lauantai 30. lokakuun 2010

Ässä hihassa…

tai ässät purkissa 🙂

Miehen kummitäti kyläili eilisen illan luonamme ja toi mukanaan ässäkeksejä. Kyllä veti kummitäti todellisen ässän hihastaan, sillä nämä on vain yksinkertaisesti minun lempparikeksejä.

Tänään pääsimme pitkästä aikaa ulos! Pari tuntia pirteässä syyssäässä teki kyllä niin hyvää, että päätin tästä lähtien ulkoilla joka päivä. Helpommin sanottu kuin tehty. Mutta ainakin viikonloppuisin pitäisi panostaa ulkoiluun. Sikäli kun ollaan terveitä. Muutenkin tämä lauantai meni vieraillessa mm. 5 kk pikkuhurmurin luona. On ne vaan niin ihania tuossa iässä 🙂
Illalla hieman sisustimme, vaihdoimme keittiön ruokapöydän ylle vanhan kattovalaisimemme (siis taipuuko valaisin noin…kuulostaa hassulta ;D). Less is more! Toissa iltainen Ikean reissukin tuotti tulosta; olemme pitkään miettineet, mistä saisimme lisää tilaa viinipulloillemme ja nyt sitä saimme kahdeksan pullon verran.
Ylimmälle paikalle ylsi hääviinimme 🙂
Ihanaa lauantai-iltaa Tom Cruisen seurassa….tuo Coctail on vaan niin hyvä :)!
PS. Jos musta ei taas kuulu vähään aikaan mitään, niin alla oleva kuva selittää miksi. Kieli keskellä suuta, kolmen viikon aikana olen saanut aikaiseksi pari hassua riviä. Mutta kyllä tämä ehkä ensi syksyksi valmistuu 🙂

3 Responses to “Ässä hihassa…”

  1. Amalia sanoo:

    Onpa kiva viinipullonteline, sopis tänne meillekin 🙂

  2. Marja sanoo:

    Onpas teillä kivan näköinen keittiö! Ja tuo teline passaa paikoilleen oikein hienosti, hienoinen viinipulloineen 🙂

    Vitsit, voitaisko pitää jotkut blogitreffit vaikka teillä sitten kun saat olkkarin kuntoon?! 🙂

  3. Maria sanoo:

    Amalia: kiitos, tuossa on kaksi Ikean viinipullotelinettä peräkkäin. Eli yhteen mahtuu se 4 ploa 🙂

    Marja: kiitos 🙂 Ei hassumpi idea toi blogitreffit! Ja jos ei muita tule niin treffataan me 🙂 Vois katsoa oikeasti heti joulun jälkeen tammikuulla. Apua…pieniä paineita mulla saada muutkin huoneet kuntoon sitä ennen 🙂 Huomenna mennään noutamaan Kivikit ja 3,6 metriä Beståa! Joten innolla odotan, ehditäänkö kokoamaan niitä ennen 24:sta. Viimeistään tiistaina laitan kuvia uudesta olkkarista!

    Nyt postauksen pariin ja sitten blogikierrokselle!

    IHANAA SUNNUNTAITA :)!

Kommentoi