tiistai 01. helmikuun 2011

Iltapalaleipä #1

…Ainakin näinä päivinä, kun ruokaremppa on muutenkin jäissä 😉 Aamu alkoi kermamunkilla. Päivän päätteeksi sopisi ruispaahtoleipä (tuo ruis-alkuliite saa tuonkin kuulostamaan niin terveelliseltä) paahdettuna vuohenjuustolevitteellä, tomaatilla ja basilikalla (kuivatulla sellaisella).

Aivan parasta tuorejuustoa tuo Chavroux. Ei liikaa vuohenjuuston makua vaan juuri sopivasti. Ihanan pehmeää, joten levittyy helposti.

Sopii mm. tomaattiseen pastankastikkeeseen aivan loistavasti. Mikäli laiskuus vaivaa niin parhaimman pastankastikkeen saa ruskistetusta paistijauhelihasta, Dolmion tomaattikastikkeesta, pippurista, suolasta ja valkosipulista. Päälle nokare vuohenjuustoa tuorejuuston muodossa.
Meillä palattiin eilen arkeen ja lapset päiväkotiin. Sunnuntai oli ensimmäinen kipulääkkeetön päivä Lilialla. Joten pari päivää vajaa kaksi viikkoa siihen parantumiseen meni. 
Tässä pikaisesti tiistaiturinat. Huomenna ehdin toivottavasti jo blogikierroksellekin. Paljon on luettavaa tullut parin päivän aikana 🙂
Muksaa iltaa!

Kommentoi