maanantai 10. joulukuun 2018

Ihania hyvänolon lahjaideoita & toteutuneita tavoitteita


 


Kaupallinen yhteistyö: Life


ILTAPÄIVÄÄ IHANAT!

Nyt on aika saattaa jälleen yksi varsin ihana vuosi päätökseen. Nimittäin vuoteni Lifen brändilähettiläänä. Nämä kaksi vuotta, kun olen tuota kunniamainintaa ylpeänä kantanut ja ilosanomaa luonnollisemmasta hyvinvoinnista täällä blogissanikin jakanut, ovat opettaneet itselleni ihan valtavan paljon. Saaneet minut katsomaan hyvinvointia laajemmalla skaalalla kuin ikinä ennen. Olen päässyt tutustumaan täysin uuteen maailmaan, siihen jossa lempeys ja luonnollisuus näyttelevät pääosaa. Ja mikä parasta, voimaan paremmin kuin ikinä ennen 

Vuoden alussa asetin itselleni tavoitteita tälle vuodelle hyvinvointini suhteen:

1. Vuoden 2018 loppuun mennessä olen siirtynyt täysin käyttämään luonnonkosmetiikkaa niin ihonhoidossa, meikeissä kuin hiustenhoidossakin.

2. Aion jatkaa aktiivista liikkumista ja liikkua vähintään kolme kertaa viikossa tunnin kerrallaan sykettä nostavasti.

3. Nukun yöunia vähintään kahdeksan tuntia.

Näin vuoden lopussa voin hyvillä mielin sanoa, että tavoitteet on saavutettu. Ilman ponnisteluja. Ja toisaalta, lempein keinoin. Luonnonkosmetiikkaa täynnä oleva meikkipussi ilahduttaa ihoa ja mieltä päivittäin. Pienen pienillä teoilla sitä saa itselleen hyvän mielen aikaan. Sykettä nostavat juoksulenkit ovat olleet syksyn pelastus, mutta siinä, missä aiemmin kulutin juoksutossua aivan liian korkealla sykkeellä ja aivan liian pitkillä lenkeillä, olen tänä vuonna tehnyt senkin lempeästi. Pieniä, puolen tunnin juoksulenkkejä. Ja pitänyt huolta myös palautumisesta ja kehon huollosta. Olen oppinut rauhoittumaan takkatulen äärellä, samalla kun olen hiljaksiin kehoa kuunnellen venytellyt. ID

Se, millä olen huomannut olevan suurin vaikutus hyvinvointiini on tuo kolmas kohta eli yöunet. Toki tulee niitä öitä aina silloin tällöin, että yöunet jäävät vähemmälle kuin kahdeksaan tuntiin, mutta viikkotasolla olen pitänyt huolen, että yöunet ovat keskimäärin olleet reippaasti yli kahdeksan tuntia. En tiedä onko se ikä vai mikä, mutta laadukkaan yöunen arvo on noussut ihan ykkösprioriteetiksi. Väsyneenä kun ei mikään toimi. Ei jaksa liikkua, ei syödä terveellisesti saatikka sitten ajatella virkein aivoin. Eli uni, se on itselleni se hyvinvoinnin lähtökohta.

Vuoden mittaan olen käynyt Lielahden Life -liikkeessä ammentamassa itseeni hyvinvointia rautaisen alan ammattilaisen Maaritin opissa. Ja edelleen, joka kerta lähtenyt tapaamisestamme täynnä energiaa, tarmoa ja tietoa. Tällä kertaa piipahdin Maaritin juttusilla tutustumassa Lifen kattavaan tuotevalikoimaan myös joululahjamielessä. Lisäravinteita ja vitamiineja olisi aina ihana saada lahjaksi ja sitä myötä hyvinvointia, mutta hyvänolon lahjoja löytyy  Lifestä paljon muitakin. Niin kosmetiikkaa, lämpöeläimiä, lämmittäviä tossuja ja villasukkia sekä syötäviä joululahjoja. Alle kokosin muutamia suosikkejani, jotka pääsevät meillä kuusen alle paketteihin.

Lampaanvillatohvelit
Itse ainakin olen sellainen vilukissa, että pidän aina joko tohveleita tai villasukkia. Lifessa myytävissä lampaanvillatohveleissa on käytetty 100% lampaanvillaa ja eipä pääse vanhan talon nurkista viima varpaisiin asti. Ja toisaalta, tohvelit hengittävät eivätkä hikoiluta varpaita turhaan.

