keskiviikko 16. syyskuun 2015

Copper hair / hiushaaveita

HEI HUOMENTA IHANAT!

Mä olen tässä ihan näillä näppäimillä lähdössä kampaajan taidokkaisiin käsiin ja vieläkin arvon värin suhteen. Huh, ei ole helppoa (taaskaan) olla nainen! Viime viikonloppuna sain päähäni (kiitos osaltaan teidän ihanien lukijoiden, jotka muistutitte tuosta punaruskeasta sävystä, joka mulla viime syksynä oli), että mitäs jos värjäisinkin tummemmaksi näin syksyn kynnyksellä, Rusehtavan punertavaksi tai kupariksi. Sopiskohan siihen vaaleat raidat keventämään tunnelmaa? Ilman että menisi seepraksi? Alla olevista kuvista ekassa on ihana leikkaus ja tokassa myös. Molempien värit on ihania! Mä olen aina tykännyt punertavasta, sillä siihen saa ihan ultimaattisen kiillon…
PicMonkey Collage PicMonkey Collage2

photos via Pinterest

…mutta se ei taida olla enää suotuisa hiusväri meille, kenellä luonto pukkaa platinaraitoja tyvikasvusta ;) Lisäksi tuo oma hiirenharmaa hiusvärini näkyy punertavassa hiuksessa jo kolmen viikon – kuukauden päästä. Äsh. Mut voihan sen sit värjätä sen tyven. Eikä siinä kaikki hiusprobleemat; mä olen katsokaas tässä kypsytellyt ajatusta kasvattaa hieman hiuksia. Nyt kun ne huonokuntoiset hiukset napsaistiin kesällä pois, niin josko tämä kasvaisi tästä kauniisti. Tuollainen vasemmalla alhaalla oleva polkka olisi niin ihana! Tai sit napsaistaan vielä enemmän pituudesta pois. Tiedä häntä.

Jep, kai mä lähden kampaajalle ennen kuin myöhästyn. Veikkaanpa, että takaisin tulee blondi, sillä tällaiset radikaalit hiusvärimuutokset vaatisivat niitä munakkeleita, joita allekirjoittaneella ei ole. Kampaamon jälkeen kasvohoitoa ja ripsipidennystä. Yritän jossain vaiheessa päivää päivittää frisyyriä tuonne Instagramin puolelle :D

KESKIVIIKKOTERKUIN,

alle


4 Responses to “Copper hair / hiushaaveita”

 1. Avatar Kristiina H. sanoo:

  Tuo runsas polkka on malliltaan minun suosikkini ja sopisi varmaan sinullekin. Ja nuo värivaihtoehdot ovat kaikki hienoja.

  Voi, että tykkäisin tuollaisista väreistä, mutta tällä iällä niitä harmaita pukkaa esiin ja paljon, joten haaveilla vain voin….

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Kristiina!

   Polkkatukka on ihana – se saa tosin hieman odottaa, sillä pätkäistiin mittaa vielä vähän ;)
   Kuule musta tuntuu, että nuo harmaat tulevat olemaan ongelman tämän uuden värin kanssa. Pianhan se nähdään miten käy!
   Ihanaa viikonlopun odotusta <3

 2. Avatar Nina sanoo:

  Olen antanut oman hiusvärin(harmaan)kasvaa esiin.Hiuksissani on sopivasti luonnollisia raitoja, olen tosi tyytyväinen. En jaksanut enää värjäysrumbaa. Nyt täytyy vielä kasvattaa polkkapituus takaisin.:)

Kommentoi