tiistai 04. joulukuu 2018

Onneksi tuli lähdettyä ♥

Oli enkun kokeisiin lukemista. Sähköposteihin vastaamista. Pyykkien viikkausta ja koiran pesuprojektia. Lenkillekin olisi ollut mukava ehtiä. Astianpesukone odotti tyhjäämistä, jotta olisi saanut laitettua iltaruoalta tulleet tiskit koneeseen. Pois silmistä. Keittiön työtasoille oli kertynyt vaikka mitä lajiteltavaa. Miehen kauluspaidat piti silittää ennen reissuun lähtemistä ja erään projektin kuvat odottelivat käsittelyä. Olisi vaan ollut niin paljon kaikkea muuta. Lakanoiden vaihtoa ja autokatostarjouksien läpi käymistä. Tyypillistä maanantai-iltaa.

Hetken hangoittelin vastaan. Kun ei ehtisi. Ja kun se Joulutorikin menisi pian kiinni. Olkoon menneeksi, mennään vaan. Pyynikin munkkikahvila, suupielet sokerissa ja kolme rakkainta ihan lähellä. Glögi, joka ei polttanut kieltä. Taivaalta tippuvat isot lumihiutaleet, jotka saivat silmät sirrilleen. Leppoisa puheensorina ja yksi ihastuttava valkoinen pieni havannalaiskoira. Beigein yksityiskohdin. Lappi -koju ja sen maistuvat herkut. Valkosuklaapäällysteiset omenalohkomaistiaiset ja niin kaunis Tammerkosken seutu.

Kaunis kotikaupunkini ja hellästi annetut lumipesut. Pusutkin. Pikkuisen jäätyneet sormen päät ja varpaat.
Hei, onneksi tuli lähdettyä 

IHANAA TIISTAITA TOIVOTELLEN,


5 Responses to “Onneksi tuli lähdettyä ♥”

 1. Hanna sanoo:

  Useimmiten kannattaa. On se sitten koiran kanssa lenkki vesisateessa tai melkein mitä tahansa etenkin oman perheen kanssa puuhaamista. Mielellään ulkoilmassa. Kyllä ne tiskit ja muut ”pakkopullat” odottaa :)

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Hanna

   ja just näin ♥

   Onneksi muu perhe sai minut ylipuhuttua eilen…vaikkei se kyllä loppujen lopuksi edes vaikeaa ollutkaan :) Ainut ”miinuspuoli” on se, että ne eiliselle illalle suunnittelemani kotihommelit odottaa vieläkin tekijäänsä :D

   Ihanaa tiistai-iltaa ♥

 2. Sari Riekkola sanoo:

  Upeita kuvia ja ihanaa, että teilläkin on siellä lunta, tuntuu heti jouluisemmalta. Kaunis on tosiaan kotikaupunkinne.
  Meillä sadellut lunta eilisestä lähtien ja tämä lumi ei varmaan enää sulakaan.

  Kivoja jouluisia postauksia olet postaillut ja mahtia, että haitte ne kaksi kuustakin. Meilläkin kuusi tuodaan sisälle viimeistään tulevana viikonloppuna. Oikea kuusi ois ihana, mutten uskalla riskeerata allergioiden kanssa, ettei mene koko joulu niiskutteluksi.

  Hyvä kun lähditte joulutorille niin sai nauttia joulu tunnelmista tätä kautta.

  Kaikkea hyvää viikkoosi Maria <3

  • Maria Maria sanoo:

   Moikku Sari

   ja hei voi että – kiitos ♥

   Tiedätkös, se lumi suli eilen…mutta ei hätää, nyt sataa lisää :)

   Mulla tuli yksi vuosi hengenvinguntaa kuusesta (nuorella iällä), mutta onneksi se on nyt pysynyt pois. Mikään ei voita tuon aidon kuusen tuoksua :) Pohjoisessa meillä on sitten kyllä tekokuusi. Pitäisi päivittää se uuteen. Siinä on nimittäin yksi oksa siellä ja toinen täällä :D

   Kaikkea hyvää sinnekin ja ihanaa keskiviikkoa ♥

 3. […] täällä Tampereella on Joulutori, jossa tuli aloitettua viime viikko. Sankan lumisateen keskellä. Viikko tuli lopetettua jälleen […]

Kommentoi