Lämmitettävä pehmolelupupu
Awws. Tämä menee pukinkonttiin, saajana koko perhe. Pupun sisällä on keraamisia turmaliinirakeita sisältävä pussi, jonka voi lämmittää mikrossa. Turmaliini on luonnollinen kidemineraali, joka säilyttää lämmön pitkään. Ihana lämmittävä ystävä, myös lihasjumeihin ja kiputiloihin ihan paras kaveri! Söpöysvaroitus ♥

Life Tuoksukynttilä
Tämä bergamontintuoksuinen kynttilä tuo hyvää tuoksua kotiin aina 35 palotunnin ajan. Saatavilla on myös seetrintuoksuinen kynttilä. Kynttilät on valmistettu 100 % luonnollisesta, biohaojavasta soijavahasta ja sydänlanka on 100 % puuvillaa. Tuoksut on kotoisin Ranskan Grassesta, jota kutsutaan myös maailman tuoksupääkaupungiksi, ja niissä on käytetty korkealaatuisia eteerisiä öljyjä. Life Tuoksukynttilät ei sisällä eläinperäisiä rasvoja (käytetty vegaanista vahaa) eikä parafiinia tai muita mineraaliöljytuotteita. Ihana, mieto tuoksu sekä kaunis ulkonäkö. Tämä olisi oiva lahja ystävälle, vaimolle, tyttöystävälle tai ihan kenelle vain, kuka haluaa tunnelmoida tuoksukynttilän valossa.

Joulukahvi
Mokkamestareiden vienosti joululle maistuva kahvi. Kahvifanaatikon pukinkonttiin. Itse tykkään makukahvista ja sekoitan sitä tavallisiin kahvinpuruihin. Joulun ajan aamujeni sulostuttaja.

Joulutee
Kahvin lisäksi jouluna maistuu myös luomulaatuinen tee. Joka myös tuoksuu taivaalliselle. Kofeiinittomia rooibos-haudukkeita on neljässä lempeässä maussa: Sleigh Ride, Silent Night, Gingerbread ja Candy Cane. Tämä on paketti, joka menee lahjasta jo sellaisenaan. Ilman kääreitä. Ystävälle tai puolisolle. Miksei vaikka opettajallekin! Jouluteen kanssa samaan pakettiin voisi laittaa vaikka Organic Healthin Talvipuhti – luomu pähkinähedelmämarjasekoituksen. Pieni muistaminen, isosti ideaa ♥

Raakasuklaan valmistuspaketti
Tekemisen iloa hänelle, joka rakastaa raakasuklaata. Eli vaikka minulle itselleni 🙂 Raakasuklaan valmistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Lämmitä raakasuklaa- aines lasipurkissaan vesihauteessa, sekoita, jaa muotteihin ja jäähdytä. Tai vaihtoehtoisesti syö suoraan purkista 🙂 Stay Young -luomuraakasuklaapaketti on ryhditettynä kymmenellä freetox-vaikutteisella superfoodilla.

Life Body & Soul -tuotteet
Olen rakastunut tähän tuotesarjaan. Kuten pidempään mukana olleet lukijat tietävätkin. Joululahjapakettiin ystävälle tai laatutietoiselle teini-ikäiselleni valitsin Cleanse Your Conscious -käsisaippuan ja Touch Me Softly -käsivoiteen. Saippuan ravitseva kookosöljy, aloe vera ja muut kosteuttavat aineet pitävät kätesi pehmeinä. Käsivoide sisältää suojaavia manteliöljyä, aprikoosinkiviöljyä, sheavoita sekä kosteuttavaa aloe veraa, joka imeytyyy nopeasti ihoon jättäen kädet pehmeiksi ja sileiksi.

Lahjakortti Life myymälään
Life-lahjakortilla varmistat iloisen joulun hyvinvoinnista kiinnostuneelle sukulaiselle tai ystävälle. Lahjakortti käy kaikissa Suomen Life-myymälöissä ja on voimassa vuoden. Lahjakortin saa ostettua haluamalleen summalle. Harvoin löytää näin kaunista lahjakorttia!

Lisää joululahjavinkkejä löytyy Lifen verkkokaupasta ja Lifen joulukuvastosta! Joulun ajan fiilistelyihin kuuluu ehdottomasti joululahjojen paketointi. Ilokseni huomasin, että monet näistä valmitsemistani Lifen hyvänolon lahjoista oli sellaisia, että ne eivät juuri kääreitä yllensä kaipaa. Juhlava naru koristamaan kaunista pakettia riittää. Ellei sitten halua pitää yllätyksenä paketin sisältöä 🙂 Muistattehan tuon alekoodini Lifeen? Nyt alkaa olemaan viimeiset mahdollisuudet hyödyntää se, vaikka sitten tämän vuoden joululahjaostoksiin:

♥ Life haluaa tarjota myös teille ihanille lukijoille mahdollisuuden hyvinvointiin. Sen kunniaksi saatte tämän vuoden ajan alennusta 20% koodilla atmarias Lifen verkkokaupassa tai kivijalkaliikkeissä tehdyistä normaalihintaisista Lifen oman tuotesarjan tuotteista

Hieman haikein mielin päätän tämän ihanan vuoden Lifen brändilähettiläänä. Vuosi on antanut minulle erittäin paljon ja toivottavasti olen voinut jakaa eteenpäin teille lukijoille edes osan tuosta hyvinvoinnista, jota itse olen tämän yhteistyön myötä ammentanut.
Lämmin kiitos Lifelle ja varsinkin Maaritille ihanasta, hyvinvointia buustaavasta yhteistyöstä ♥ 

MUKAVAA MAANANTAITA TOIVOTELLEN,

 


Kommentoi