sunnuntai 21. marraskuun 2010

Ystävät ♥

Eilen vietin aivan ihanan päivän Helsingissä vanhan opiskeluystäväni kanssa ja tänään vietin ihanan aamupäivän käsityömessuilla vanhan työystäväni (kuulostipa hassulta, mutta työkaveri kuulostaa tässä tapauksessa liian laimealta 😉 kanssa. Hyvän ystävän tunnistaa siitä, että vaikka edellisestä tapaamisesta olisi aikaa kuinka paljon, niin silti tuntuu, että juttu jatkuu siitä mihin ollaan viimeksi jääty. Aivan ihanaa ja ainutlaatuista ♥!
Viikonloppu on siis ollut varsin kiireinen. Perjantaina leivoimme ensimmäiset piparit tänä vuonna ja lisäksi saimme Julian ystävän meille yökylään. Perjantai-lauantaiyönä minusta tuli täti pienelle prinssille. Eilinen päivä vierähti Helsingissä ja tämä aamupäivä kädentaitomessuilla Pirkkahallissa. Ohjelmaan mahtui myös pikkuisten kikattelevien hiihtäjäneitokaisten ylös noukkimista, kuumeisen pikkuisen sylittelyä (eihän siitä viime kerrasta ole kuin pari viikkoa…), siivoamista, pyykkäämisetä, lakanoiden vaihtoa, piparkakkutalon tekemistä. Ai niin, tein ensimmäisen kerran nuo saumat sillä sulatetulla sokerilla. Tähän asti olen käyttänyt niitä koristemassoja kiinnitysaineena. Miten tuon kattilan saa käyttökelpoiseksi nyt, kun se sokeri on kovettunut kattilan pohjaan?:D
Myös joulua on valmisteltu muutamin lisäjouluvaloin. Ensimmäinen tonttukin otetaan kyllä huomenna esille, nyt kaipaa jo valkoisen lisäksi ripauksen punaista.
Ihanan rauhallista sunnuntai-iltaa ja tehokasta alkuviikkoa !

7 Responses to “Ystävät ♥”

  1. Minna sanoo:

    Mä olen kaatanut keitettyä tai muuten mahdollisimman kuumaa vettä sinne kattilaan, jolloin se sokeri on sulanut.

  2. Aamunkukka sanoo:

    Voi miten tunnelmallisen kauniita kuvia. En ehtinyt tänne aikaisemmin kommentoimaan joten kaunista pakkasviikkoa teille toivottelen!

    ps. toivottavasti pieni kuumepotilas voi jo paremmin?

  3. -Anni- sanoo:

    Yhdyn aamunkukkaan; ihanan tunnelmallisia kuvia ja viikonlopun ohjelma kuulosti aivan ihanalta. Tulikos jotain ihania tulkkareita reissuilta hankittua??

  4. Maria sanoo:

    Minna: kiitos, kattila meni jo roskiin 😉
    Aamunkukka: kiitos, samat kuvat mulla tuntuu täällä pyörivän, kun en millään jaksa nappailla uusiakaan. On niin pimeetä, että kuvat ei pääse edukseen 🙂
    Kiitos, pikku kuumepotilas koki ihmeparantumisen ja nyt jo terve!
    Anni:kiitos 🙂 Mieluisin tulkkari oli joulukalenteri Stockalta. Itselleni 😉 Lisäksi pari joulupalloa kuuseen. No ok, meni sitä rahaa myös hieman Benettonillekin ja Vero Modaan. Mutta muuten nautittiin vain ruoasta, juomasta ja seurasta 🙂 Ilma oli aivan surkea: räntää ja lunta satoi taivaan täydeltä. Mutta ei sekään menoa haitannut!

    IHANAA ALKUVIIKKOA :)!

  5. Minttunen sanoo:

    Kauniita ja tunnelmallisia kuvia

  6. Johanna sanoo:

    Kaunista. Ihania jouluntunnelma valoja olet laittanut. Tosi kauniita. Ja kerrassaan upea tuo teidän olohuone.

  7. Maria sanoo:

    Minttunen: kiitos :)!
    Johanna: kiitos kiitos, miehen mielestä valot alkavat nyt tältä joululta riittämään 😉

Kommentoi