerkee tehä myöhemminki..
    Oispa kiva päästä pitkästä aikaa viihteelle 🙂
    Kauniita kuvia takkahuoneesta.

  2. Sally sanoo:

    Vai kermalikööriä oikein pohjanmaan kautta 😉 Kiva tunnelma teillä takkahuoneessa! Oikein kutsuu löffäilemään…

    Odotan innolla kuvia uudesta valkoisesta ruokapöydästä. Mekin tarvittais kipeästi uusi, mutta tällä 2003 ostetulla on mentävä vielä ainakin kesään asti.

  3. Johanna sanoo:

    Moikka. Te löysitte siis ruokapöydän, oi, että , ihanaa 🙂 Juuri kuvailemaasi ruokapöytää minäkin olen etsinyt, innolla siis odottelen kuvia siitä ihanuudesta. Mukavaa työviikon alkua <3

  4. Päivi sanoo:

    Hihihih, vai että sellaset Bailey’sit. 😉 Kuulostaa kivalta! Noi irtiotot on vaan niin tärkeitä. 🙂

    Mukavaa ja energistä alkavaa viikkoa! 🙂

    -Päivi-

  5. Hanne sanoo:

    Tuttu tunne aina silloin tällöin, veto veks koko seuraavan päivän vaikkei niin paljon ottaiskaan.
    Kiva silti pitää välillä löhö päiviä, kyllä niitä hommia ehtii sitten taasen tehdä.
    Lapsilla oli varmasti mukavat juhlat, joten uni taitaa tosiaan maittaa:)
    -Hanne-

  6. Marja sanoo:

    😀 😀 ton takia mä sorrun nykyään enää hyvin harvoin ottamaan pohjanmaan kautta… muutamissa firman bileissä kun sen vuoden kuluessa tekee niin muistaa aina pitkään miksi ei kannattaisi… Aiemmin sitä selvisi paljon helpommin moisesta. Tosin mä olen löytänyt itselleni sopivan tavan juoda – pelkkää salmaria ja vettä, vuoronperään, ei tuu pahaa oloa eikä kankkusta!

    Meillä on ollut tehokas juhlintaviikonloppu – lauantaina kaverisynttärit, sitten saatiin ystäväperhe yökylään, ja sunnuntaina olikin vuorossa kakkukahvit mummeille ja kummeille. Pikkasen oltiin väsyneitä eilisiltana koko perhe 🙂 Mutta nyt ei olekaan mitään kalenterissa eli ehtii taas keskittyä kuntoiluun, keittiösuunnitelmiin ja hei, nyt ehdittäis ehkä kyläilemäänkin jonain päivänä!? 🙂

    Vinkkaa mistä löysit ruokapöydän?! Kuulostaa just siltä millaisen mäkin haluan (tosin ei ehkä mahdu meidän keittiöön).. totesin nimittäin viikonlopun juhlahumussa että nykyinen pöytä + tuolit on liian massiivinen yhdistelmä meidän keittiöön… tahtoo juuri kuvailemasi tyylisen pöydän ja siihen jotkut keveät tuolit. Piste.

    Aurinkoista alkanutta viikkoa!!

  7. Maria sanoo:

    Kiitos kullannuput; vastaan nyt tylsästi tälleen yhteisesti, kun kiirettä pukkaa. Olo on vieläkin kuin jyrän alle jäänyt. Ei ole helppoa juhliminen, ei 🙂 Mutta silloin kun on oikeen hauskaa niin tämän tuskan ihan mielellään kärsiikin, eikö!

    Ruokapöytä löydettiin Kruunukalusteelta (110 cm * 240 cm). Tuoleja käytiin eilen metsästämässä Kodin1:sestä, mutta mun täytyy mennä mittailemaan tuon ruokapöydän korkeus vielä, ettei tule ostettua liian matalia tuoleja. Yhdet kivat keinonahkaiset (!) vei mun sydämeni.

    Aurinkoista tiistaita :)!
    PS. Marja: juu, laitetaan s-postia…siihen mun työmeiliin, en muista koska viimeksi olen tuota toista käynyt edes tarkistamassa 🙂

  8. J sanoo:

    Blogissani on sinulle jotain 🙂

  9. Anonymous sanoo:

    Ihana sohva ja nuo tyynyt myös!! Mistä olet ostanut?

    Tiina

  10. Marita sanoo:

    En tiedä kuinka jouduin sivuillesi, varmaan tuon ihanan bloginimen takia 🙂 Totesin, että sinulla aivan ihana blogi ja kaunis koti (tykkään monesta asiasta..)ja tulin lukijaksesi oitis!

  11. Maria sanoo:

    J: kaunein kiitos, käyn sen sieltä nappaamassa. Mulla on nyt pari tunnustusta laitettavana eteenpäin 🙂
    Tiina: kiitos, sohva on Kodin1:sestä Furninovan Royan-sohva ja tyynynpäälliset ovat Ikeasta 🙂
    Marita: kiitos ja tervetuloa 🙂 Mä kyllä mielestäni olin jo liittynyt blogisi lukijaksi, mutta ei mua siellä näy. Käynpä korjaamassa asiana.

Kommentoi