sunnuntai 13. helmikuun 2011

Sweet Sunday morning!

Aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta -> mäkeen!!! Suunnitelmissa oli mennä siis laskettelemaan, mutta -24 astetta ei oikein houkuttele. Mieskin on vielä hieman kipeä. Joten pitääkin keksiä jotain muuta tekemistä tälle sunnuntaille!
Niin se on taas viikonloppu kääntynyt sunnuntaihin; paljon on saatu aikaan, nukuttu univelkoja pois (siltä osin kuin se on lapsiperheessä mahdollista 😉, leikitty sisarhentovalkoista, ulkoiltu ja piipahdettu Ikeassa kera veljen vaimon ja heidän lapsiensa. Onni on Ikean lastenleikkipaikka…ja oma shoppailuaikaa tunnin verran 😀 Ikean reissulta tarttui mukaan muutamia juttuja. Mm. uudet yöpöydän valaisimet. Makkari sai uuden ilmeen jo pelkästään valaisimilla ja vanhan päiväpeitteen myötä. Tästä lisää myöhemmin.

Shoppailukiintiöni taitaa olla pian täynnä tältä keväältä. Ainakin sisustusjuttujen osalta. Ja miehen mielestä. Se taannoinen shoppailureissu Kodin1:een (jossa ei oikeesti mennyt rahaa juuri ollenkaan, kun oli kertynyt niin paljon plussaseteleitä 😉 oli erittäin kannattava myös senkin takia, että löysin sieltä säilytyslokerikon keittiön sivutasolle. Tänne saan piiloon kaikki laskut ja tärkeät postit, jotka aiemmin olivat tuossa tasolla epäsiistissä järjestyksessä.
Lisäksi löysin tarjottimen, joka kirkastaa muuten tunkkaista keittiön ruokapöytämme ilmettä. 
Miksi tää kuva on aivan sininen…taisi olla ulkona sininen hetki tai jotain…
Lämpimät tervetulotoivotukset uusille lukijoille, teitä onkin yhtäkkiä tullut useita. Toivottavasti viihdytte juttujeni parissa :)!
Nyt ulkovaatteet päälle ja puuhommiin!
Aurinkoista sunnuntaita <3

7 Responses to “Sweet Sunday morning!”

  1. Sally sanoo:

    Ihanat lukulamput! Oikein kutsuvat heittäytymään pötkölleen hyvän kirjan/sisustuslehden kera 😉

    Täällä oli aamulla -30. Sisäpäivä tästä tulee selvästi. Taidan tehdä ruokaa oikein pitkän kaavan mukaan ja leipoa lasten kanssa sämpylöitä.

    Aurinkoa päivääsi!

  2. Maria sanoo:

    Kiitos ystäväiseni :)! Teillä onkin sitten tosi kylmä. Me oltiin juuri ulkona vähän aikaa ja poskipäät liki tunnottomat. Jahka saan miehen illalla jääkiekkoreeneihin ja lapset nukkumaan niin vastaan viestiisi.

    Ihanaa sisäpäivää, sämpylät kuulostavat hyviltä. Taidan itsekin leipoa !

  3. Päivi sanoo:

    Tykkään kans hurjasti noista lukulampuista! Ihanan monipuoliset, käy moneen tilaan ja monenlaiseen sisustukseen. I like! 🙂

    Kiva kuulla, että viikonloppu on ollut rentouttava! 🙂

    -Päivi-

  4. Helena sanoo:

    Onpas kivan näköinen tuo pöytälamppu! Oispa täälläkin lähempänä Ikea.

  5. Johanna sanoo:

    Onpas upean näköinen tuo lukulamppu. Innolla odottelen lisää kuvia makkaristanne. Juu, lasketteleminen näillä pakkasilla voi kyllä olla melkoisen kylmää puuhaa 🙂 Toivottavasti keksitte jotain tilalle. Ihanaa sunnuntain jatkoa <3

  6. sarppa sanoo:

    Ihana valaisin! <3 <3 <3

  7. Maria sanoo:

    Päivi, Helena, Johanna ja Sarppa: Kiitos kiitos, lisämateriaalia valaisimesta ja siitä toisestakin valaisimesta seuraa tällä viikolla 🙂

Kommentoi