torstai 25. huhtikuun 2013

Ripped jeans

Hyvää huomenta ystävät! :)

Ja onnea Poriin, hieno jääkiekkofinaali nähtiin :) Kuulkaas, mulle on tullut pakkomielle; nimittäin revittyihin farkkuihin. Tyyli-ikoninillani Cameronilla ne on yläkuvissa (photo borrowed via DailyMail) ihanan rennot, juuri sopivat lentokonematkustamiseen. Tein Polyvoressa kolme kollaasia ja huomasin, että revittyjä farkkujahan voi käyttää vähän hienompienkin vaatteiden kanssa. Vastakohdat houkuttelevat tässäkin tapauksessa. Ylimmän kuvan blingbling laukku, kiiltonahkakengät ja pitsinen pään- ja hihantie topissa riitelevät ihanasti noiden siististi revittyjen farkkujen kanssa. Ja pisteenä iin päällä vielä aavistuksen maskuliininen jakku. Juuri sopiva asu perjantai-illan kuohuvalasilliselle. Enää ei puutu kuin se, että kävisi perjantaisin kuohuvalla :)
Lauantaipäivän rentoon shoppailuun tyttöjen kesken valitsin astetta rääsyisemmät revityt housut. Mutta jälleen ihana kontrasti saadaan blingblingsandaaleilla. Ja tuo kullanhohtoinen ihana silkkineule tuo asuun mun mielestä myös sitä ihanaa luksusta. Ei kuljeta nääs ihan rääsyissä kaupungilla :)

Revityt farkut sopivat myös vähän ”löysempään” lookiin vaikka itse pidänkin niistä tiukkoina enemmän. Ylle valkoinen rento paita ja ballerinat. Viikonlopun reissun matkavaatteet ovat mukavat, mutta silti chic! Harvemmin niitä weekend getawayta:kään on, joten jos panostaisi tuohon keskimmäiseen kollaasiin :)
Tuumasta toimeen sanoi hän; suomalaisten nettikauppojen (niin, enhän mä koskaan kaupungille edes ehdi) valikoimista eniten minua miellytti nuo Lindexin vaaleammat revityt farkut. Eivätkä olleet pahan hintaisetkaan. Seuraavasta palkasta pitää säästää siivu näihin. Lisäksi inventoin yksi päivä farkkuni: niitä on 14 paria. Joten eiköhän yhdet liikenisi koekaniiniksi. Jos sitä yrittäisi itse tehdä ”ripped jeans”. Onko vinkkejä farkkujen kulutukseen?

Hups, bloggaaminen vie mennessään; mulla oli tälle aamulle vaikka mitä synttärivalmisteltavaa, mutta ehtiihän ne töiden jälkeen illallakin tehdä. Just ennen juhlia. Sitä paitsi, kun vieraina on lapsia niin paikat sotkeutuvat joka tapauksessa; ei tarvitse ihan lattioita tähän hätään alkaa pesemään.

Huomenna sitten loput niistä lupailemieni herkkujen resepteistä 
ja ehkä tunnelmakuvia (pinkkejä sellaisia) tältä illalta.

Viettäkäähän oikein mukava keväinen torstai! :)


21 Responses to “Ripped jeans”

 1. Sara. sanoo:

  mä olin aivan intopinkeenä, kun löysin h&mltä tuollaset vaaleat kulutetut äityshousut. voi nyt siis mahallisenakin yrittää olla trendikäs :D mä tykkään tosta ylimmästä kollaasista tosi paljon. pitääkin kaivaa mustat avokkaat käyttää. ihan kohtahan niitä voi jo pitää ulkona vai mitä ;)

  • Maria sanoo:

   Hei Sara-ihanainen, onneksi olkoon!!! <3 Mä luin jossain vaiheessa sun odotuksesta ja ajattelin tulla taas kommentoimaan paremmalla ajalla, mutta se (taas) jäi. Ihanaa, että äitiyshousuissakin on nykyään trendikkäitä vaihtoehtoja. Silloin 9 vuotta sitten H&M:lläkin oli muistaakseni vain sitä yhtä mummomallia :D Juujuu, kohta on avokaskeli! Ihanaa masunkasvatusta! :)

 2. MURUHUTTU sanoo:

  Ihanat farkut ja näyttää tosiaankin hyvältä monien tyylien kanssa. Olen ihan samasta haaveillut mutta ensin pitäis pari ylimääräistä kiloa saada pois.

  • Maria sanoo:

   Mä yllätyin itsekin, miten hyvin mätsää eri tyyleihin. Tuollaiset on pakko saada. Tai ensin kokeilen noiden omieni kanssa, että miten käy :)

 3. Elina Eliina sanoo:

  Kivat kollaasit! Eka ja toka mun suosikit. Mä kans tykkään tosi paljon revityistä farkuista! Laitteleppa kuvia ja vinkkejä, jos saat ”revityt farkut” onnistumaan kotona.

  • Maria sanoo:

   Kiitos Elina :) Mä en ole vielä ehtinyt repimään farkkujani, mutta jos VOF:n aikana ryhtyis hommiin…juu, kuvia tulee,jos onnistuu. Jos on hiljaiseloa tällä saralla, niin farkut ovat joutaneet roskikseen :D

 4. Meän Satu sanoo:

  Hihi :) Ysärin alku tullu takas muotiin, olin silloin parikymppinen :) Oi, mieki rakastin nuita revittyjä farkkuja, me tehtiin saksilla pikku reikiä pari-kolme ja ajan kans ne sitte kylläki tietty isoni mutten tiä miten tuo toinen revittysysteemi tehhään…oisko farkussa pari kerrosta ja päälliosa jotenki saahaan revittyä irti niin ettei tuu läpireikää? En tiä :) Tai jotenki hinkataan esim teräsvillalla tms…
  Ysäriaikaan oli muotia se ku ite repi ne, kaupan ostetut oli liian ”siistit” :) Tuommosta revittyä, joka ei menny läpi, ei silloin pahemmin nähty, nuo onki coolimman näköset :) Ei muutaku testaileen omista farkuista :)

  • Maria sanoo:

   Kyllä, neonväreineen kaikkineen sinne ysärin alkuun matkataan. Koskahan tulee ne permanentit muotiin? :) Mä pohdin kanssa, että noissa on varmaan joku kangas tuolla alla…muutenhan ne menis läpipuhki.

