torstai 05. toukokuun 2011

Suunnitelmasta toteutukseen

Moikka,

muistatteko syksyllä, kun esittelin teille Sketchupilla piirtämäni unelmien olohuoneen? Toiveissa oli, että joskus sellaisen saan. Silloiseen suunnitelmaan kuului Ikean Ektorpit. Ne muuttuivat matkan varrella Kivikeiksi. Lisäksi tumma lattia muuttui vaaleaksi (onneksi 😉. Myöskään harmaata tehosteseinää en enää halunnut. Verhot tulevat vaihtumaan syksymmällä tummemmiksi, mennään nyt kesä valkoisilla. Tästä siis lähdettiin silloin viime syksynä (klikkaa kuvat isommiksi):

Kuvaa vähän käsittelemällä saadaan siihen ilmettä (tosin tässä tuli liikaa valoisuutta 🙂:

Ja lopputuloshan siis näyttää tältä:

Mun mielestä viimeisin versio eli lopputulos näyttää parhaimmalta, eikös!?
Nyt kipin kapin vielä osallistumaan arvontaan, arvonta-aikaa on ilta yhdeksään! Arvonnan suoritan huomen illalla.
Kivaa torstai-iltaa 🙂
PS. Jos sulla on tiedossa joku tosi hyvä ja ilmainen kuvankäsittely/renderöintiohjelma niin kerro ihmeessä ! 🙂

17 Responses to “Suunnitelmasta toteutukseen”

  1. Johanna sanoo:

    Ihanalta näyttää uudistunut olohuoneenne. Photoscape on ilmainen ja hyvä kuvankäsittelyohjelma.

  2. Sally sanoo:

    Hyvältä näyttää lopputulos! Suunnitelmat muuttuvat usein matkan varrella ja ”plan B” saattaa jopa osoittautua alkuperäistä paremmaksi 😉 Nimimerkillä ”kokemusta on”.

    Viedään muuttotavaroita taas viikonloppuna. Jotenkin sitä vaan tuntuu, että vuosia omakotitaloasukkina on nyt jotenkin niiiiiiiin vaikea mahduttaa tavarat, saati sitten oma ego, tuohon vuokrarivariin…. Mutta tulette sitten kylään, kun ollaan asetuttu! Joohan?

  3. Sari sanoo:

    Ihanan valkoinen olohuone! Valoa täynnä, ja miten helppo pienillä jutuilla muutella.

  4. Marja sanoo:

    Juu, lopputulos on paras 🙂 Livenä vieläkin parempi!! Taitaa btw siirtyä meidän viinilasilliset? Miten niin muka kiirusta… huoh. Kovasti terkkuja sinne! Ja miehelle myöhästyneet onnittelut 🙂

  5. Syysunelma sanoo:

    Ihanalta näyttää lopputulos!:) Minä päädyin syksyllä tummaan lattiaan ja olen kyllä ollut siihen tyytyväinen. Sen sijaan se, että vaihdoin vaaleat sohvat tumman harmaaseen divaanisohvaan hiukan harmittaa. Mutta toisaalta ehkä tuo on ollut nyt kätevä, kun noita tahmatassuja on kaksin kappalein;) Josko sitten muutaman vuoden päästä saisin uuden sohvan tai tuohon päällisen:)

  6. Sari sanoo:

    Lopputulos on täydellisen onnistunut!!!

    Saako kysäistä minkä kokoisen kokonaisuuden olet valinnut tuoksi valk. tasoksi?

  7. Niina sanoo:

    Tosi ihana,onnistunut lopputulos!Tykkään kympillä! <3
    Ja vastailen toisaalle vielä kunhan ehdin oikein ajan kanssa!:D

  8. Riitta sanoo:

    Näyttää tosiaan hyvältä !!! Onnistunut toteutus, tykkään 🙂

  9. Tykkään, tosi paljon 🙂 Siis tuosta valmiista!
    Mitkä tai kenen nuon ihanat sohvat on? Meillä on ilmeisesti osto edessä…

  10. Maria sanoo:

    Johanna: kiitos ja kiitos vinkistä, käynkin lataamassa sen Photoscapen saman tie 🙂

    Sally: kiitos, näinhän se on, kun mieli muuttuu niin suunnitelmat paranee 🙂 Ilman muuta tullaan kylään ja siellä teillä päin on yks sisustuskauppakin, jossa en ole käynyt 🙂 Joten suunnataan sinnekin!
    Vastaan sun mailiin,jahka ennätän 🙂

    Sari: kiitos 🙂

    Marja: kiitos, alankin nyt suunnitella miehen 40-kymppisiä 🙂 Juu, viinitellään kun tilanne rauhoittuu. Tää elämä tuntuu taas niin hektiseltä, että oksat pois. Terkkuleita sinnekin <3

    Syysunelma: itsekin tykkään tummasta lattiasta, mutta meillä on takkahuoneessa liki musta laatta ja isot pariovet olkkariin; olis mennyt aikas synkäks tumman olkkarin lattian kanssa. Sanos muuta, meidän valkoiset sohvat ovat lasten istuntakiellossa 🙂 Harmaa sohva sopii lapsiperheisiin paremmin.

