perjantai 20. elokuun 2010

Gant Malibu

Olenko jo kertonut, että aloitan säästökuurin syyskuussa? No, nyt ainakin tiedätte! Elokuu eletään vielä tuhlauksen ja turmion tiellä, mutta syyskuussa alan pitää kirjaa kaikesta ostamastani. Siihen mennessä on ostettu syysvaatteet, kaikki pakolliset sisustusjutut yms (tuon oikealla olevan listan asiat sallitaan myös elokuun jälkeenkin ;). Mutta kaikki vaatteet, asusteet, kengät yms. ovat boikotissa.
Tästä päästäänkin aasinsiltana siihen, että mulla on kellokuume (ja kuumeeksi siis jää, ellen tee ostopäätöstä/ostoa ennen kuun vaihdetta). Viimeiset kahdeksan vuotta olen käyttänyt liki yksinomaan tätä Fossilin kelloa, joka onkin palvellut hyvin. Ja pysynyt hyvässä kunnossa. Nyt haluan vaihtelua. Vaikkakin osa alla esitetyistä kelloista muistuttaa hirmuisesti tätä nykyistä:

Kellosta, jonka perään olen haikaillut on sellainen, josta en tietenkään löytänyt kuvaa. Se oli Gantin valkonahkarannekkeinen, blingblingillä höystetty rannekello. Mutta eivät nämäkään jää huonommiksi:
 
Gant:
Michael Kors:
Fossil:
Ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä Raymond Weil:
Kaikista eniten mua kiehtoo tuo viimeinen. Mutta realistisesti ja varallisuustilanteeni  huomioon ottaen nuo Gantin kellot. Ja niistäkin tuo jälkimmäinen eli Gant Malibu. Ostin miehelle vuosi takaperin eMBA-valmistujaislahjaksi Gantin mötikkäkellon ja on toiminut ja pysynyt hyvännäköisenä. Joten ollaksemme samaa perhettä, meillähän kuuluisi olla saman merkkiset kellot, right? Joulupukki, jos luet tätä, niin pistähän korvan taakse ;)!
Opinnäytetyöni vaihtui oh+mh -projektista meidän saunaan, pesuhuoneeseen, pikkuveskiin ja kodinhoitohuoneeseen. Pohjat on jo skannattu koneelle ja ensimmäinen muutosversio khh+wc on jo tehty 3 D:nä. Kuvia laittelen taas, kun saan inspiksen.
Nyt naapuriin illan istujaisiin ja  huomen aamulla ”rise&shine”-mentaliteelillä päiväksi kouluun. Ja illalla rapujuhliin. Elämä on yhtä juhlaa!  
Pirtsakkaa perjantaita ja viikonloppua!
Snapsilauluja huomista varten harjoitteleva,
 
 

4 Responses to “Gant Malibu”

  1. -Anni- sanoo:

    Malibu on jees! Itse en käytä kelloa, mutta silti aina kivoja katselen.

    Kivoja juhlia!

  2. nanna sanoo:

    Mulla on yli 10 vuotta ollut Raymondi enkä ole sen jälkeen enää haikaillut toisia kelloja. On se vaan niin ajaton, kaunis ja klassinen.
    Jollain ihmeen kantamalla olen onnistunut vielä pitämään sen tallessa kaikki nämä vuodet 😀

  3. Maria sanoo:

    Anni: kiitos, juhla on nyt juhlittu. Kivaa oli, mutta pohjaton väsymys vaivaa. Onneksi postissa tuli Ikean uusin kuvasto, joten sohvannurkka kutsuu tämän päivän 🙂

    Nanna: Voi oon kade 🙂 Mäkin haluisin kyllä tuon RW:n…ne on livenäkin niin ihania. Toivotaan, että joulupukkikin on RW:n kannalla 😉

    Kivaa sunnuntaita!

  4. […] uusia tuohon ranneke. Tai sitten investoida siihen uuteen kelloon, josta haaveilin jo täällä (klikklik). Sirot, pienitauluiset kellot eivät ole juuri koskaan olleet mun sydäntäni lähellä. Eikä ole […]

Kommentoi