perjantai 01. maaliskuun 2019

Bikinikunto on korvien välissä

Moikku!

Ja tosiaan, terkkuja Phuketista 🙂 Valtakunnassa kaikki hyvin. Miljöö vaihtui totaalisesti, hiljaisuuden tilalle saimme elämää. Gekotonta elämää. Tässä vaiheessa on syytä kiittää taas teitä kaikkia; meillä on ollut niin aktiivista vuoropuhelua teidän kanssanne tuolla IG-Storyn puolella, että sydän pakahtuu jälleen. Voin tehdä vielä yhden koontipostauksen, jossa vastailen kaikkien teidän kysymyksiin.

Sitä ennen taas päivän päällimmäisiin. Tässä aurinkovarjon alla maatessani mietin, että kuinka moni kurjistuu ennen aurinkolomiansa. Kituuttaa liian energiaköyhällä ruokavaliolla. Vain näyttääkseen hyvältä bikineissä. Minäkin olen ollut joskus yksi heistä. Juossut kilometrejä aikaa vasten, syönyt ruokaa, josta en nauttinut. Vain, jotta mulla olisi sen kahden viikon ajan mukava olla omassa kropassani.

Näin 43-vuotiaana sitä on tajunnut, että bikinikunto on korvien välissä. Sen sijaan, että treenaisi kroppaansa ja pahimmassa tapauksessa laittaisi sen äärirajoilleen vain yhden lomamatkan takia, olisi fiksua treenata ajatusmaailmaansa (ja nyt puhun meistä, keillä ei ole tämän estävää sairautta!). Hyväksyä itsensä juuri sellaisena kuin on ❤️

Tiedän, miltä tuntuu palaa loppuun liiallisesta treenaamisesta. Siitä, kun liikuntaa käyttää enemmän rangaistuskeinona kuin hyvää mieltä tuovana endorfiinibuustaajana. Se tie loppui onneksi itselläni lyhyeen. 31 päivään olin juossut liki 300 kilometriä, josta vikat lenkit pienessä flunssassa. 

Vain, jotta puolen vuoden päästä siintäneellä lomamatkalla voisin olla tyytyväinen kroppaani nirunarubiksuissa. Mutta tiedättekö, seuraavat kolme kuukautta olin liikuntakiellossa. Neljä antibioottikuuria ja kropassa jatkuva tulehdus. Keuhkokuumetta ja pakkolepoa.

Lomamatka saapui tuolloin ja vasten kaikkia ennakko-odotuksia nautin täysin rinnoin. Pakkolevon aikana olin keskittynyt mentaalipuolen juttuihin. Ja sillä tiellä ollaan edelleen.

Juu, vatsan seudulta löytyy röllykkää. Reisistä myös. Mutta niin kauan, kun ne eivät haittaa itseäni, niin ei niiden pitäisi muitakaan haitata. Rakastan terveellisiä elämäntapojani, mutta tänä päivänä liikun ja syön terveellisesti hyvän olon takia. Siinä, missä aiemmin liikuin ja söin terveellisesti pääosin ulkonäköseikkojen takia. Muistakaahan rakastaa itseänne ❤️

Ihanaa perjantaita toivotellen,

PS. kamera on jossain matkalaukun pohjalla. Lomalla sekin. Kännykkäkuvilla mennään 🙂


2 Responses to “Bikinikunto on korvien välissä”

  1. Aye sanoo:

    Kiitos tästäkin postauksesta <3
    Mukavaa lomaa!

Kommentoi