sunnuntai 30. toukokuun 2010

Kauneudenhoitoa

Hellurei ja hellĂ€ tunteet 🙂
Kiitos vielĂ€ tunnustuksesta SiniK:lle, laitan sen kyllĂ€ eteenpĂ€in lĂ€hipĂ€ivinĂ€ 🙂 Ja kiitos myös uusille lukijoille! Sunnuntai on kulunut laiskotellen sekĂ€ ”kynsisalongissa” veljeni vaimolla. KyllĂ€ nyt kelpaa lĂ€hteĂ€ juhliin, kun on kynnet kondiksessa!
Meikkipostauksenikin on vielĂ€ tekemĂ€ttĂ€, mutta sitĂ€ ennen ajattelin tehdĂ€ postauksen pĂ€ivĂ€ni pelastajista…mitĂ€ kauneudenhoitoon tulee.
Aamuisin en kÀytÀ kasvoihin puhdistusaineita, kasvovettÀ tms vaan kylmÀvesipesu riittÀÀ. Sen jÀlkeen yleensÀ iho huutaa jo kosteutta, joten on tÀmÀn vuoro:

Mulla on pintakuivaiho, joten em. rasva kosteuttaa talviaikaan liian vÀhÀn. YleensÀ olen talvisin kÀyttÀnyt tÀtÀ (jota ei vissiin enÀÀ valmisteta!):

Pesen hampaani noin 3-5 krt/pÀivÀ ja uusin Pepsodentti tuntuu tÀllÀ hetkellÀ raikkaalta ja tehokkaalta:

KÀsiÀni rasvaan myös tiuhaan ja tÀllÀ hetkellÀ kÀytössÀ on:

Hiukseni tottuvat shampoisiin ja hoitoaineisiin nopeaa, minkÀ takia vaihtelen ko. aineita noin 2 kk vÀlein. Palaan kuitenkin aika ajoin Tigeihin:

Pesun jĂ€lkeen toimii parhaiten ”kuningatarsuihke” eli Tigin Queen for a Day thickening spray:

Aiemmin inhosin kookoksen tuoksua, mutta vÀhitellen olen jÀÀnyt koukkuun Body Shopin kookosrasvaan, joka kosteuttaa erittÀin hyvin:

VĂ€lillĂ€, kun iho nĂ€yttÀÀ iltapesun (joka muuten tapahtuu milloin millĂ€kin Nivean tms. puhdistusaineella 🙂 elottomalta ja karhealta, laitan Cliniquen turnaround concentratea. Aamulla iho on sileĂ€ kuin vauvan pylly 😉

SiinÀpÀ ne, jotenkin olen tuohon Cliniqueen jÀÀnyt koukkuun!

Laiskotelkaa luvan kanssa; sunnuntait on sitÀ varten!

5 Responses to “Kauneudenhoitoa”

  1. -Anni- sanoo:

    Mulla jää jostain syystä käyttämäti kaikki ”erikoisaineineet” johon luen tuon viimeisen, mutta pitäisi ryhdistäytyä. Jos ensin käyttäis loppuun ne kaapissa olebvat ja sitten ostais tuota viimeistä!

  2. Nina sanoo:

    Miksi peset hampaasi niin usein?

  3. Maria sanoo:

    Anni, mullakin jäi yleensä kaikki nuo erikoisaineet käyttämättä…ja vieläkin jää. Mutta tuo alimmainen korvasi mulla joskus kesäisin ihan kosteusvoiteen ja jäin siihen koukkuun 🙂 Ja mun ikäisen varmaan kuuluis jo käyttää jotain silmänympärysvoidettakin, mutta tuolla hyllyssä sellanen puteli vaan pölyyntyy!

    Nina; no ainakin aamulla, illalla ja töiden jälkeen tulee pestyä. Viikonloppuisin tulee pestyä välillä päivälläkin, jos esim syöty hyvin valkosipulista ruokaa. Inhoan tunnetta, jos hampaat tuntuu ”likaisilta” 🙂

  4. Aamunkukka sanoo:

    Heippa ja kiitos tästä! Mulle tuli heti mieleen ”vähän, mutta hyvää”. Hoitotuotteesi vaikuttavat ihan loistavilta, mä en ole ikinä kuullutkaan tuosta alimmaisesta ”turnaround..” jutskasta;-) vaan sulta tuli niin hyvä mainosteksti, että pakko varmaan lähteä tutkimaan koko Cliniquen sarjaa tarkemmin!

    Hei, mäkin rakastan puhtaiden hampaiden oloa. Sähköhammasharjasta luovuin parisen vuotta sitten, kun malli ei ollut hyvä minkä meillä silloin oli. Nyt pitäisi saada joku tosihyvä ja hellävarainen malli-olisiko sulla ehdotuksia?
    Mulle tulee suuhun aftoja aina stressin alla, aika herkästi joten nykyisin käytän hyvin mietoja hammastahnoja. Elmexin vihreä tahna on nyt just Se oikea;-).

  5. Maria sanoo:

    Aamunkukka,
    voin lämpimästä suositella Braun Oral B -sähköhammasharjaa. Puhdasta tulee 🙂

    Palaan aina noihin Cliniquen tuotteisiin. Yleensä teen syrjähypyn Biothermeihin, mutta joku niissä tökkii 🙂

    Kivaa maanantai-iltaa!

Kommentoi