maanantai 02. toukokuun 2011

Pirskahteleva, eloisa…

…enkä nyt puhu siitä kuplivasta, joka sulostutti vappuaattoamme kuoharilasissa 🙂 Vaan hajuvedestä, joka pitkästä aikaa on pysynyt päivittäisessä käytössäni jo reilun kuukauden. Yleensä kyllästyn hajuvesiin(kin) nopsaa ja vaihtelen niitä jopa päivittäin. Mutta reissusta ostamani Miss Diorin Chérie on tullut jäädäkseen.
”Uusi pehmeän kukkainen tuoksu on kuin hurmaava ensimmäinen tuulahdus keväästä”
-François Demachy, Diorin Parfymööri
Näin on; aika näyttää tuleeko tästä samanlainen klassikko hajuvesikavalkadissani kuin aikonaan CK One:sta tai Tresorista. Yleensä ongelmaksi on muodostunut se, että ostan liian isokokoisia hajuvesipulloja, joita en saa kulumaan millään. Yksi hajuvesi on sellainen, jonka tosin olen jo kertaalleen ostanut toistamiseen. Nimittäin Cerrutti 1881. Suosittelen 🙂 
Tänään on ihan hassu päivä; ensimmäistä kertaa ties kuinka moneen vuoteen mulla on koko päivä omaa aikaa; lapset päikyssä nauttimassa Yhden Joukon Yhtyeestä ja mies töissä. Pitkään haaveilin omasta ajasta ja siitä, kuinka paljon saan aikaiseksi yhdessä päivässä. Nyt haahuilen huoneesta toiseen ja mietin, että alanko siivoamaan vaatehuoneita, lähdenkö lenkille vai teenkö viikon ruokalistan ja lähden ruokakauppaan. Siinä välissä tarkastan työsähköpostit. Mua ei ole luotu olemaan yksin kotona, kun muut tekevät töitä. Viikonloppuna tämä vielä onnistuisi, mutta ei helkkari, ei näin maanantaina! Hyvällä omalla tunnolla voisin ottaa viidennen kahvikupin ja käärityä sohvalle putsaamaan boksilta tallennettuja ohjelmia. Mutta hei, mä en pysty! Oma moka, mutta minkäs sille voi 🙂 
Joten nyt lenkkivaatteet päälle (hmph, jos jalka ei kestä vieläkään juoksemista, pitänee kokeilla sauvakävelyä) ja ulos! Sitten alkaa armoton vaatehuoneiden siivous ja huuto.net -projekti. Huominenkin pitäisi vielä olla vapaalla, mutta taidan säästää vaparin myöhempään ajankohtaan. Tai no, ehkä mä tässä päivän mittaan alan nauttimaan yksinolosta. Who knows 🙂
Aurinkoista maanantaita!

5 Responses to “Pirskahteleva, eloisa…”

  1. Hannis sanoo:

    Moikka! Mulla taas Tommy Girl (se alkuperäinen) ja Ralphin Romance sellaiset hajut, millä pärjään aina 🙂 Joskus ostan uusia pulloja, mutta jäävät käyttämättä. Ja näitä ostan aina uudet, kun loppuvat!

    Muuten mulla sama, en osaa nököttää yksin kotona, en saa mitään aikaan 🙂 Tai sitten pitää olla yö ja silloin sitten aina iskee siivouspuuska! Outoa..

  2. Hanne sanoo:

    Varmasti ihana tuoksu. Itse olen jo pitkään käyttänyt arkisin Escadan , into the blue tuoksua ja juhlissa
    Paris tuoksua. Muitakin olen kokeillut, mutta aina sitä palaa takaisin tuttuihin tuoksuihin.
    Tuo on tuttu tunne. Sitä odottaa niin yksinolo aikaa kotona. Suunnitelmia on mielessä vaikka kuinka paljon. Sitten kun on yksin, ei tahdo saada mitään aikaiseksi.
    Mukavaa vapaata kuiteskin!
    -Hanne-

  3. Maria sanoo:

    Hannis: Moikka 🙂 Kiitos muistutuksesta, mulla on tuosta Romancesta jossain puolikas pullo jäljellä. Pitäneekin etsiä! Mun päivä meni ihan harakoille. Huomiseks suunniteltu vapaapäivä kyllä siirtyy hamaan tulevaisuuteen. En mä osaa tehdä mitään täällä kotona silloin kun lapset on pois. Outoa. Pitäis vissiin vähän skarpata asian kanssa, sillä jossain vaiheessa ne kuitenkin muuttaa pois kotoo ;D Kivaa maanantai-iltaa!

    Hanne: Se on kyllä jännä, että sitä tulee palattua niihin tuttuihin turvallisiin tuoksuihin. Mulla ollut myös tota Escadaakin. Sen pullon muuten kulutin loppuun 🙂 Onneks lapset on jo kotiutuneet (tai siis hain heidät yliajoissa) päikystä. Ihanaa, kun on hulinaa ympärillä 🙂 Kiitos, kivaa maanantai-iltaa!

  4. Aamunkukka sanoo:

    Sulla on täällä ihan liian paljon ihania postauksia, voi kiva kun olet tullut lomalta takaisin.

    Itse sain tuota lemppariasi näytepullon kun kävin tässä muilla kosmetiikkaostoksilla enkä yhtään ihmettele että rakastuit kerta heitolla;-) sopii luultasti sulle täydellisesti!

    Mukavaa viikkoa ja toivottavasti pääsit nauttimaankin omasta vapaapäivästa!

  5. Maria sanoo:

    Voi kiitsa Aamunkukka <3

    Toi tuoksu on niin mun suosikki tällä hetkellä. Kuten sanoit, rakkautta ensi silmäyksellä.

    Täytyy ehtiä nyt ”teillekin” vierailulle, vapaapäivät muuttui kiireiseksi enkä ehtinyt edes blogikierrokselle 🙁

    Kiitos, samoin mukavaa loppuviikkoa! Pian on taas viikonloppu 🙂

Kommentoi