torstai 05. elokuun 2010

Olohuoneen järjestys hakusessa….

Eilen illalla iski jälleen muutosvaihe ja tällä kertaa olohuoneen osalta. Koska en tähän hätään (tai milloinkaan) saa kahta valkoista Egeskog sohvaa vastakkain, täytyi pelata omalla massiivisella kulmasohvallamme ja isolla ruskealla nojatuolilla. Muun muassa täältä löytyy vanhasta järjestyksestä kuvia. Uuden järjestyksen myötä ikkuna-ala avartui, mutta muuten olohuoneemme näyttää pienemmältä. Kotoisammalta. Ehkä. Silmä ei ole vielä oikein tottunut tähän uuteen järjestykseen. Mutta ajattelin nyt odottaa viikonlopun yli ja odottaa, josko tämä uusi järjestys tuntuisi hyvältä.
Kaunista elokuista iltaa toivottelee uutta olohuoneen järjestystä ihmettelevä,

4 Responses to “Olohuoneen järjestys hakusessa….”

  1. sarppa sanoo:

    Todella hyvä järjestys!Mun mielestä siis parempi kuin se edellinen!:) Ja vaihteluhan aina piristää.Meillä on aina kesä ja talvi järjestys.Niin saa vaihtelua kivasti!:)

  2. -Anni- sanoo:

    Tykkään, juuri kotoisampi ja ainahan sanotaan että huonekalut eivät kierrä huonetta seinillä niin on parempi 🙂

  3. Amelia sanoo:

    Hei, uusi lukija ilmoittautuu vahvuuteen 🙂 Kaunistunnelmainen olohuone, ilman niitä Egeskogejakin (olivatkin nättejä!). Kivoja juttuja myös ed. postauksissa, tuo Bachelor-juttukin oli niin ihana jotenkin *virn*, hauskaa miten muutkin hurahtavat välillä noihin hömppäohjelmiin 😉

  4. Hyvältä näyttää!Kaunis olkkari! <3

Kommentoi