perjantai 26. elokuu 2011

Viisain sanoin viikonloppuun ♥

Chin up sisters!

Hengissä ollaan. Bloggailu on kyllä jäänyt viikon varrella muiden asioiden varjoon. Mutta kun on oikein kiireinen, niin jostain on karsittava :) Toiminimihomma on edennyt tällä viikolla jättiläisen askeleen ja eilen keskusteltuani kirjanpitäjäni kanssa rohkaistuin ja maksoin sen 75 euroa ja laitoin toiminimihakemuksen menemään. Jännittää ihan sikana hyppy tuntemattomaan. Nykyistä päätyötäni en jätä vaan teen toiminimen puitteissa töitä sivutoimisena. Se, että olen jo nyt osayrittäjä ja hyppään vielä toisen yrityksen puikkoihin on aika hullua, eikö?! Mutta yrittänyttä ei laiteta. Ja elämä pitää osata elää täysillä eikä niin, että joutuu joskus katumaan tekemättömiä tekoja / sanomattomia sanoja.
Syyskuun alusta (siis sehän alkaa jo ensi viikolla) teen viikossa kaksi päivää töitä nykyisessä yrityksessä ja loput kolme olisi tarkoitus saada kulumaan sisustuksen parissa. Mun piti alunperin julkistaa teille tänään yritykseni nimi ja logovaihtoehdot (niin, päätöksen logosta olen jo tehnyt, mutta kaipaan tukeanne), mutta se ehkä kivoin logo jäi työkoneelle. Joten maanantaihin asti täytyy nyt odottaa :)
Joten kiirettä on pitänyt menneellä viikolla. Aivot ovat raksuttaneet tuhatta ja sataa. Aivosoluja on myös kuollut ehkä noin tuhat ja sata. Kiitos Tampereen tiistaisen yöelämän. Toipumiseen on nyt mennyt kolme päivää. Saas nähdä, josko huomenna olis jo parempi päivä :) Tuntuu, että kaiken tämän toipumisen keskellä, oon ollut niin väsynyt, jopa kotona, että oon laiminlyönyt perhettä ja kotia. Onneks on viikonloppu ja aikaa olla läsnä ♥
Ettei elämä kävisi tylsäksi niin olen ajatellut hakea myös loppuvuodesta alkavaan sisustussuunnittelu-koulutusohjelmaan. Se on jatkoa sille 9 kuukauden sisustusassistentti-koulutukselle, jonka kävin. Tämä tuleva koulu tulee kestämään 1,5 vuotta. Työn ohessa tuo 9 kk:kin tuntui aika raskaalle, mutta aika on kullannut muistot :) Koulutus on jälleen TAMK:n täydennyskoulutuksen järjestämää. Täältä löytyy lisätietoa koulutuksesta, joka alkoi jo viime vuonna, mutta tuleva koulutus tulee olemaan samalla rungolla. 
Jotenkin kolmenkympin rajapyykin ylittämisen jälkeen (ja voi, uskokaa pois, että se ei ihan viime vuonna tapahtunut ;) on tullut ihan hirmuinen halu tehdä asioita. Ennen kuin tulee liian vanhaksi. Miettiä uravalintoja. Miettiä ylipäätään mitä elämältä haluaa. Mä oon vahvasti sitä mieltä, että kaikella on tarkoituksensa. Ja jos ei mitään kokeile, niin ei mitään voi saada. Ja kaikista tärkeintä – edelleen – on se, että osaa nauttia elämän pienistä asioista ♥
Joten tämän illan pyhitän vielä dagen efterille, mutta huomenna en enää suostu olemaan väsynyt. Tai pahantuulinen. Ei voi muuta kuin itseään syyttää. Joten turha kiukutella muille. Elämä välillä on. Eiks ni!
Viikonloppuna reipastun ja laitan teille kuvia Lilian huoneen muutoksesta. Pikkuisen prinsessan valtakunnasta.
Superihanaa perjantai-iltaa sinulle
PS. All pics borrowed from Pinterest

10 Responses to “Viisain sanoin viikonloppuun ♥”

 1. Niina sanoo:

  Onnenpotkuja uusiin tuuliin! <3
  Mäkin treffaan piakkoin kirjanpitäjän kanssa!Pieni tarraputiikki on työn alla!ja ehkä jotain sellaistakin mistä kirjoiteltiin fb:ssä tulee syksyllä ajankohtaiseksi!

