sunnuntai 20. maaliskuun 2016

Kaftaanissa & sunnuntain sekalaiset

Kaftaani 2Kaftaani 7Kaftaani 3 Kaftaani 6 Kaftaani 4
MOIKKAMOI

ja iloista Palmusunnuntaita! 🙂 Vitsit, ettĂ€ nuo pikkuiset noidat on suloisia. Oltiin miehen kanssa tuossa aiemmin kĂ€velyllĂ€ ja punaposkisia trulleja tuli vastaan vĂ€rikkĂ€iden vitsojen kanssa. Just totesin miehelle, ettĂ€ meillĂ€ ei ole tĂ€nĂ€ vuonna ovikello juurikaan soinut. Heh, syystĂ€ ettĂ€ ei olla oltu kotona. Jep eli ehkĂ€ se ovikello on soinut, mutta namut ovat jÀÀneet jakamatta. MeillĂ€ tytsyt olivat nelisen tuntia virpomassa ja sellainen saalis tuli, ettĂ€ pitĂ€nee piilottaa suurin osa karkeista kaappiin… KĂ€velylenkkiĂ€, aurinkoa ja brunssia hyvĂ€ssĂ€ seurassa. EipĂ€ sitĂ€ voisi sunnuntailta muuta toivoa.

Muistatteko mun reissusta ostamani sunnuntaihaahuilukaftaanin? MĂ€ olen vallan unohtanut pitÀÀ sitĂ€! Korjasin tilanteen tĂ€nÀÀn. Aamusta vetĂ€isin juoksubyysat pÀÀlleni, mutta kaftaani pÀÀsi kĂ€yttöön tuossa iltapĂ€ivĂ€stĂ€. Se on juurikin niin ihana, mitĂ€ kuvittelin. Onneksi kĂ€vin ostamassa sen 🙂 En malta odottaa, ettĂ€ se pÀÀsee mukaan mökkikassiin ja matkaa saareen! Kaftaani on ihanan viileÀÀ materiaalia, joten ei haittaa vaikka tulisi hellekesĂ€ (suotavaa olisi, ettĂ€ sellainen saataisiin ;).

Niin se brunssi, ei ole sunnuntaibrunssin voittanutta! Alun perin meidĂ€n piti mennĂ€ Kahvilla -kahvilaan Tammelantorin kupeeseen, mutta se oli tĂ€ynnĂ€. Sitten muistettiin Koskipuiston Pella’s. Voi pojat, miten laaja valikoima ja hei suuri plussa siitĂ€, ettĂ€ gluteeniton valikoima oli niin hyvĂ€. MeistĂ€ yksi tarvitsee ko.ruokavalion allergioidensa takia ja mĂ€kin aloitin tĂ€nÀÀn gluteenittoman kokeilun. Vuodenvaihteesta olen kĂ€rsinyt nivelkivuista ja kaikki kilpparitestit yms. on ok. Joten kokeillaan nyt tĂ€tĂ€ ja jos ei auta, niin sitten otetaan lisĂ€testejĂ€.

Tulipas sekasikiöpostaus! Meinasin vielĂ€ sanoa muutaman sanan hortensiasta, mutta jÀÀköön toiseen kertaan 😀 Mut hei, ihanaa ihanaa sunnuntaita, nautitaan auringosta ♄

SULOISIN SUNNUNTAITERKUIN,

alle


8 Responses to “Kaftaanissa & sunnuntain sekalaiset”

  1. Anu sanoo:

    Moikka pitkÀstÀ aikaa ja terkut tÀÀltÀ sairastuvalta!oon maannut kuumeessa koko ihanan aurinkoisen pÀivÀn..kyllÀ tympÀsee.
    Just yks pÀivÀ aattelinkin,ettÀ milloinkahan teidÀn mökkikausi alkaa:) tuo kaftaani on ihana kesÀiltoihin.

    Pakko kommentoida noita sun nivelkipuja..mulla on ollut jo parina vuonna kovia kipuja sÀÀrissÀ.on otettu reumakokeita ym.mitÀÀn ei löytynyt kuitenkaan.
    mullahan on poistettu kilppari ja olen elinikÀisellÀ lÀÀkityksellÀ.tÀmÀ alkutalvi on ollut todella huono,oon ollut ihan sumussa ja poissa pelistÀ.siis todella tuntunut etten selviÀ arjesta millÀÀn.
    Nyt verikokeet nÀytti,ettÀ kÀrsin pahasta anemiasta ja rautavarastot on ihan tyhjÀt vaikka hb onkin hyvÀ.samoin on puutetta b12 vitamiinista. Ja hei mikÀ tÀrkein niin mun kilppariarvot oli normaalin rajoissa,mutta todella pahat vajaatoiminta oireet pÀÀllÀ.
    useimmat lÀÀkÀrit tuijottaa pelkkiÀ viitearvoja eivÀtkÀ vÀlitÀ potilaan oireista.
    En nyt sano,ettÀ sulla on samat vaivat,mutta kannattaa pyytÀÀ ainakin tarkastamaan verikokeilla nuo varastoraudat ja b12 vitamiini sekÀ D-vitamiinitasot.

