torstai 11. marraskuun 2010

Kurkistus menneisyyteen

Sain menneellä viikolla haasteen Sallylta ja Sarpalta, johon en ole kaiken kiireen keskellä ehtinyt vastaamaan. Kolme tiukkaa iltaa opintojen parissa, opinnäytetyö esitetty kunnialla läpi, imetty itseensä viimeisetkin tiedon muruset. Nyt se on l-o-p-p-u. Todistukset tosin saadaan vasta joulukuulla. Tietynlainen tyhjyys valtasi eilen mielen, aivan kuin aikoinaan gradun palauttamisen jälkeen. Mitäs nyt? Ei nämä opiskelut tähän lopu. Se on varma. Mutta se, miten opintojani syvennän on vielä avoinna. Joten vinkkejä kaikkeen sisustamiseen liittyvään koulutukseen otetaan vastaan. Ja vielä parempi, jos koulutus on verkkopohjaista. Englanninkieli on eduksi 😉 Sen jo tiedän, että opintojen listalla kärkipäässä on ArchiCAD-kurssi. Niin helppo kuin tuo ilmainen Googlen Sketch Up-ohjelma onkin niin silti kaipaa astetta parempaa työn jälkeä. Sitä saisi tosin jo opettelemalla Photoshopin.
Mutta nyt siihen haasteeseen!
1) Mitä vastasit pienenä kysymykseen ”Mikä sinusta tulee isona?”
Pitkään minusta piti tulla ratsastuksen opettaja, mutta pian rippikoulun jälkeen haave vaihtui sihteeriksi. Kyllä 🙂 Siitä parin vuoden päästä haave oli jo toimitusjohtaja. Tähtäin oli päästä Talouselämän top 500 naisjohtajaa listalle 🙂 Mutta mullahan on ollut aina tapana asettaa tavoitteet hieman  korkealle. Ihan vielä nämä haaveet eivät ole toteutuneet, mutta onhan tässä vielä tehokasta työaikaa jäljellä!

2) Mitkä olivat sarjakuvien/piirrettyjen lemppareitasi?
Ihan pienenä piirrettyjen lemppari oli Rosvo Rudolf, sarjakuvalemppari myöhemmin kaikki hevoshulluun ja villivarsaan liittyvät.
3) Lempileikkejäsi?
Alle kouluikäisenä asuimme taloyhtiössä, jossa oli paljon saman ikäisiä ystäviä. Joten lempileikit liittyivät ulkona olemiseen (miten sitä lapsena viihtyi ulkona kelillä kuin kelillä?); hyppynarut, twistit, ruudunhyppelyt yms. Sitten myöhemmällä iällä Barbileikit.
4) Parhaat synttärisi ja miksi?
Kaikki lapsuusajan synttärit oli mielettömän kivoja. Paljon kavereita, herkkuja sekä sprite/cokis-sekoitusta 🙂
5) Mistä urheilusta pidit/harrastit?
Rakkain harrastus oli ratsastaminen; hoitohevosia hoidettiin yömyöhään joka päivä. Ollakkin, että talleilta lähdettiin aina silmät punasina ja nenät vuotavana pois. Allergiatkaan eivät juuri rakasta harrastusta haitanneet.
6) Ensimmäinen musiikki-idolisi?
Duran Duran ja Kajakookoo 🙂 Kiitos erittäin hyvän lapsuuden ystäväni isosiskon (terkkuja Sinille :)! Myöhemmässä vaiheessa NKOTB!
7) Paras joululahjasi?
Varmastikin uudet ratsastushousut, kypärä tai jotain muuta ratsastukseen liittyvää 🙂
8) Mitä olisit halunnut tehdä elämässäsi, jota et vielä ole tehnyt?
Siirtyä ratsastamaan poneilta hevosille 🙂 
Olen tylsä (ja aivot raksuttavat näin aamusta tyhjää), enkä haasta ketään henkilökohtaisesti mukaan. Ole siis hyvä ja nappaa haaste mukaasi :)!
Odotan iltaa, että pääsen lukemaan kaikki blogipäivityksenne! Siinä hurahtaakin tovi, jos toinenkin, sillä kolmeen päivään en ole ehtinyt niitä lukemaan.
Ihanaa torstaita!
 

2 Responses to “Kurkistus menneisyyteen”

  1. Sally sanoo:

    Hah haa, hauska postaus! Mäkin tykkäsin Rosvo Rudolfista. Sillä oli niin komee musta parta 😉

    Onnea opintojen kunniakkaasta loppuunsaattamisesta!

  2. Maria sanoo:

    Kiitos Sally ja ihanaa viikonloppua :)!

Kommentoi