perjantai 10. joulukuun 2010

Wanted…

nimittäin joulufiilis! Se on kadonnut jonnekin tämän kiireen ja väsymyksen keskellä. Toivottavasti löytää tiensä pian takaisin meille

Auttaiskohan ripaus punaista ?

Ylläolevat pikkuiset enkulit ostin Tallinnasta Raatihuoneen torilta. Ne odottavat joulukuusta. Joulukuusesta puheen ollen; me olemme pari viimeistä vuotta ostaneet kuusemme Löytötavaratalon pihalla olevasta kuusikaupasta…hmm…kuusikaupasta. No kuitenkin, kuusimyyjältä joka myy kuusiaan Löytiksen pihassa. Kuuset ovat (valitettavasti) tanskalaisia, mutta juuri sellaisia joista tykkään; kuusen oksat kasvavat hieman ylös päin ja neulaset ovat paksuja. Joten meidän kuusimetsämme sijaitsee siis keskellä kauppakeskittymää 🙂
Tässä muutama tunnelmakuva meiltä viime joulusta:
Hiustyylikin oli jokseenkin erilainen kuin nyt…
No tuleehan se joulufiilis sieltä, kun oikein kaivaa, eikö ? 🙂 
Ihanaa viikonloppua ja joulunalusaikaa ♥

7 Responses to “Wanted…”

  1. sarppa sanoo:

    Nyt vaan kauneimmat joululaulut soimaan ja katselemaan ympärilleen kauniita asioita!<3
    Sieltä se joulufiilis tulee,pikkuhiljaa!<3

    Siellä äippä ja tytär on kuin kaksi marjaa!;)

    Mukavaa viikonloppua!

  2. Soile sanoo:

    Just niin; ripaus punaista ja vähän piparin paistoa, niin kyllä se joulufiilis sieltä tulee yllättävän helpoin keinoin:)

  3. Heli sanoo:

    Kateissa on mullakin.. kotonakin sen näköistä ettei uskois että joulu on ihan pian. Ja niin kun mä suunnittelin sen tänä vuonna laittavani ajoissa!! Mulla oli tässä juuri kaksi päivää vapaata, piti siivota ja laitella.. mutta molemmat mennä hujahti kaikenlaisia asioita hoidellessa, ees ruokaa perheelle en ehtiny tehdä, hyvä kun oon yleensä ehtiny kotona olla! Musta on tulossa yrittäjä.. ainakin kokeeksi. Sen järjestely on vähän syöny tätä muuta elämää…

  4. -Heli- sanoo:

    Kyllä se joulufiilis sieltä vielä tulee 🙂 joululaulut raikaa ja joululeivonnaiset uuniin ja sitä punaista myös sisustukseen mukaan niin takaan että joulufiilis palaa 🙂

  5. Sally sanoo:

    Joulu löytyy lasten jännityksestä ja silmien tuikkeesta aattoaamuna. Tutut tuoksut, tutut maut, tutut ihmiset. Luminen maisema tekee joulun. Meillä amerikkalaiset jouluklassikot ovat soineet pian jo kuukauden verran.

    Kyllä se Joulu tulee sieltä joka vuosi, Maria!

  6. Aamunkukka sanoo:

    Voi, kyllä se sieltä löytyy, usko pois! Oikeasti kuukauden loma ensimmäisestä adventista lähtien pitäisi olla pakollinen kaikille meille joulua rakastaville;-)

    Mä sain just lajiteltua meidän joulukortit.. siis ne kirjoittamattomat. Postimerkit on vielä ostamatta ja pitäisihän ne kortit kirjoittaakin;-) Tsemppiä sinne, onhan tässä vielä aikaa se yksitoista päivää-sitten ei ole kiire mihinkään!

    Mukavaa viikonloppua teidän Poppoolle!

  7. Maria sanoo:

    Kiitos Ihanaiset, kyllähän se joulufiilis sieltä löytyi, kun sai olla perheen parissa viikonlopun;leipoa jouluisia leivonnaisia, kuunnella joulumusiikkia ja vain olla :)!

    Ihanaa sunnuntai-iltaa Sarppa, Soile Heli, toinen Heli, Sally ja Aamunkukka ja kiitos kommenteistanne; niistä saan aivan uskomattomasti energiaa <3!

Kommentoi