lauantai 26. kesäkuun 2010

Disneyland

Matkaraportti osa 2 perjantai 18.6.2010

 Pohdimme pitkään montako päivää (max siis kolme 😉 jaksaisimme Disneylandiä ja Walt Disney studioita kiertää ja päädyimme siihen, että ostimme yhden päivän liput ja vain Disneylandiin. Walt Disney studiot jää odottamaan seuraavaan kertaan.
Liput saimme kätevästi ostettua hotellin respasta; ilmaistahan tämän yhden päivän hurvittelukaan ei siis ole. Lapset 45 eur ja aikuiset 53 eur. Tosin mitään muita maksuja esim. laitteisiin ei ollut. Hotellin respasta ostetuilla lipuilla olisi päässyt sisään jo klo 8.00, muuten Disneyland avaa ovensa klo 10.00!
Olin saanut ystävältäni vinkin character breakfastista, joka tarjoiltiin Disney Villagen yhdessä kahvilassa. Runsaan aamupalan lisäksi aamiaisella saisi nauttia Disneyn hahmojen seurasta. Varasimme aamupalan Mikin seurassa eikä hintakaan ollut päätä huimaava; 1,5 tunnin ruokailun ohella meitä viihdytti Mikki Hiiri, Hessu Hopo, Tiku ja Taku sekä Pinokkion iskä (voi olla, että oli muitakin hahmoja, mutta en muista). Ruoka oli hyvää ja seura oli mitä mainioin! 
Lapsiakin oli ajateltu aamiaispöydän antimissa; perinteisen valkoisen leivän lisäksi tarjolla oli myös täysviljasämpylöitä, muroja, jugurtteja, jugurttijuomia yms. Tästä oli hyvä päivän alkaa! Seuraavassa postauksessa mennään Disneylandin porttien sisäpuolelle 🙂

2 Responses to “Disneyland”

  1. Aamunkukka sanoo:

    Kiitos tästä, tosi hyvältä kuulostaa, eikun jatkoa odottelemaan;-).
    Kylläpä ovat sekä äiti että tyttöset yhtä hymyä, ihania kuvia kertakaikkiaan!

    Kivaa viikkoa teille kaikille!

  2. Maria sanoo:

    Kiitosta kiitos 🙂

    Jospa nyt ehtisi kirjottelemaan jatko-osaa…kahvikupposen ja jätskin äärellä 😉

    Kiitos samoin sinne päin, aurinkoisia päiviä!

Kommentoi