perjantai 19. maaliskuun 2010

Food!

Aika helposti kangistumme ruoanlaitossa samoihin vanhoihin kaavoihin; itse ainakin syyllistyn tähän. Ja aika ajoin päätämme, että viikonloppuisin kokeilemme uusia ruokia. Kaappini pursuaa jos jonkinlaista keittokirjaa ja valinnan vaikeus reseptien suhteen on suuri. 
Tietyt suosikit pääsevät ruokalistoillemme kerran kuussa (en siis nyt puhu arkipäivien ”klassikoista”, joita tulee tehtyä viikosta toiseen :). Yksi helppo suosikkini  ylitse muiden on tiikerikatkarapuwok, johon laitan wok vihanneksia (suoraan pakastepussista, mikäli en jaksa suikaloida porkkanaa yms.), tiikerikatkaravun pyrstöjä, munanuudelia, Pirkan bambunversoja säilyketölkin, ituja, sweet chilikastiketta, valkosipulia, soijakastiketta ja limeä. Tuo lime on ehdoton suosikkini ko.ruoassa!
Mitä teillä syödään tänä viikonloppuna?
Meillä taidetaan tehdä pitkästä aikaa polentaa ja uunikanaa. Nam!
Torstai-iltana leivoimme Sunnuntain valmispussista omenamuffinsseja. Olipa helppoja ja hyviä. Jauhoseokseen lisättiin vain Flora Culinesse ja vettä. Lapset tosin hieman ihmettelivät, että kuinka omenamuffinsseja voi tehdä ilman omenaa 🙂 Laitoimme kuorrutukset muffinsseihin ja osa muffinseista koristeltiin pekaanipähkinöillä.
Ihanaa viikon viimeistä päivää ja viikonloppua!

2 Responses to “Food!”

  1. Melike sanoo:

    Hei,

    Miten minulta on mennyt näin ihana blogi ohi? Saanhan lisätä sinut omalle blogilistalleni?

    Meillä ei vielä mitään hajua viikonlopun ruokatarjonnasta… Kauppaan mennään huomenna, joten päivä armonaikaa miettiä!!

  2. Maria sanoo:

    Oih, kiitos 🙂
    Toki saat lisätä minut blogilistallesi!!!

    Meillä kans yleensä mennään mutu-tuntumalla kauppaan lauantaisin ja pinna kireällä ryysitään ihmisten kanssa hyllyjen välissä….ja kotona katsotaan mitä kärryihin on eksynyt 😉

    Mukavaa viikonloppua!

Kommentoi