perjantai 03. syyskuun 2010

Itsekuri kadoksissa…

…nimittäin tuon elämäntapa/ruokaremontin, säästökuurin ja kaiken muunkin suhteen. Tiedättekö, kun on väsynyt niin ei jaksa panostaa muuhun kuin siihen, että vain elää normaali arkea. Ilman mitään uusia rajoitteita. Sitä paitsi, tuo syyskuun alku osui pahasti keskiviikolle. Eikä silloin voi aloittaa mitään kuureja. Joten maanantai on jälleen sitä varten 😉
Habitaressa tuli oltua eilen liki aamusta iltaan. Paljon ihania vinkkejä, paljon vanhoja tuttuja juttuja. Yksi mikä muhun vetosi yli kaiken oli ne niiiiiin ihanat valaisimet. Ja niitä oli. Ja paljon. En tiedä mitä ajattelin, kun en ottanut kameraa mukaani. Jotenkin mieleeni oli iskostunut lause ”picture taking is strictly prohibited”. Jep, elin jo Lontoon messuja. Onneksi veljeni vaimo oli minua viisaampi. Ja saan lainata hänen kuviaan blogipostaukseen. Joten tulossa vielä lähiaikoina Habitare meidän silmin.
Sen lisäksi, että Habitaressa oli silmän ruokaa niin ruokitsimme myös sieluamme ja palkitsimme itsemme lasillisella vaaleanpunaista shamppanjaa. Sehän kihahti päähän kuin tauti 🙂 Mutta auttoi jalkaparkoja siinä määrin, että pääsimme kävelemään viereiseen Holiday Inniin valkosipulietanoille ja valkoviinilasilliselle. Näillä eväillä jaksoimme kantaa sadat esitteet mukanamme junaan ja siitä kotiin. 
Mutta tosiaan, Habitaresta tulee juttua myöhemmin.
Tänään olen työpäivän jälkeen nauttinut täysillä siitä, että huomenna on ensimmäinen lauantai taas pitkään aikaan, kun ei ole koulua. Kyllä meinaa oma jaksaminen (lasten jaksamisesta puhumattakaan) olla kovilla työn ja opiskelun yhdistämisessä. Mutta silloin kun on mielenkiintoinen aihe, niin sitä jaksaa vaikka kuinka. Ja tietäen, että tämä on vapaaehtoista ja loppuu aikanaan (liiankin nopeaa) niin sitä yrittää tsempata. Tosin välillä tuntuu, ettei tee mieli edes katsoa enää sisustuslehtiä/-ohjelmia, kun elää kouluprojektien mukana sisustamistouhua päivästä toiseen. Mukaan lukien yöt, jolloin tulee yleensä ne kuningasideat 🙂
Ihanaa viikonloppua sinulle ja lämmin kiitos, kun taas poikkesit täällä ♥!

3 Responses to “Itsekuri kadoksissa…”

  1. Aamunkukka sanoo:

    Tsemppiä ja rentoa viikonloppua sinulle ja koko perheellesi!Niin tuttuja tunteita, tätä oravanpyöräähän tämä elämä tuntuu välillä olevan. Sinulla on ainakin hyvin onnellinen tilanne että saat tehdä juuri sitä, mistä haaveilet!
    Mäkin lähtisin vielä opiskelemaan jos tulisi se lottovoitto;-).

    Ps. Ihana takkakuva, meilläkin poltettiin tänään ihan ensimmäiset puut. Syksy ja koleus iski kertaheitolla tänne, joten takkatulta kyllä kannatti odottaa;-).

  2. Amelia sanoo:

    Kuulin radio-ohjelmasta noista Habitaren lampuista, oli pilttipurkkia ja oksakarahkaa -kilvan kehuivat.

    Osuit asian ytimeen, arkikiireen keskellä ei ehdi miettiä syömisiään, ellei saa hyvissä ajoin etukäteen suunnitella ja katsoa itsensä perään valmiiksi. Tsempit! (I´m with you on this ;-))

    Ja rauhoittavaa viikonloppua!

  3. Maria sanoo:

    Kiitos rohkaisustanne 🙂 Sitä tarvitaan. Maanantaina se alkaa; elämäntaparemontti nääs. Ihan vain ekasta askeleesta ja se on karkkien vähentäminen. Pikkuhiljaa etiäpäin 😉

    Kivaa lauantai-iltaa <3!

Kommentoi