  Ihanaa viikonloppua! <3

 2. Soile sanoo:

  Miksi siitä toiminimestä piti maksaa 75 euroa? Onnea kovasti yrittäjyyteen…sama on mulla edessä ensi keväänä;)

 3. Heli sanoo:

  Oi vitsi, mahtavaa!! Onnea kovasti matkaasi!!

 4. Marita sanoo:

  Ihania suunnitelmia! Mun täytyy tunnustaa, että olen jäänyt koukkuun blogiisi ja eräänä yönä (siis yönä, koska mieheni on jalkapallomatkalla Sakaassa) luin koko blogisi alusta loppuun :) Sinun tekstejä on tosi kiva lukea! Niistä huomaa, että olet aito ja lämmin ihminen.

  Ja – kaikella on tarkoituksensa :)

 5. Niina sanoo:

  Samaa mieltä kuin Marita,vaikutat todella ihanalta ihmiseltä!<3 Blogeista saa aika äkkiä mielikuvan myös blogaajista ihmisinä!

 6. Marja sanoo:

  Mitenkäs multa on mennyt tämä postaus ohi… kirjoitat niin mun ajatuksiani! Meidän ainoa ero on vaan se, että sinä uskallat tehdä sen hypyn uuteen, toisin kuin minä. Hitsit, pitäisköhän munkin aloittaa opiskelu?!

  Jään suurella innolla odottelemaan sitä logoa ja toiminimeäsi :) Ja Lilian huonetta! Meillä ei vielä verhoja tyttöjen huoneissa yms. pientä säätöä joten ei kuviakaan..

  Haliterkut sinne kaikille!

 7. Marika sanoo:

  Hei Maria,

  Ihana blogi sulla! Kiva kun kävit ja löysit mun blogiin myös. Tulen ehdottomasti paremmalla ajalla tänne lueskelemaan ja jään seuraamaann tulevaa :)

  Tsemppiä sisustustöihin!

  t. Marika (SISA16)

 8. Jaana sanoo:

  Moikka! Löydät jotain sulle minun blogistani. =)

  Täälläkin vierailen säännöllisesti, mut enpä ole saanut kommentoitua aiemmin.. ehkä jatkossa enempi! =)

 9. Soile sanoo:

  Ai niin; se on se perustamisilmoitusmaksu:)

 10. Maria sanoo:

  No niin, parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)

  NIINA: Hei kiitos samoin, onnenpotkuja uusiin tuuliin sullekin <3 Voimme ehkä tehdä yhteistyötä ;) ? Niin ja kiitos, blogeissa tosiaankin tutustuu ihmisiin aika hyvin. Olet kultainen <3

  SOILE: kiitos <3 Juu sehän se, perustamisilmoitusmaksu ja onnea sullekin jo etukäteen :)

  HELI: kiitos <3 Pikaisesti oon käynyt lukemassa sun elämäntaparempasta, mutta en ole ehtinyt kommentoida. Tulen siis joku päivä kera kommenttien visiitille :)

  MARITA: kaunein kiitos <3 Tippa linssissä luin kommenttisi perjantai-iltana. Ja näköjään taas uudelleen :)

  MARJA:kiitos <3 Meillä taitaa olla osaksi yhteiset aivot, kun ajatellaan niin kovin samanlaisesti ;) Tule sinne kouluun mun kanssa. Et sä mitään peruskursseja tarvitse vaan pomppaat suoraan sinne jatkoon. Mä suosittelen! Niin ja tää hyppy tuntemattomaan ei kyllä onnistuisi ellei mulla olis tota mun tuttua ja turvallista päivätyötä, johon palata tarvittaessa (häntä kopien välissä ;).

  MARIKA: kiitos <3 ja kiva, kun tulit vastavisiitille :) Teetkö sä myös sisustusalan töitä siinä sivussa? Täytyykin laittaa joskus oikein mailia :)

  Jaana: voi kiitos, täytyykin mennä heti katsomaan <3

Kommentoi