tiistai 15. helmikuu 2011

Makuuhuonetta ja ruokailua

Kiitos vielä Ystävänpäiväviesteistänne, lämmitti mieltä kovasti ♥

Siitä meidän makkarista ja sen nykytilasta haluttiin lisäkuvia, joten saamanne pitää :)  Haluan kuitenkin painottaa, että makuuhuoneemme on vielä erittäin paljon vaiheessa. Mutta näin alkuun tein pientä muutosta Ikean valaisimilla, vanhalla päiväpeitteellä ja taulujen uudelleen sijoittelulla. Ennen kuin saamme rempattua olkkarin ja makkarin niin näillä mennään. Haaveissa on tosin vielä ostaa muhkeampi valkoinen päiväpeite (paksun paksu tikattu untuvapeitto..tai sitten tikattu satiininen valkoinen peitto).

Inhoan niin tuota kellertävää tapettia ja noita kauhtuneita verhoja; ostin Ikeasta valkoiset verhot, mutta ne tuovat seinän kellertävyyden vielä paremmin esille. Tauluksi kehystin kaksi aikoinaan Madridin Prado museosta ostamaani julistetta. Taulut ovat inasen liian ylhäällä mutta sopivat vanhan taulun nauloihin. Meillehän ei ylimääräisiä reikiä tehdä seiniin ;) Toi viimeinen ei sitten ollut mun mielipide…

Valoa virtaa; aiemmin kun makuuhuoneemme oli Julian huoneena asensimme huoneeseen pimennysrullakaihtimet. Joten niitä tulee taas kesällä käytettyä.

Päiväpeitto pitäisi ehdottomasti olla muhkeampi…ja pidempi sivuilta.

Tämä taulu meillä oli ennen tuossa seinällä. Näin jälkeenpäin katsottuna, ei sekään pahalta näytä. Siinä on vain pronssin väriset kehykset, jotka luonnossa hieman riiteli valaisimien kanssa.

Ja tässä vielä ennen kuva…huom ryppyiset lakanat  ja päiväpeitto.

Sängyn oikealla puolella meillä on tällä hetkellä valkoinen vaatekomero. Sängyn jalkopääseinällä on lipasto, jonka päällä televisio.

Ja sitten siihen elämäntaparemppaan. Viivun ja Hanniksen innoittamana aloitin eilen vähähiilihydraattisen ruokavalion. Ja voin kertoa, että tuskaa tekee. Eilen vielä nautin lounaspekonista ja munista, mutta nyt tökkii. Kaipaan leipää niin kovasti. Taidan ottaa ruokavaliooni ruisleivän takaisin ja jättää vain perunan, pastan ja riisin sekä vehnäjauhon pois. Ainakin kahden päivän perusteella tuntuu, että oon paljon väsyneempi. Voipi olla, etten saa tarpeeksi energiaa. Mutta yksi hyvä puoli on; vatsa tuntuu jo pienemmältä. Aiemmin leipä selvästikin turvotti sitä. Saas nähdä kauan tämä ruokaremppa tällä kertaa kestää :)

Kivaa tiistai-iltaa sinulle, kiva kun piipahdit :)!
PS. meillä alkoi jo golfkausi…ainakin vois kuvitella. Eteisessä golfkärryt ja joku tosi cool golfmaila…josta mä en ainakaan ymmärrä mitään. Pian se golfleskeys taas alkaa, paitsi tänä vuonna ajattelin myös itse kunnostautua ko. saralla. Viime vuodesta on helppo kunnostautua; yksi kierros tuli turhan kalliiksi maksaa jäsenmaksua :)

5 Responses to “Makuuhuonetta ja ruokailua”

 1. S sanoo:

  Noi on kyllä niin liikkikset nuo valaisimet. Meillä on saman sarjan jalkalappu olohuoneessa :)

  Ihana isot ikkunat myös teidän makuuhuoneessa – valo tuo niin paljon enemmän energiaa päiviin.

 2. Johanna sanoo:

  ihanaltahan siellä näyttää, valaisimet on kyllä upeat. Ja tsemppiä elämäntaparemonttiin. Minäki oon ollut tosi väsyny viimeaikoina, ei kuitenkaan varmaan johdu vähäisestä energiantarpeesta vaan yleistä väsymystä. Ihanaa illan jatkoa.

 3. Vekarus sanoo:

  Kaunis muutos! Lamput ovat ihanat, olen itse ajatellut niitä huvilan parvelle, sitten joskus.

  Mitä jos lisäisit tauluryhmään muutaman taulun lisää?

  Iloa viikkoosi!

 4. Maria sanoo:

  S: Kiitos ja tervetuloa mukaan :) Oi, mäkin kuolasin tuota jalkalamppua. Niitäkin haluaisin kaksi. Mutta ei ole oikein enää paikkaa minne sijoittaa ne. Kyllä, isot ikkunat on näin talvella ok, mutta kesällä (nyt kun ikkunoita varjostava suuri tammikin kaadettiin) tulee tuskaisen kuuma. Toisaalta, en pistä pahakseni :)
  Johanna: voi kiitos :) Kiitos, eilen sorruin kahteen hapankorppuun. Mun sielu huutaa leipäääää. Saispa nyt pari päivää kulumaan niin ehkä tää tästä helpottaa. Ja hei, nyt aikaisemmin illalla nukkumaan niin väsymys helpottaa ;) Easier said than done :)
  Vekarus: kiitoksia :) Ja hyvä idea, nuo taulut on tällä hetkellä jokseenkin liian kaukana toisistaan. Muutama lisätaulu voisi tuoda ilmettä.

  Pirteään pakkaspäivää teille, sais jo pikkuhiljaa pakkaset hellittää :)!

 5. […] Muistatteko kun haaveilin siitä paksusta untuvapeitosta päiväpeittona? Tarkemmin ottaen täällä. No vihdosta viimein sain sen hankittua. Ikeasta, kuten niin moni meistä :) Vielä täytyy tehdä […]

Kommentoi