    Ootko kokeillut syödÀ magnesiumia?siitÀ voi olla apua.
    Mukavaa alkavaa viikkoa:)

    • Maria sanoo:

      Moikka Anu

      ja voih, toivottavasti sun kuume on jo lÀhtenyt pois!

      Heh, mökkikausi lĂ€hestyy. Hitaasti, mutta varmasti 😀

      Mulla on nivelkivut kÀsissÀ (rystysissÀ ja sormissa) sekÀ pÀkiöissÀ ja varpaissa. Mullakin otettiin ne kilpparitestit ja se toinen oli alarajan tuntumassa. LÀÀkÀri kyllÀ sanoi, ettÀ seurataan. TÀytyy mennÀ takaisin, jos ei helpota. LisÀks sanoi, ettÀ otetaan sitten lisÀÀ verikokeita. Kiitti vinkistÀ, pitÀÀkin pyytÀÀ tuo varastoraudat, B12 ja D-vitamiinit!

      MĂ€ söin magnesiumia aikoinaan raskausmyrkytyksen aikana. TĂ€ytyykin koklata sitĂ€kin, kiitti 🙂

      Aurinkoista tiistaita ja pikaista paranemista <3

  2. Oi, tuo kaftaani on kaunis! <3 Niin ihanat vÀrit ja kuviot. Varmasti mitÀ oivin mökkeilyasu kesÀhelteillÀ.
    Mukavalta kuulostaa teidĂ€n sunnuntain vietto. Brunssit on kyllĂ€ ihan parhaita. 🙂
    Ihanaa sunnuntai-iltaa!

    • Maria sanoo:

      Heippa Kaisa ja kaunis <3

      MinĂ€, joka yleensĂ€ pukeudun valkoiseen, mustaan ja harmaaseen, olen myös ihan innoissani kaftaanin vĂ€reistĂ€ 😀

      Aurinkoista tiistaita sinne <3

  3. Oi ettĂ€ on nĂ€tti ja varmasti mukava toi kaftaani! Taatusti tosi ihana just kesĂ€helteellĂ€, silloin kun usein tuntuu, ettĂ€ kaikki puristaa ja hiostaa. Tuli heti mieleen, ettĂ€ pitĂ€is mennĂ€ kangaskauppaan ja ommella tommoinen – vaikka en TODELLAKAAN ole mikÀÀn ompelija… Mutta luulisi, ettĂ€ tuossa jopa minĂ€ onnistuisin 🙂

    Toivottavasti syy nivelkipuihin löytyy! Mun mies söi pari kuukautta Movo-nimistĂ€ tuotetta (ruusunmarjapohjainen) ja siitĂ€ oli apua. Ja hĂ€nen kohdallaan ei ainakaan plasebosta voinut olla kyse, sen verran skeptisesti suhtautuu kaikkeen 😀 Kannattaa kokeilla, ei siitĂ€ varmaan mitÀÀn haittaakaan voi olla, kun on ihan luonnontuote.

    Ihanaa alkanutta viikkoa! TÀÀllÀ tosin iski ihan takatalvi, ettÀ kauhean kevÀinen fiilis ei ole muuta kuin lisÀÀntyneen valon osalta!

    Emma <3

    • Maria sanoo:

      Moikkelis Emma

      ja kiitos, voisin pitÀÀ tuota kaftaania ihan koko ajan 🙂 Hei, tuo kaftaani on vaan kahdesta palasesta ommeltu…siis ihan helppo ;D

      Kiitti vinkistÀ, tÀytyykin kokeilla tuota Movoakin!

      Kiitos ja ihanaa viikkoa sinnekin <3 TÀÀllĂ€ on kyyyylmĂ€, mutta aurinkoista 🙂

  4. Sari Riekkola sanoo:

    Ihana ja varppina vilponen tuo kaftaani, sopii mökille tÀydellisesti ja hei sulla on kyllÀ hiukset kasvaneet huimasti!

    Kivaa tynkÀviikkoa <3

    • Maria sanoo:

      Moikka Sari

      ja kiitti, tuo kaftaani oli paras (ja liki ainoa) ostos reissusta 🙂

      Juu, hiukset menee jo mukavasti kiinni! Ens viikolla kampaaja…saas nĂ€hdĂ€ mitĂ€ taas tehdÀÀn ;D

      Aurinkoista tiistaita <3

Kommentoi