lauantai 27. lokakuu 2018

Pienesti treffeillä, isosti yhdessä

HEIPSANSAA

ja oikein ihanaa lauantai-iltaa sinne ruutujen toiselle puolelle! Toivottavasti siellä on vietetty mukava päivä. Täällä on lauantai kulunut kokolailla ulkohommissa, kaatopaikkakeikoissa ja viimeisimpänä treffeillä. Kyllä, luitte oikein – treffeillä. Justhan me viikko sitten oltiinkin. Tosin silloin mukana oli 10 kolmatta pyörää eikä kyse ollut varsinaisesti treffeistä. Vaikka ilman lapsia liikenteessä oltiinkin.ID

Eilen puhuttiin, että viimeisimmän vuoden aikaan ollaan oltu kaksin ulkona enemmän kuin viimeisen kymmenen vuoden aikana yhteensä. Nautittu jok’ikisestä kerrasta. Lasten kasvaminen on tämän mahdollistanut. Pystyy jättämään jo hetkeksi keskenään kotiin. Ylipäätään meidän kahdenkeskinen aika on yhtäkkiä triplaantunut. Aletaan elämään niitä aikoja, että jos ei se parisuhde olisi kunnossa, niin oltaisiin ehkä hiukka hukassa. Jos sitä olisi vieraantunut siitä toisesta, eikä osaisi enää olla kaksin. Vaikka lapset ovat iso osa perhettä, niin parisuhde on meidän kahden välinen kauppa, jota ei sovi unohtaa vuosien varrella.

Facebook muistutti tänään, että tasan kymmenen vuotta sitten tänään olin herännyt kuopuksen, silloin 1,5 vuotiaan, kanssa klo 5.35 katselemaan Puuha-Petejä boksilta. Silloin muistan miettineeni välillä, että voi kun lapset kasvaisivat. Päästäisiin kaksin miehen kanssa vaikka kaupungille kahville. Nyt tuo toive on toteutunut. Silti mietin välillä, että voi kun lapset olisivat vielä ihan pieniä. Saisi herätä klo 5.35 katselemaan Puuha-Petejä boksilta.

Itse olen sitä tyyppiä, että otan treffeinä ihan kaksin tehdyt maitokauppareissutkin. Automatkoilla on mukava höpötellä niitä näitä, välillä syvällisiäkin. Tänään pääsimme kuitenkin kaksistaan ravintolaan syömään. Vaikka kyseessä oli työkeikka, niin silti parituntinen tuntui enemmän treffeiltä kuin töiltä. Näinä päivinä, kun toinen tekee reissutyötä ja ollaan erossa melko paljon, on hirmuisen tärkeää säilyttää se yhteys. Pitää huolta parisuhteesta. Vaikka yleensä sen parisuhteen hoitamisen arkisen ihania kulmakiviä ovat yhteiset kauppareissut, koiran iltalenkitykset tai sitten ihan vain leffan katsominen kotisohvalla, niin silti rutiinien katkaiseminen tulee tarpeeseen.

Vaikka sitä käydään ihan vain pienesti treffeillä, niin sitä voidaan olla kuitenkin isosti yhdessä. Tunnetasolla. Nyt treffit jatkuvat kotisohvalla. Pipsettipaita on vaihtunut kotirönttösiin ja roikkuvat korvakorut nappeihin. Ruokailun jälkeen kiristävä housunkauluskin on muisto vain.

IHANAA LAUANTAI-ILTAA TOIVOTELLEN,


6 Responses to “Pienesti treffeillä, isosti yhdessä”

 1. Anne sanoo:

  Kuvissa sinulla on toinenkin virkeä kaveri ; ) oliivipuu! Kuinka saat sen menstymään läpi talven sisätiloissa? Minun ensimmäinen oliivipuu oli koko kesän pihalla ja nyt siirsin sisälle. Nyt jännitän kuinka sille käy, varmaan tiputtelee ajoittain lehtiä, eikö?

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Anne

   ja hei juu, korostan sanaa VIELÄ kun sanon, että vielä on vihreä kaverikin virkeä ;)

   Yleensä mulla oliivipuut kuolevat tässä loka-marraskuussa, mutta olikohan se viime vuosi, kun sain oliivipuun selviämään talven yli. Se kuoli vasta maaliskuussa :D

   Eli neuvoja ei valitettavasti ole antaa. Itse kastelen harvoin, yleensä siinä vaiheessa, kun varistaa lehtiä.

   Kivaa alkanutta viikkoa! ♥

 2. Kristiina sanoo:

  Kiitos ihanasta, elämänmakuisesta blogista! Ihailen myös sitä kuinka kauniisti puhut puolisostasi ja lapsista. Osaat iloita jonkun mielestä ehkä pienistäkin asioista! Olen lukenut blogiasi nyt ehkä vuoden verran. Mökkijuttuja tulin lukemaan, mutta pidän kovasti myös näistä muista aiheista.

  Ps. Mistä tuo lasikuutio kynttilälle? Olen etsinyt pitkään tuollaista.

  • Maria Maria sanoo:

   Hei Kristiina

   ja voi kiitos sinulle ihanasta ja mieltä lämmittävästä kommentistasi ♥

   Kauniisti puolisosta ja lapsista puhuminen on helppoa…he kun ovat ne elämäni tärkeimmät osapuolet :)

   Lasikuutio on monta vuotta vanha, ehkä Prismasta ostettu. En muista varmaksi!

   Ihanaa alkanutta viikkoa ♥

 3. mirvaannamarian sanoo:

  Mä niin samaistun tohon, treffejä voi olla just vaikka yhteisillä automatkoilla tai niillä kauppareissuilla <3 Järjestämällä järjestetty yhteinen aika ei tunnu samalta kuin ne spontaanit hetken kaksin, ihan vaikka kotisohvalla. Parhaimpia juttuja :)

  • Maria Maria sanoo:

   Moikkis!

   Just näin, ei niiden treffejen tarvitse olla sen kummoisempia…me nykyään treffataan Xboxinkin äärellä :D Mies pelaa ja mä huutelen, mistä suunnasta vihollisia tulee ;D

   Kotisohvatreffit on parhaita ♥

   Ihanaa tiistaita!

Kommentoi