tiistai 05. huhtikuun 2011

Väsynyt mutta onnellinen ♥

Rentouttava loma. Valmis remontti. Siivottu koti. Täytetty jääkaappi. Näistä lisää myöhemmin. Nyt töistä kotiin nukkumaan ja huomenna uudella innolla matkakertomusta.
PS. Kiitos kaikille hyvän matkan toivotuksista edelliseen postauksiin  ♥

6 Responses to “Väsynyt mutta onnellinen ♥”

  1. Niina sanoo:

    Tervetuloa kotiin! <3

  2. Marja sanoo:

    Tervetuloa kotiin – jään innolla odottamaan postausta kaikesta mahdollisesta 🙂 Sekä reissusta että remontista! Täällä kun ei ole mikään edennyt millään rintamalla sillä välin – paitsi töissä kaikki mennyt päin peetä.

    Ihanaa kun olet palannut ♥

  3. Tervetuloa kotiin! Päivityksen kuva saa huokaisemaan syvään 🙂

  4. Maria sanoo:

    Niina: kiitos ♥
    Marja: kiitos ♥ Voi ei, mitäs teillä nyt töissä…täytyykin tulla teille kylään…siis sun blogiin, jos sieltä löytyis vastaus. Jep, remppapostaus ajaa ohi matkapostauksen, joten se on luvassa vielä tänään. Matkapostauksen kuvia on niiiiin paljon, että niissä on vielä vähän sorttaamista. Kiva olla takaisin 🙂
    Marie: kiitos ♥

  5. stine sanoo:

    Mekin ollaan oltu tuolla (jos tunnistan oikein ja tuo on Merlin Beach?), syksyllä 2007 🙂 . Ihana hotelli, ihana loma oli. Jään innolla odottamaan matkakertomustasi!

  6. Maria sanoo:

    Stine: juurikin se samainen hotelli 🙂 Mekin oltiin siellä ekan kerran kaksi vuotta sitten. Silloin otettiin pakettimatka. Nyt otettiin hotelli erikseen ja toimi silti loistavasti. Matkakertomusta pukkaa viikonlopun aikana 🙂

Kommentoi