keskiviikko 06. maaliskuu 2019

Mielitekoja

MOIKKAMOI!

Tiedättekös, että olen tullut siihen tulokseen, että tätä nykyä kaksi viikkoa on liian pitkä aika lomailuun ulkomailla. Yhdeksän tai kymmenen yötä on passeli. Ainakin jos loma on ollut alusta asti yhtä rentouttava kuin nyt. Meillä nuo viisi yötä täydellisessä rauhassa oman villan suojissa teki sen, että ajatus kotiinpaluusta iski silloin ekan kerran. Tuntui, että loma oli tehnyt tehtävänsä.

Viimeisen parin vuorokauden aikana olen suunnitellut kevättä ja samalla vilkuillut reskontria sekä työsähköpostia. Toisaalta jo odottanut sormet syyhyten, että pääsen töiden pariin – toisaalta taas toppuutellut itseäni ja muistutellut elämään hetkessä.

Tässä hetkessä, kun meri pauhuu taustalla. Kun varpaat kipristelevät auringossa.IdTänään rustasin ensi viikon ruokalistaa ja sen pohjalta kauppakassitilausta. Kuten aina lomalla, niin nytkin kaipaan niitä perusruokia. Jopa niitä, joita arjessa tulee pyöritettyä kyllästymiseen asti.

Tämän hetken mielitekojen kärkikahinoissa kamppailevat:

☀️ tuore ruisleipä goudajuustolla ja kurkulla
☀️ Härkis, suoraan paketista kylmänä syötynä (tai ihan missä muodossa tahansa)
☀️ suomalaiset mehukkaat kesätomaatit
☀️ raejuusto
☀️ mustamakkara
☀️ mun oma aamusmoothie, johon tulee kookosvettä, granny smith omena, mustikoita, banaani ja kollageenijauhe
☀️ kullanrapeat kalafileet ja veneperunat
☀️ omalla kahvinkeittimellä keitetty kahvi ja iKaffe
☀️ Sevanin hummus
☀️ siskonmakkarasoppa

Aaah, sunnuntain pyhitän syömiselle :D

Kivaa keskiviikkoa toivotellen,


4 Responses to “Mielitekoja”

 1. Viherjuuria sanoo:

  Ihania kuvia!
  Vietimme juuri viikon all inclusive -loman Kanarialla. Olisin voinut jatkaa lomaa vielä parilla päivällä mutta toinen viikko olisi ollut jo liikaa. Varsinkin, kun kaiken syömisen jälkeen alkoi kaivata omaa ruokarytmiä ja aamupuuroa =) Tällä viikolla on pitkästä aikaa ollut taas nälkä, hih.

  • Maria Maria sanoo:

   Heippahei!

   Hih, me olemme olleet pari kertaa all inclusive -lomalla ja se on muuten totta, että sen viikon jälkeen oli jo hyvä tulla kotiin! :D Niin paljon oli herkullisia ruokia tarjolla, että oksat pois. Arkiruoat tuntuvat lomien jälkeen luksukselta :)

   Tsemppiä sinne arkeen <3

 2. Oih, tiedän tuon tunteen, kun koti-ikävä iskee reissussa. Mutta onpa ihanaa, että loma on tehnyt tehtävänsä, se teidän villa oli ihan mieletön <3

  • Maria Maria sanoo:

   Heipsun Reetta!

   Se on meidän kotihiirien positiivinen ongelma <3 Loma on ollut pitkä kuin nälkävuosi, mutta en valita. Vielä huominen aikaa löffäillä ja sit lauantaina sinivalkoisin siivin kohti kotia :)

   Juu, se villa oli sellainen, että jäin haaveilemaan siitä. Mutta niistä gekoista en :D

   Ihanaa torstaita <3

Kommentoi