    Sari: kiitos 🙂 Tuossa on kolme kappaletta Ikean Bestå tasoja, joista yksi on aina 120 cm leveä. Eli yhteensä 360 cm.

    Niina: kiitos ja nou hätä 🙂

    Riitta: kiitos 🙂

    Mia: kiitos sinullekin. Nuo sohvat on Ikean Kivikit. Mä oon tyytyväinen niihin, me ei koskaan istuta tosin niillä, joten ovat aikas kovat 🙂 Hinta/laatusuhde mielestäni erittäin hyvä!

  11. Liisa sanoo:

    Kyllä on minustakin lopputulos paras! Ihanan vaalea ja valoisa yleisilme!
    Hyvää äitienpäiväviikonloppua!
    Terveisin Liisa Vaniljaisesta

  12. Maria sanoo:

    Kiitos Liisa ja kiitos samoin, oikein hyvää äitienpäiväviikonloppua :)!

  13. lola sanoo:

    Lopputulos on todella ihana!
    Satuin vahingossa eksymään kauniiseen blogiisi, mutta varmasti vierailen useamman kerran!

  14. Maria sanoo:

    Kiitos Lola ja tervetuloa uudelleen 🙂

  15. Anonymous sanoo:

    hei! Kiitos ihanasta blogista,jossa vierailen aina uudelleen ja uudelleen..Olen monasti katsellut tätä teidän olkkarianne kuinka ihanan rauhallinen tunnelma siellä onkaan! Itsellä alkaa nyt rivarin olkkarin remontointi ja ajattelinki nyt kysäistä sinulta neuvoa siihen 🙂 Olen arkaillut laittaa sinne vaaleaa tapettia, kun mietin aluksi, että erottuvatko sohvat tarpeeksi vaaleasta tapetista ja sitten etsinkin epätoivoisesti ruskeanharmaita sävyjä, mutta ei hyvää näytä löytyvän..Jos päädynkin tuollaiseen vaaleaan tapettiin niin mikä olis hyvä? Sohvana löytyy 3 ja 2 istuttavat valkoiset ektorb sohvat ja ikean valkoista bestå tasoa,parketti tumma (ei pähkinä) hieman punaisempi.Huone korkeus 2m50cm, valoa ei ihan noin paljoa tule kuin teidän ihanan isoista ikkunoista. Kiitos jos viitsit vinkasta hyviä vinkkejä 🙂 terveisin Saija

  16. Maria sanoo:

    Hei Saija
    ja kiitos kauniista sanoistasi. Lämmitti mieltäni kovasti 🙂 Toki vaalea tapetti sopii valkoisten Ektorppien kanssa. Meilläkin Ikean Kivik sohvat valkoisena, joten seinän sävyksi valitsin murretun valkoisen. Näin sohvat eivät ”huku” tuohon taustaseinään vaan erottuvat siitä omina kokonaisuuksinaan.

    Näkemättä olkkarianne on vähän vaikea antaa vinkkejä, mutta mieleeni juolahti tapetti, jossa olisi esim. levollista helmiäiskuviota. Siis vaalea tapetti, jossa vaaleaa helmiäskuviota 🙂 Tämä voisi yhdessä valaisimien kanssa saada aikaan valoisamman efektin. Esimerkiksi Värisilmä-kauppojen tapettivalikoimista löytyy tälläisiä helmiäistapetteja.

    Ja toisaalta, voisithan maalata yhden tehosteseinän ruskeanharmaalla ja muut seinät murretulla valkoisella 🙂 Meillä on takkahuoneessa harmaaruskeaa maali osassa seiniä ja itse tykkään siitä kovin. Kuvia mm. täällä http://siirappiajahunajaa.blogspot.com/2011/02/sunnuntai.html

    Mukavaa sunnuntaita 🙂

  17. Anonymous sanoo:

    Oi kiitos vinkeistä 🙂 Mulla on tällä hetkellä ykkösenä tuollainen Båroksen tapetti boheme sarjasta,yksivärinen ruskea ja päätyseinäään vähän vaaleamman ruskea jossa ihan pieniä palloja eli numerot 3384 ja 3375. 3375 tilalle vaihtotehto raita 3380. Saisko noilla aikaiseksi lämpöä ja kodikkuutta valkoisten sohvien kera? Menen kyllä vielä värisilmään ja etsin jonkun hyvän helmiäishohde tapetinkin,itse mietin vaan, että tuleekohan aivan liian kylmän vaalea kun pisin seinä näistä on pitkä 630cm …Kauhean vaikeaa tuo tapetin valinta :/ ja se mikä toisella näyttää ihanalta saattaa itsellä näyttää ihan hirveältä…
    -Saija-

Kommentoi