lauantai 13. lokakuu 2018

Toivepostaus: Musiikista tunnelmaa Insta stories:iin

HELLUREI

ja ajastettuna oikein ihanaa lauantaiaamua täältä Kööpenhaminasta toivotellen Kuulkaas, nyt astutaan sellaisen aiheen pariin, jota ilman en voisi elää. On monia asioita, joita ilman en voisi elää, mutta yksi niistä on musiikki. Musiikki toimii parhaillaan rentouttajana, mutta vuosien varrella olen hyötynyt musiikista eniten juoksulenkeillä. Tapanani onkin lenkin jälkeen todeta, että ”Volbeat ja volat kaakkoon” -lenkki oli onnistunut. Juoksulenkkilistoja minulla on Spotifyssa varmaan seitsemän tai kahdeksan. Kaikissa niissä on ainakin tsipale Volbeatia. Yleensä Evelyn, jonka rähinäosuuden jälkeen tulevan kertsin mukaan jalat rullaa kuin itsestään. Rähinäosuudessa Pispalan portaan menee heittämällä ylös :)

Saan liki päivittäin kyselyä Insta storiesin puolella taustamusiikkia koskien. Yleensä kysytään, että miten saan musiikin laitettua videoihin, mutta usein kysellään myös kappaleen ja esittäjän perään. Kerrotaan nyt ensiksi se, jos jollekin on epäselvää, että miten tuon musiikin saa videoihin. Itse laitan Spotifysta kappaleen soimaan ja kuvaan videon IG:n omalla kameralla. Vissiin kännykän normikameran videotoiminnassa musiikki ei kuulu…? Sitten itse asiaan…ketkä on ne artistit ja mitkä on ne biisit, joita mun IG Storiesissa kuuluu.

Dan Owen
Stay awake with me
Hand that you hold
Made to love you

Declan J Donovan
Better
Human Way

Lewis Capaldi
Bruises
Lost on you
Mercy

Dean Lewis
Need you now (acoustic)
Chemicals
Lose my mind
Waves

Forest Blakk
Love me
Tread lightly
Where I first found you

Plested
Worthy of oy
First time
Lost for words

Michael Kiwanuka
Cold little heart
Love & hate
Home again

Oliko tuttuja artisteja? Tuossa kattava lista leppoisista biiseistä niin IG Storiesien taustalle kuin leppoisan letkeään lauantaiaamuunkin. En tiedä löytyykö Spotifysta mun Insta Story -musiikkilistaani, mutta jos löytyy niin sieltä löydätte vielä muutamia muita biisejä. Yhteensä biisejä siellä taitaa olla 50, mutta lisäilen sinne jatkuvasti uusia. Sitä mukaa, kun niitä kuulen. Ei ole lainkaan tavanomaista, että kysyn kahvilassa tai kaupassa henkilökunnalta, että mikä biisi taustalla soi. ID

Nyt toivottelen ihanaa lauantaita ja hyvää syyslomaa teille, keillä sellainen alkoi ♥  Itselläni on viikon palkaton loma päivätöistä. Jotta saan viettää aikaa noiden lomailevien koululaisten kanssa. Kotosalla ollaan suurin osa viikosta, mutta Suomen Turkkusessa olisi kyllä myös tarkoitus mennä käymään! Sekä yhtenä arki-iltana ystävien kanssa ”after work” -viineillä, vaikken töissätöissä tulevalla viikolla olekaan :D 

LAUANTAITERKUIN,


7 Responses to “Toivepostaus: Musiikista tunnelmaa Insta stories:iin”

 1. Anne sanoo:

  Hei! Lataa puhelimeen esim. SoundHound niin saat heti biisit selville kun niitä kuulet :) Itsellä ollut käytössä jo pitkään ja päivittäin pitää jonkun biisin nimi/esiintyjä tarkistaa.

  • EllaM sanoo:

   Mulla on käytössä vastaavaan tilanteeseen Shazam :)

   • Maria Maria sanoo:

    Heippa Anne ja EllaM!

    Voi vitsit, mulla on ollut tuo Shazam, mutta puhelimen vaihdon yhteydessä se katosi jonnekin! Miten olen ihan unohtanut sen :) Täytyy tuohon SoundHoundiinkin tutustua.

    Kiitti teille vinkeistä ja ihanaa alkanutta viikkoa ♥

 2. Kristina Niemi-Nikkola sanoo:

  Heippa! Olisi kiva löytää se sinun spotify-listasi:) Millä nimellä olet tallentanut sen?

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Kristina!

   Se löytyy niinkin omaperäisellä nimellä kuin Insta Story :)

   Toivottavasti löydät! :)

   Kivaa alkanutta viikkoa ♥

 3. Sanna sanoo:

  Tiedätkö miten Teosto suhtautuu lainattuun musiikkiin instastoreissa? Ainakin youtubessa tarvitsee luvan musiikin julkaisuun.

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Sanna,

   tätä samaa olen pähkäillyt ja miettinyt omassa mielessäni, että koska tuosta en ole löytänyt googlettamalla tietoa, niin se ei vielä ole luvanvaraista Insta Storyssa. Mutta, otin asiakseni selvittää tämän; soitin Teoston erittäin asiantuntevaan ja ystävälliseen asiakaspalveluun. Hekään eivät kuitenkaan osanneet antaa vastausta, mutta sain erään henkilön sähköpostiosoitteen, jolle laitoin aiheesta kyselyä. Odotellaan siis vastausta ja palaan asiaan, kun sen saan :)

   Ihanaa alkanutta viikkoa! ♥

Kommentoi