lauantai 23. maaliskuu 2019

Ikuisen nuoruuden salaisuus

HEIPPATIRALLAA!

Kyllä se kuulkaa niin on, että vaikka elämä välillä potkii ja sattuu todella surullisia juttuja, niin ilman huumoria ja naurua ei elämästä selviä. Hyväntahtoista hölmöilyä ja itselleen nauramista. Ilman heittäytymistä. Me emme todellakaan ole naamiaisihmisiä tuon miehen kanssa, mutta tällä kertaa päätimme laittaa kaikki peliin. 

Laitan tämän postauksen teille ajastettuna, joten nyt kun tätä luette olemme juhlistamassa rakkaan ystävän yllätyssynttäreitä. Teeman mukaisesti pukeutuneina. Hieman itseäni näin etukäteen hirvittää, että kuinka varvas kestää korkkarit :D Mulla oli kyllä sellainen säkkärä peruukkikin lisävarusteena, mutta koska hiukset asettuivat suihkun jälkeen luonnostaan kasariluukkiin niin niillä mennään! 

Synttärijuomana pakkasin mukaan muutaman alkoholittoman siiderin ja hei repäisin ostamalla uuden cola kombuchan. En tiedä mistä johtuu, mutta ei tee alkoholia mieli tippaakaan. Varsinkaan näinä päivinä, kun on migreeniä. Aamulla migreeniin herätessäni mietin, että kamalaa olisi, jos pääkipu olisi itse aiheutettua :D

Ikuisen nuoruuden salaisuus; heittäytyminen ja hassuttelu. Mutta me jatketaan nyt juhlia kasarimeiningeissä! Rock!

LEPPOISAA LAUANTAITA SINNEKIN,

 

 


4 Responses to “Ikuisen nuoruuden salaisuus”

 1. Tuija sanoo:

  Mistä paita? Hot <3

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Tuija!

   Punanaamoista ostettu :) Eikös olekin hot (ihan kirjaimellisestikin oli kyllä kuuma, kun on jonninsortin tekokuitua :D)? ♥

   Ihanaa sunnuntaita sinne!

 2. Annikki sanoo:

  Pitkään pohdin, että miten miehesi on niin tutun näköinen, mutta sitten keksin. Hänhän on hiuksineen kuin Kimmo Elomaa 😃

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Annikki

   ja hei nyt kun sanoit, niin samaa näköä on kuin Kimmo Elomaassa :D Joku jossain mediassa tituleerasi myös Tommi Läntiseksi ;D

   Ihanaa sunnuntai-iltaa ♥

Kommentoi