   Palataan ehkä kera DIY-revityt farkut postauksen kera :)

 5. AnuElina sanoo:

  Osu ja uppos! Tykkään myös resuisista farkuista! Kivoja kollaaseja olet tehnyt, ykkönen kävisi vaikkapa tämän illan asuksi. ;)

  • Maria sanoo:

   Kiva, että tykkäsit :) Resuiset farkut yhdistettynä vähän fiiniimpiin vaatteisiin toimii kyllä ihan kympillä! :)

 6. Pioni sanoo:

  Tosi kivat vaateyhdistelmät…mistähän tuon pitsireunaisen topin löytäisi?

 7. Tibs sanoo:

  Itse en ole vielä ollut kiinnostunut revityistä farkuista vaikka jo Ramones-paita tulikin hankittua… http://shoptravelfood.blogspot.hu/2013/04/back-to-80s.html

  Kivoja yhdistelmiä!

  • Maria sanoo:

   Kiitti Tibs ja wau, mikä Ramones-paita!
   Mä ostin jo kirpparilta Rollarit paidan; sellainen iso kieli tuossa edessä, mutta timangeilla tehtynä. Enää puuttuu farmarit :)

 8. Päivi J. sanoo:

  Revityt farkut ovat mielestäni tosi kivoja, vaikka pidänkin itseäni vähän liian vanhana niitä käyttämään. Yhdet revitys farkut oli pakko ostaa ja niiden kanssa kävi niin hassusti että päälle pukiessa työnsi vahingossa varpaat ulos yhdestä rikki revitystä kohdasta…tulipa sitten revittyä reikää vähän isommaksi!
  Mistähän tuo kiva virkatun näköinen kassi on peräisin?

 9. Anonymous sanoo:

  MOI
  Kaikki muut kehuu vaatteita, mutta kyllä minä kehun Tapparaa samalla ja onnittelen hopeasta, eihän se kulta Ässille helposti tullut. Hyvä kamppailu ja jännittävä.
  Meillä on kultajuhlat torilla lauantaina ja voin kertoa että täällä on koko Pori NIIN onnellinen ja sekaisin. Se oli nyt meidän vuoro.
  Itse sain aamupäivällä koskea ”poikaan” ja pääsin kuvaan(=.

  -Kirsi-
  patasydän()=:

  • Maria sanoo:

   Onnea teille sinne Kirsi! :) Kyllä oli niin huikeet finaalit, että oksat pois. Nyt on mennyt pari päivää totutellessa tähän jääkiekottomuuteen, mutta pianhan ne mm-kisatkin alkaa :)

 10. Anonymous sanoo:

  Heippa,
  ihania kollaaseja, voisin kaikki laittaa päälleni! Olisi ollut kiva lukea myös merkkejä ja ostopaikkoja, oli niin kivoja vaatteita.

  Sitten noihin leipomuksiin, leivoin tuota juustokakkua ja se oli toooosi hyvää! Mutta meille kaltaisilleni urpokokeille tulee vääntää kaikki rautalangasta, esim. se että leivo kakku edellisenä päivänä ja laita jääkaappiin, seuraavana päivänä vasta hyvää! Maistoin sitä uunihaaleana ja ajattelin, että whaaaat, kaltaisesi ahkera kokki sanoi että tämä on parasta ikinä? – Ei ikinä! :-D

  Terv. ihanasta ohjeesta kiitollinen urpokokki. :)

  • Maria sanoo:

   Kiitos, hei mun Polyvore-sivut (joista löytyy myös nämä tekemäni kollaasit) löytyvät täältä http://maria-nurmi.polyvore.com/. Sieltä vaatekappaletta klikkailemalla löytyy mm. merkki ja ostopaikka :)

   Voi ei, se tosiaan on parasta jääkaappikylmänä :) Unohdin laittaa sen tuohon reseptiin. Mutta hyvä, että maistoit myös kylmänä sitä!

 11. Sally sanoo:

  Ihqut pökät! Kuule, keittiövälineillä pääsee jo pitkälle eli raastinrauta on ihan ehdoton farkkujen kuluttamisessakin. Ja muista ronskisti vaan repiä, eli saksilla vaan pienet alut ja sit repimään. Tulee paljon aidompi lopputulos niin! Mä oon nääs niin ammattilainen näissä asioissa… Tai olin, silloin kultaisella 80-luvulla, kun soitin bändissä rumpujakin ;)

  Mites, löytyikö sitä Cheekin privanumeroa? Voisin piipahtaa kans kuuntelemassa pari biisiä ;)

  • Maria sanoo:

   Kiitsa Sally :) Ja kiiiitos vinkistä, mä haen ihan just mun tähän projektiin uhraamani farkut ja alan raastamaan niitä! :) Vau, sähän olet ollut ihan kunnon rokkimimmi! :)

   Ei löytynyt privanumeroa…joten no Cheek available :) Ihanaa viikkistä <3

Kommentoi